kuş yıldızda iken indirmem lazım napmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezai_855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

sezai_855

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezai
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
mesela kuşlar yıldızda şahin geldi kuşu nasıl indirmem lazım mesela başka bir şey oldu kuşu nasıl indirebilirim

BU durum yetiştirdiğiniz ırka göre farklılık arz eder beslediğiniz ırkın adını söylerseniz size bilgiverme imkanımız olur .selamlar,ŞEREF

Selamlar...

Birçok kuş pırıltıya duyarlıdır, böyle durumda işe yarar genelde. Ayrıca şahini korkutmak da bir çözüm yoludur....

uçurdugum kuş bango eşi var yumurtası var taklacı var onun eşini şahin kaptıı

kuşun yıldayken ŞAHİN daldımı kuşlarını alttan çekmiceksin kuşlarını daldıgı zaman ıslık öttüreceksin eger ŞAHİN daldıgın çekersen kuşlarını kuşların salakta inerken ŞAHİN hemen alır anladın mı yani çekmiceksin

kardeşim uşları aşağ çekmek yerine şahine senin orda olduğunu göstermeye çalış.Yani ıslık çal, poşet salla bişey yap o seni fark etsin ve korksun..
Ama illede kuşları indiricem diosan aşağıdan kuş oynat hemen inerler...

saygılar...

kuş bango demişsin içlerinde dalıcılarıda çıkıyo.ama kuşun yıldızdayken kümesi farketmesi zor olur.yinede kuş göstermek çözüm olabilir.birde kuşlara verdiğin yemi belli bir kutuya koy vereceğin zaman salla ses çıkar alışsınlar onu gösterdiğin zaman inerler .ben yemi bakır testiye koyuyorum sesine alıştılar sallayınca hepsi iniyo.saygılar.

sahin isliktan korkmaz istediğin kadar cal sahin in de güvercin e dalmasi %2 dir genelde güvercin e yirtici grubundan atmaca ve kerkenez ve dogan saldirir dogani görme imkaniniz cok az atmaca isliktan korkar neden mi sahin de islik calar sahinin oldugu yerde atmaca olmaz yani atmacada sahinden korkar kerkenezde atmacanin yavrusu yani kucugudur en tehkilelisidir ac kalirsa kümesinize bile girer bunlari genelde kuru sıkı ile ve ıslık ve teneke calmak bomba gibi seylerle geri püskürte bilirsiniz ve kaderde o kus yoksa kendi kendine yine gider yani bu isler nasip kısmet gibi bir sey

ha asıl soruya cvp veremedik sinekdeki kusu indirmek icin bence tek caresi pırıldak dir yani pirilti baska bir caren olmadiğini saniyotum

trakyalı' Alıntı:
sahin isliktan korkmaz istediğin kadar cal sahin in de güvercin e dalmasi %2 dir genelde güvercin e yirtici grubundan atmaca ve kerkenez ve dogan saldirir dogani görme imkaniniz cok az atmaca isliktan korkar neden mi sahin de islik calar sahinin oldugu yerde atmaca olmaz yani atmacada sahinden korkar kerkenezde atmacanin yavrusu yani kucugudur en tehkilelisidir ac kalirsa kümesinize bile girer bunlari genelde kuru sıkı ile ve ıslık ve teneke calmak bomba gibi seylerle geri püskürte bilirsiniz ve kaderde o kus yoksa kendi kendine yine gider yani bu isler nasip kısmet gibi bir sey

aynen katılıyorum
birde senin kuşuna bağlı bir adana nokta kadarken tehlike fark ettiğinde hemen dalar sana gerek kalmaz ama bango nasıl bir kuş bilemiyorum

kuş çok yüksekte ise yapacak bir şey yok kuşun kaderi kendi elindedir bu gibi durumlarda genelde atmacalar galip gelir ama senin bir şey yapmana gerek yok kuş zaten kendini aşağıya atacaktır biraz şansa kalmış bir şey

bizim burda kerkenez atmaca var şahin fln yok onların karnı açsa şansı yok dalar ama çoğu zaman yakalayamıyor mantar tabancaları oluyo onu patlatıyodum ama kuşlarda çok tırsıyodu sonra hediye paketi jiletinleri ile ıslık tarzı öttürüyorum genellikle dalmadan kaçıyo..ayrıca bir bayrak gibi bişey yaptım bayraktan daha büyük sopaya bağlı onu sallıyorum kırmızı renk hemen görür açlık durumuna göre kaçar veya bir kere şansını dener..bn bu yollarla kurtardım çoğu kuşlarımı ve civardaki kuşçu ların kuşlarını..

2-3 şehit verdim ve bazı kuşlarımda kendi yetenekleriyle kurtuldular..iyi geceler..!!

kuşumu uçururken atmaca kaptı.ondan 2 -3 gün sonra tekrar daldı neyseki yakalıyamadı.ama şimdi her uçurmamda geliyo.ne yapmalıyım

S A ARKADAŞLAR KUŞA YILDIZDA OLSUN AŞAGIDA OLSUN ATMACA SALDIRDIGINDA YAPACAK BİR ŞEY YOK KUŞ O ANKİ KORKU İLE NE PIRILTI NE ISLIK NEDE EVİNİ DÜŞÜNEBİLİR ÇÜNKÜ CAN DERDİNDEDİR KAÇABİLDİGİ KURTULABİLDİGİ NERE OLURSA ORAYA DÜŞER AGACIN İÇİNE KÜMESİN İÇİNE NERE DENK GELİRSE TAKLACI İSE TAKLAYI BIRAKIR GUT GİBİ OLUR KİMİSİ KORKUDAN ÖLÜR YADA BİR MÜDDET KÜMESTEN BİLE ÇIKMAZ KİMİSİ DE HİÇ ETKİLENMEDEN NORMAL UÇUM VE OYUNUNU YAPAR KUŞUN NESLİNE CİNSİNE GÖRE DEGİŞİKLİKLER GÖRÜLEBİLİR AMA ATMACANIN KOVALADIGI KUŞ İSTER YARALI İSTER SAGLAM GELSİN KUŞU HADDİNDEN FAZLA ETKİLER SAYGILAR

Geri