Kuş yakaladım. Yardımcı olabilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rasim Efekan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Rasim Efekan ALTUN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Hepinize iyi günler. Ben foruma daha yeni dahil oldum. Güvercin beslemek eskiden beri istediğim bir şeydi. Bugün güzel bir kuşu babam balkonda yakaladı. Bu sayede belki de ben de başlayacağım bu işe. Kuşun resimlerini şu an çekemedim makine var ama kuş rahatsız olsun istemedim yarın yüklemeye çalışacağım. Resim yüklediğimde yaş, cinsiyet ve ırk tahmini yaparsanız çok sevinirim. 13 yaşındayım sizin sayenizde küçüklüğümden beri köye gittiğimde özendiğim işi sizin tecrübelerinizden yararlanarak ve yardımlarınızla yapacağım. Bu iş için bir çift yeterli mi ben forumu gezdim de yeterli olduğunu yazmışsınız. Ne yazık ki büyük ihtimalle uçuramayacağım. Balkonda olacaklar. Kuşun resmini koymadan bir şey soramıyorum. Yarın yüklediğimde sizinle paylaşırım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı üretimler...

Rasim Efekan' Alıntı:
Hepinize iyi günler. Ben foruma daha yeni dahil oldum. Güvercin beslemek eskiden beri istediğim bir şeydi. Bugün güzel bir kuşu babam balkonda yakaladı. Bu sayede belki de ben de başlayacağım bu işe. Kuşun resimlerini şu an çekemedim makine var ama kuş rahatsız olsun istemedim yarın yüklemeye çalışacağım. Resim yüklediğimde yaş, cinsiyet ve ırk tahmini yaparsanız çok sevinirim. 13 yaşındayım sizin sayenizde küçüklüğümden beri köye gittiğimde özendiğim işi sizin tecrübelerinizden yararlanarak ve yardımlarınızla yapacağım. Bu iş için bir çift yeterli mi ben forumu gezdim de yeterli olduğunu yazmışsınız. Ne yazık ki büyük ihtimalle uçuramayacağım. Balkonda olacaklar. Kuşun resmini koymadan bir şey soramıyorum. Yarın yüklediğimde sizinle paylaşırım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı üretimler...
HAYIRLI OLSUN RASİM

Teşekkür ederim. İnşallah söylediğiniz gibi hayırlı olur.

Bir sorum daha olacak. Bu kuşlar 1 çift halinde beslenirse acaba ne büyüklükte alana ihtiyaç duyarlar.

1 çift olarak beslenebilir bence ama balkonda besleyeceğin için taklacı tarzı güvercin beslemen çok zor inşallah yakaladığın güvercin taklacı değildir

Rasim Efekan' Alıntı:
Hayırlı üretimler...
Derslerinde oldukça başarılısın sanırım.Meramını çok iyi ifade etmişsin.forumu da iyi gezmiş olacaksın ki yaş grubunun seviyesinin üstünde sorular sormuşsun , Hoşgeldin

Hayırlı olsun resimleri merakla bekliyoruz

Tekrar hoş buldum. İlginiz ve alakanız için ayrıca hepinize teşekkür ederim. Resimleri yükleyecektim ama şu an resimler gözükmüyor, karanlık. Lamba olsa da karanlık çıkıyor. Bu arada bir şey daha soracağım. Mehmet abi sizin de dediğiniz gibi forumu biraz gezmeye çalıştım. Boşu boşuna sorular sorup forumda kirlilik oluşturmak istemiyorum doğrusu. Ancak daha forumda yeniyim, her konuyu kolay bulamıyorum. Bazen sizi rahatsız edebilirim. Mazur görün.
Bir soru da aklımı kurcalıyor. Şu anda kuş yeni yakalandığı için streslidir diye karanlıkta ve kaloriferli bir odada acaba bu sıcaklık değişimi (Malum dışarısı ve ev arasında fark var) ona zararlı olur mu? ( tüy dökümü, stres) Zaten dayanıklı hayvanlar, biraz alışınca balkona koymayı düşünüyorum. Yarına kadar içeride durması sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı üretimler...

sıkıntı yaratmaz rahat ol

Bugün resimleri çektim. Yorumlarsanız sevinirim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Birkaç resim daha var ama bununla aynı neredeyse. İsterseniz atarım.

Kırma falan değil mi? Resim sorun değil şimdi yine çekerim.

Cinsiyet, ırk ve yaş tahmini yapabilecek olan birisi var mı? Bu arada kuşta yumurta var gibi geliyor İnşallah yoktur. O konuda da bir yorum yapar mısınız.

kardeşim, yakaladığın kuş çok güzel bir kesmesi olan bir "BASKA". tam olarak balkonda vs. beslenmeye uygundur. pazarda veya mezatta 10-15 tl arasında bir fiyata eş de aldın mı tamamdır. güle güle besle

Peki cinsiyet ve yaş hakkında bilgisi olan var mı?

Geri