kuş yakaladım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahinsalihkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Şahin Salih Kaya
Meslek
Dalgıç
İlgi Alanı
Köpekler
[No message]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    59.9 KB · Görüntüleme: 716
  • 2.webp
    2.webp
    21.9 KB · Görüntüleme: 810
  • 3.webp
    3.webp
    74.1 KB · Görüntüleme: 673
Arkadaşlar ben bu işi yapmıyorum..Kuşun ırkı ve fiyatı nedir..beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..ben izmirliyim..

Kuş kırma 5 lira etmez..

ama madem anlamıyorum diyorsun senin kümesini sevmiş kuşlarının arasında uçur :)

yazık günah çoluğun çocuğun eline geçiyor ip bağlıyorlar bi otarafa bi bu tarafa neden üretirlerki

Yetiştirdiğin ırk dönekmiş.Bu kuş yamalı döneklere çok benziyor eğer dönek yetiştiricisi olarak sen bilmiyorsan biz hiç bilemeyiz.

Kapse' Alıntı:
Kuş kırma 5 lira etmez..

ama madem anlamıyorum diyorsun senin kümesini sevmiş kuşlarının arasında uçur :)

yazık günah çoluğun çocuğun eline geçiyor ip bağlıyorlar bi otarafa bi bu tarafa neden üretirlerki

Bu kuş 5 lira etmez diyen arkadaşım.Bu kuş eğer gerçekten dönekse ve muhtemelende dişi gibi duruyor değerli bir kuştur bilip bilmeden yorum yapma bence. :asla:

Bildiğim kadarıyla yorum yaptım gerçekten dönekse yine kırmalık olduğunu düşünüyorum. dönek ustaları daha iyi bilir.
haklısın.

kusdan ziyade kusu yakalayıp buraya koyanın düşüncesi önemli burada kus yakaldım demiş baska forma aynı kusu satmak için baslık açmıs ve kus beslemedigini söylemiş bırak gitsin o halde kardesim madem beslemiyon 3 kurus alsan ne olur almasan ne olur hiç olmazsa belki evine gider ha diye bilir yakaladım ne yaparsam yaparım o baska

kuşun kuyruk üstü bezesi yoksa, paçasız selanik, fiyat olarak 10-30 tl arasında değişir. Kuş ya yavru kızması veya ishal, çünki zayıf ve tüylerini bırakınca hemen toparlayıp diri duramıyor, cinsiyet olarak da muhtemelen dişi..

(kuyruk üstü bezesi varsa, dolapçı ve selanik (dönek) kırmasıdır)

kuş dönek, ayvalık macaskülü, selanik , akbaş akkuyruk gibi tabirler kullanılıyor,
bu kuşlar misafir olarak başka kümeslere çok giderler yani damarları zayıftır.
çekilme oranı yüksektir, başka bir kuşçu çatısına indirdiğinde muhakkak kümesine de kolaylıkla sokar

fiyatı ise 10 - 15 tl eder...

Kardeşim yakaladığın güvercin kaplamalı bir dişi dönektir. Yavru kızması ve büyük ihtimalle rahatsız satmak istersen kimse almaz sen onu en yakınında dönek besleyen birisi var ise ondan rica edip kuşu ona ver ve iyileştirmesini rica et oda yaşamına devam etsin

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim..kuşu bu işi iyi yapan bi arkadaşıma verdim..saygılarla..

En iyisini yapmışsın. Daha çok genç ve rahatsız gibi geldi banada. Kuşda beslemiyorum demişsin. Tek başına mındar olmasından çok daha iyi :evet:

fiyatı 10 lira anca eder ama cinsi çilli kırması gibi

Re:Bu kuş kaç para eder ?

GÜVERCİNİ PARA EDERİ İÇİN BESLEYENLERE SÖZÜM OLACAK,,

AKVARYUMDA BALIK ÜRETİN, DAHA KAZANÇLI SİZİN İÇİN BİZE '' GÜVERCİN DOSTLARI'' LAZIM.

arkadaşım ya aldığınız güvercini satmayı yada vermeyi nasıl beceriyorsunuz 100 tane kuşum olsun veremem abi 1 tane yada satamam kıyamam bu becerenlere helal olsun en kötü kuşumu bile satmaya kıyamıyorum bu nasıl iştir adam kuş yakalıyo fiyat soruyu sen bırak bu işi ya böyle güvercin sevgisi olmaz kardeşim arkadaşın dedgi gibi git balık besle.

Geri