Kuş Uçurmaktan iyi anlayan abilerim yardımcı olabilir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
ABİLERİM KARDEŞLERİM ELİMDE 4 ADET GÜVERCİN VAR 2 TANESİ EŞ DİĞER 2 Sİ TEK HERNEYSE BEN KUŞLARIN KAPATILMASINI SEVMEYEN Bİ İNSANIM ALDIĞIMDA KUŞLARIN KANATLARINI ÇEKMİŞTİM ALIŞSINLAR DİYE VE ŞUAN KANATLARI ÇIKTI ARTIK UÇMAYA BAŞLADILAR TERASIMIN ÜSTÜ KAPALI BURDA KUŞ UCURABİLİRMİYİM EĞER UÇURURSUN DERSENİZ NASIL YOK UÇMAZ DERSENİZ NASIL BİR YOL İZLEYEYİM YORUMLARINIZ ALTIN DEĞERİNDE YARDIMCI OLAN OLMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİM
SAYGILAR..

Ekli dosyalar

• 2013-03-25 18.16.17.webp
    2013-03-25 18.16.17.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 841
  • 2013-03-25 18.16.28.webp
    2013-03-25 18.16.28.webp
    911.6 KB · Görüntüleme: 804
beslersin abicimde burda düz kuş beslesen senin için daha iyi olur illa oyunlu besliçem diosan oyunlu koyabilirsin inmesi zor olur ama iner :hhh:

Güvercinlerimi çoğaltmayı düşünüyorum da burda beslenmesi uygun olurmu bide buraya danışayım dedim şuan için oyun kuşu beslemeyi düşünmüyorum bide şunu sormak istiyorum kuş çatıdan çıktı uçmaya başladı geri gelir girer mi yani sadece yanları açık çatının

kuşları çoğalta bilirsin bide kuşları alıştırmak için bantla koy etraflarını görsünler alıştıklarınla elinle atma kendileri kalksın sopa ile ürkütebilirsin krdeş

onlar etrafdlarını görüp alışırlar ordanda içeri girerler uçtuktan sora
:tamam:

Dediklerini uygulucam eyvallah :)
Başka tavsiyesi olan varsa yazabilir

Hiç sıkıntı etme abicim çok rahat kuş uçurabilirsin.Bu şekilde kuş ucuran arkadaslar var. Hayvanları sıkma kendi hallerıne bırak onlar ayar olurlar.Oyun kuşuda bakılabılır ,nispeten zor olur ama..

bana kalırsa paçoz besle mardinin inmesi biraz zor olabilir :D

eyvallah erol abi saolasın..
ali kardeşim paçoz nedir ya :D

iner iner bundan daha kötü yerlere inen kuşlar gördüm en azından yan çatıya iner ordan terasın altına iner yerin güzel

oyun kuşuda beslenir orda her türlü ama ilk karşı çatıya atar sonra açık yerlerden içeri girer.

ama kaçak indirmen zorlasır kuşlar kendı çatında olsa uçurursun ama baska çatıda olursa kaldıramassın

KELEBEK(SAYA),SELANİK,DÖNEK ...KUŞLAR İÇİN UYGUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. :haha:

MALUM ONLAR ALTTAN KUŞ GÖRMEK İSTİYOR.. :haha:

Bu arkadaşımızın beslediği aynı ortama sahibim.Benimde terasımın üstü sağı-solu kapalı. ve sadece önüm açık, saçak kısmı terasımdan 15-20 cm de çıkıntılı. uçurma ya gelince sıkıntılı ve eziyetlibir uçurma oluyor. 1,5 metrelik çıtaya değişik renkli iplikler, rafyalar bağladım, püskül şeklinde oldu. çıtayı çatıya uzatıp ürkütmeye çalışıyorum. bazı zaman rahat uçuyorlar. bazı zamanda apartmanın ortasında bulunan bacalara konuyorlar. tabikide oralara ulaşamıyorsunuz ve de göremiyorsunuz. bu gibi yerlerde en enterasanı ise kuşlar arka tarafta uçarlarsa kuşlarınızın uçuşlarını dagöremiyorsunuz. kuşları indirmesinide çatıya 1-2 adet uçarlardan kuş atarak çözüyorum.çatıya kuş attığımda havadakiler direk çatıya iniyorlar. eğer kuşlar terasın açık olan tarafınta uçtuklarında ise kümesi açtığımda kümestekiler dışarı çıktığında uçanlar çatıya bile konmadan direk kümesin önüne iniyorlar. beslediğim ırklar ise. saya-kelebek ve 1 adet posta.

Geri