Iyi aksamlar Muharrem bey, videosunu izlediginiz miski disi gibi (avatarimdaki kus) hastaliklara karsi direnc gücü bu kadar yüksek olan hic kus görmedim, kusun hic boynu dönmedi ve su andada sihhati cok iyi. Kümesimde bazen salgin hastaliklar oldu yesil isal, nezle ve solunum yolu hastaligi gibi (nefes alirken hirlama), hepsinede bulastigini gördüm ve tekrar iyilestiler, fakaaaat Masallah bu kusa kesinlikle bir hastalik, nezle dahi BULASMADI bile
, dikkatinizi cekmek isterim hastalandi iyilesdi demiyorum, bulasmadi bile. Kuslarimin hepsininde sihhatine cok özen göstermeye calisiyorum. Hastalik konusu hakkida iletilerime bakmak isteyen olursa " Cözemedim gitti şu hastalığı " basligi altinda son iletimde belirttigim gibi kesinlikle ben kuslarima ilac vermem, en iyisi hastaliga firsat vermemek ve dogal yoldan direnclerini yüksek tutmak. Muharrem bey kus resimde hafif yandan cekildigi icin kanadinin bire digerine bakarak acik duruyor, tam önden bakinca iki kanadida ayni, ve kusta hicbir sakatlik yok. Sadece uzun süre ucmadi ve su an takla ve kanat sesi hala yüksek ve cok güzel fakat taklalari azaltti ve cabuk yoruluyor. 15 Dakika ucduktan sonra kus artik böyle 2 taklayla yorgunluktan adeta kendini yere atiyor. Su anda yumurtaya yatiyor, yavrular ciktiktan sonra hergün ucurmaya calisacagim, insaallah düzelirse tekrar videosunu sizlerle paylasirim. Saygilar Kenan