kuşa eziyetin cezası 70 bin ytl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
arkadşlar sizinle gazete okuduğum haberi aktarıyım
''Kanada'da kuşlara eziyet etmenin,zehirlemenin cezası tam 70 bin ytl ayrıca köpeklere eziyetin cezası 50 bin ytl diğer hayvanlar için 25 ve hayvan beslemeyeme cezaları bu haber ilgimi çekti keşke türkiyedede böyle bir şey olsa.

Gerçekten yaptırımı ağır bir ceza,vede çok güzel bir uygulama.Malesef dünyanın hemen hemen her yakasında hayvanların eziyete ve şiddete maruz kaldıklarını görüyoruz.Geçenlerde fok bohçacılarının yapmış oldukları katliamı izlerken adeta kanım donmuştu.Bunlar gibi ismini sayamadığım bir çok hayvan bu türlü işkencelerle karşılaşıyorlar.
Dilerim bu türlü cezlar en yakın sürede Ülkemizin de kapısını çalar.

Paylaşım için teşekkürler. Evet Gökhan seninde dediğin gibi Fokları avlayanların, Avlayanlarında dememek lağzım avcilarmekani.com daki gibi bohçacıların,insanlıktan nasibini almamış kişilerin bilinçsiz menfaatlerini düşünerek yaptıkları avlar yüzünden av camiasınında ne kadar kayıpları olduğu tartışılır bir konu. O fokların öldürülüşlerini izlerken inanın adamlar yanımda olsada,bacaklarından kollarından duvara çivilesem diye kendi kendime sinir oldum durdum. Tek kelimeyle insanlık dışıydı. Bunları yapanlar insan olamaz...

gerçekten çok kötü bir katliam fokların sayısı çokmuş gibi birde avlıyorlar hayvanların ölmeden derisini yüzüyorlarmış

haklısınız bu avlanmak değil katliam bencede bunlar para için yapılıyo ve yaptırılıyo bence bu paradan ne hayır gelir nede bereket .

paylaşım için teşekkürler;

keşke güvercin beslemeyene ceza kesseler ne güzel olur....

herkesin güvercin beslemesine mecburiyet koysalardı insanlar kuşları sevmeden sadece mecburi oldukları için bakarlardı ama biz sevdiğimiz için bakıyoruz sadece hayvanlara zarar vermein cezası olsa arkadaşlar eziyet dedinizde bugün posta gazetesinde okuduğum bir haberi aktarıcam
HME TERKEDİLDİ HEM EZİLDİ
antalyada bir sahipli bir köpeği sokağa terketmiş.köpek karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış arka iki ayağı kırık sürünerek sahile inen köpek 4 gündür acılar içinde kıvranıyor ne belediye nede hayvan barınaklarından yardım eli uzatan yok..

Geri