Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen nasıl bir insansın insan demeye dilim varmıyor hayvan desem yine olmaz çünkü kafasını çektiğin o hayvanlar gelseler senin o pis kafanı çekmezler bile gıcvıkta sensin cani seni kınıyorum..
Sevgili kuşçu_halit kardeşim mesajını düzenleme sebebim şu aynı bilgisayardan farklı e-posta adresiyle girerek ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Eğer bu konuda düzgün ve mantıklı bir açıklaman yoksa bizde kusura bakmada bazı kuralları uygulayalım. Mesajı Yazan: Hüseyin BAŞOĞLAN
eşşeğin altına altın semer koysanda eşşek yine eşşek niye besliyosun sevmiyorsan bırak gittsin ya ne gerek var eziyet çektirmeye allah belaını versin çok kısa zamnada bulursun hakkın olanı
kimse bişi yazmamış diyorsun senin gibi cani birine ne yazılırki allah bildigi gibi yapsın ....
bu forumada neden uye oldun anlasıldı abuk sabuk seyler yazmak için olmusun yaptıgın kuşlara köpeklere eziyetin daha fazlasını cekersin umarım....
bak foruma yazdıkalrını kaydettim birazdan ip numarana kadar hersey ortaya cıkıcak intercafedesen oranın adresi evindesen ev adresin tel numarası bile çıkıcak haberin olsun bu yazdıkalrın başını agrıtıcak seyler ...
sen git sokakta arkdaslarınla oyna yaş grubuna takıl ....
tmm gidiyorum ama yinede eğlenceli bir site hoşçakalın ben sadece bana nasıl tepki gösterceğinize baktım rlerindede yaptım ama tepki vermediler özür dilerim
Re: kuşları sviyoruz en önemlisi hayvanları seviyoruz
ben müstakil evde oturuyorum sarı bir kedi gördüm ağzı kanlı gibiydi tavşanımın biri kayıp olmuştu korktum onun yaptığını düşündüm ama yinede kıyamazdım sonra tavşanım birden çıkınca şaşaırdım kedinin ağzı tüm yara kediler yada köepkerl yapmış her saaat süt veriyorum resmen benlek onuşuyor miyav miyav diyor çok şeker kuş ve tavşan besliyorum onların düşmanı kediyi besliyorum şimdi köpğim var onun düşmanı ama bütün hayvanlar bakılmaya muhtaçtır hayvan düşmanını sonu ise sonsuz uçurumlardır
aslında genc arkdasa yazdıgım olay gercek cıkartıla biliyor ip numarasından neyse gitsin arkdaslarıyla takılsın biraz daha büyünce aklı basına gelince anlar herseyi
Arkadaşlar ne yapılıyor hiç birşey anlamadım aynbı bilgisayrdan farklı kişilermiş gibi mesaj yazılıyor.
Öncelikle KUŞ_GEBERTMEK nickli vatandaş senin gibilerin burada yeri yok. e-posta adresin - ip numaran - kullanıcı adınla beraber kovuldun. Telekom ip numaran belli bir dahaki sefere bu kadarla kalmaz ona göre ayağını denk al. Efendi gibi dur.
Erhan abi sana teşekkür ederim. Gereken cevapları vermişsin.
Kuşçu halit kardeşim sen üst üste çok fazla mesaj yazmışsın ama hiç birşey anlamadım mesajlarından. Açıklama yaparsan sevinirim.
Valla şimdi kafam karıştı ya bu ne?
Konu kilitlendi.