KUŞ UÇURDUGUM YER VE KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayrettin cinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hayrettin cinar
Meslek
kaynak
İlgi Alanı
Kediler
S.A ARKADAŞLAR KUŞ UCURDUGUM YERİ VE KUSLARI ŞİMDİLİK DENEMEK AMACLI KOYDUM ALLAH KİSMET EDERSE DİGER RESİMLERİDE İLERLİYEN ZAMANLARDA KOYUCAM

Ekli dosyalar

• DSC01254.webp
    DSC01254.webp
    19.9 KB · Görüntüleme: 2,377
  • Image(111).webp
    Image(111).webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 2,285
  • Image(120).webp
    Image(120).webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 2,334
Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi,yerinizde oyun kusu icin güzel bir alan.Hersey gönlünüzce olsun ins.

Bu arada eke 1.si yazmissiniz tam olarak neler yapti oyun bazinda anlata bilirmisiniz acaba mahsuru yoksa.

Sevgilerimle,BOZOGLU

Selamun aleyküm Maşallah çook güzel yeriniz var dumanlınında maşallahı var rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin inşallah selametle...

:tamam: kuş zaten ben oynarım diyor maşallah sağlıcakla besleyin :heyo: :slm:

mümkünse kupaların yazı bölümünü yakından çekip atsanızda bende şu var bende bu var diyenlerde birşeyler anlasa, paylaşım herzaman kuşculuğumuzun ilerlemesinde önemlidir. bunu bizlerle paylaştığınız içinde çok teşekkür ederim :slm:

Hayrettin merhaba hoşgeldin maşallah resmi güzel çıkmış, Adapazarı kupalarının birinde birinci, birinde ikinci olan bu kuşun yeğeni gök ün resmini koymamışsın, kupalardaki derecelerin için tebrik ederim. Güle güle besle tüylerince hayırlarını gör.

selamunaleykum hayrettin bey
masallah guzel kuslar yerde tam kus ucurup oynatma yeri ve sizde oyle yapiyormusunuz insallah huzurla devam edersiniz
paylasim icin tesekkurler
saygilarla ferhat

Maşallah güzel kuşlar Allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

selam
Hayrettin senide aramızda görmek güzel yenicami kupa töreninde de gelmenizi isterdim.Ahmet abilere görürsen selamımı söyle.Kupanda hayırlı olsun :tamam: .Bu sene herkez transferleri sağlam yerlerden yaptı bu sezon güzel geçecek inşallah... :heyo:
Hasan...

abi maşallah yerde çok güzel kuşda tebrik ederim seni ve kuşuda

ALEYKUM SELAM HERKESE TEŞEKUR EDERIM ENYAKIN ZAMANDA KUŞLARIN VE DAMIZLIKLARIN RESIMLERINI KOYACAM SAYGILARIMLA HAYRETTIN

s.a yerinizde,kuşlarınızda çok güzel maşallah.yarışmalarda başarılar.bolu'dan selamlar.

maşallah tüyükadar ömürleri olsun güzel kuşlar

Selamlar ; kümesiniz ufak ancak , yeriniz kuş uçurmak için oldukça müsait , kuşunuzda güzelmiş ,..
Gösterişli bir kuş maşallah selamlar .ŞREF

selamun aleyküm hayrettin kardeş kuş bir harika yerinde güzel güle güle besle allah nazardan korusun

Aleyküm selam tşkür ederim abi allah razı olsun arkadaşlarımla abilerimle paylaşmak istedim

Hayrettin kardeşim yapmış olduğun birincilik dercesinden dolayı tebrik ediyor.Başarılarının devamını diliyor,selam ve saygılarını sunuyorum.

DUMANLI ANKARA KUŞLARINI ANDIRIYOR, KÖKÜ ANKARA SANIRIM.. DÖŞ VE KANAT YAPISI ÇOKTA GÜZEL AYAKLI KUŞ.. MAŞALLAH...

Geri