Kuş Uçurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bende 1 takım dumanlı 1 çakmaklı miski 1 de düz miski var ben bu kuşları hep salıyorum ama en fazla 6 tur attılar.Ben bunları ihaleden almıştım aldığım adam uçucu kuş dedi ama uçmuyorlar :hayir:

Sürekli çatıya konuyorlar 3-4 saat çatıda duruyorlar arda gelip su içip uçuyorlar yine ne yapmalıyımda onları daha çok uçurmam lazım

Yem vermeden uçur gerekırse 1 gun hiç yem verme o zaman daha fazla uçacaklardır..

Birde hemen onan kusunu erken salma ilk basta fazla ucan kuşlarını sal daha sonra az uçan kusunu sal

Bak kardeşim benımde basımda aynı bela vardı. Halil kardesin dediği gibi aç uçur kusları.Artı olarak sakın çok güneşli veya çok rüzgarlı havada ucurma.Kuslar sıcaktan bunalıp ucmazlar rüzgar olursada savrulurlar hele hele yeni yeni ucan kuslar düşer kedilere yem olur mazallah.
Sana tavsiyem kusları aç, serin ve güneşsiz havada (ben genellikle aksam ustu 6-8 ve sabah 7-12 arası uçururum) uçur.At sineği varsa hemen temizle çünkü kusları halsizleştirir.Vitamin kullan enerji vermesi açısından.Bunları yaptıgın halde kuslar ucmazsa kuslarda sorun var demektir.

Sağlıklı kuslar...

kuşlarını hep beraber degılde takım halınde ucur..önce bir grup sonra başka bir grup..Gerekirse tek uçur tek kalan kuş daha ürkek davranır ve daha çok havada kalma ihtiyacı oldugunu düşünür.

Sağolun bunla deniyeceğim

Geri