KUS YUMURTASİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seythan_cocuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 658
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mEHMET klL
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR BUGUN YUMURTANIN 17 GÜNÜ ELIME ALDIM BAKTIM GÜNEŞE DOGRU TUTTUM YUMURTANIN COK AZ BI KISMI SIYAH BU YUMURTA NORMAL Mİ YOKSA BOŞMU YUMURTA

malum kıs ayı yenı bıtmek uzere ama 18 gunden once yavru cıkmaz tabı kusların yumurtada duzgun yattıysa bırde yumurtaları fazla kurcalama

Selamlar,

17 günlük yumurtanın tamamı dolu görünür, birde üzerinde hafif gaga çarpmaları sonucunda oluşan çıkıntılar olması gerekir. Sizin yumurtanız anlattıklarınıza göre boş olması gerekmektedir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

arkadaşlar her zmn yatıyoda yem yemeye fılan beraber kalkıyolar ama gerı hemen yatıyolar ondan bişe olmaz demi

Bi arkadaşımda 21 gun de cıkıyo dıyo benınkı on sekız gun oldu uc gun daha beklıyım

17 günlük bir yumurta güneşe doğru tutulduğunda yada gece altından telefon flası tutuldugunda içi gözükür. ama karantı olarak tamamı karantı olur. bende 1 çift yumurtadan 1i boş tutmamış 1. ise dolu cıktı. nedeni ya kurçalamam yada başka birşeyy gerçi okadarda kurcalamadım ama neyse. yaza yeni girdik bir sonraki yumurtaları çift büyütür işallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri