kuşa oparasyon erzurumlu cerrah yok böyle birşey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan temel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

temel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cengiz temel
Meslek
son.utu.prez.k.kontrol.usta
İlgi Alanı
Kediler
yok böyle birşey ilk deva şahit oltum atmaca tarastaki kuşu barcalatı ve yere attı erzurumlu kuşcu arkadaş gursahını dikti gursahından budaylar cıkıyordu ve gözü icine cökmüştü terz dönmüştü icinde gözü geri dışarı cıkartıp döndürdü ve göz damlazı ile iyleştirdi şuanda kuş aynı halinde dikişlerinin cürümesini bekliyorus cürüyünce dikişileri alınacak sizlerle paylaşmak iztedim syglar

kursaklarını bizde dikiyoruz mecbur kalıosun hiç bişi düşünmeden yapıosunda göz olayı ilgimi çekti ilk dafa duydum böyle birşey

ya kursak .tamamta gös aklım ermeti . birde.göstamar larını tikti. biras kuş iyi olsun resmini cekecegim .sizlere gösterecegim.saygılar

1,5 YILDIR KUŞ HALA İYİ OLMADI MI ?

Benimde eskiden meslek terzi idi, bende atmaca saldırısı sonucu kuşun kursağını iğne iplikle dikmiştim, kuş tamamen iyileşti fakat kelebek ırkı kuşumun göğsünde güle benzer iz kaldı (güllü kelebek :)

Kusura bakma gözü çıkardıktan sonra nasıl taktıda göz tekrar uyum sağladı damarları filan nasıl halletti.Bende çok horoz kafası kuş kursağı diktim ama bunu anlamadım.

Resim koyarmısın

Geri