kuş uçurmayı komşular yüzünden bıraktımmm :((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan23_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakan23_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet türk
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar bana yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim evet bırakıyorum artık mecburen şikayet etmişler beni ev sahibine bnde mecburen bıraktım arkadaşa hediye ettim kuşları çocukları korkuyormuş kuşlar uçtuğu zaman topu topu 7 tane kuşum vardı bunun da 5 tanesini uçuruyordum neyse kına yaksınlar artık herkes sağlıcakla kalsın hakkınızı helal edin k.i.b

hakan23_06' Alıntı:
slm arkadaşlar bana yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim evet bırakıyorum artık mecburen şikayet etmişler beni ev sahibine bnde mecburen bıraktım arkadaşa hediye ettim kuşları çocukları korkuyormuş kuşlar uçtuğu zaman topu topu 7 tane kuşum vardı bunun da 5 tanesini uçuruyordum neyse kına yaksınlar artık herkes sağlıcakla kalsın hakkınızı helal edin k.i.b

Çok kötü bi durum :( O insanları su mubarek gunde .... İnsan bıle diyemeyiz kusun neyinden korkacak cocuk korksa bile kuslar topu topu nekadar ucuyorki cocukların bakmayıversin . Ne diyelim Allah islah etsin.
Gerçekten cok uzuldum kardes:(

ben haber vereyim belediyeyede şu yabani kuşları öldürsün karga serçe kumru martı vb çoçuklar korkuyo böyle saçma bi bahane ancak türkiyede olur neyse geçmiş olsun

valla arkadaşlar çok zoruma gitti ama ne yapayım mecbur kaldım zaten inanın bana çok saçma bi durum ama kadın yememiş içemiş or...... sabah saat:08.30 da ev sahibinin yanına gitmiş kuşlardan yatamıyoz da çocuklar korkuyorda falan filan demiş halbuki çatıda yabani güvercin dolu o zmana evden dışarı çıarmasınlar çocuklarını ne diyeyim beni şu mübarek günde üzdüler canımı sıktılar Allah işini bilir diyorum Allaha havale ediyorum inanın bana o kadar çok seviyordum ki 4 tane yumurtam olmuştu her şey o kadar güzeldi ki neyse buraya kadarmış ne yapalım olmadı hepiniz hakkınızı helal edin k.i.b iyi geceler hayırlı ramazanlar....

Gerçekten üzüldüm,senide sevmiştik.hayırlısı..

selamunaleykum
kus dan sikayet sebebi cok duydum ama bu en ilgiclerindendi madem ev kiralik hic kafaniza takmayin bu da size bir sebeb olsun otur bir mazaretle size lav geliyor ise bence o evde oturmasaniz sizin icin daha ii insallah size uygun bir ev bulur ve huzurla kus beslersiniz
saygilarimla ferhat

Kardeş bence mücadele et! Bu kadar çabuk pes etme...

nasıl mücadele edeyim ki kiracıyım sonuçta ve insanlarla bu sebepten kavga etmek istemem ne bileyim

Abim bende yaşadım belediye geldi kuşları mecburen sokaga ındırdım yerde besledim..Abim madem öyle sizde ne kadar yabani güvercin varsa toplayın .atık ekmek fılan koyun bakalım bu sefer kime şikayet etcekler..

valla aslında iyi olur zaten çatıda var yani yabani güvercin orospuluk parasından mı yaw birde orospu karı yememiiş içmemiş sabahın köründe ev sahibinin evine gidip beni şikaet etmiş orospuuu işte ne yapayım kuşlarımı çok seviyordum göndermeme sebep oldular Allaha bırakıyorum hiç bir şey demiyorum

Geri