Kuşa Şahin Vurdu Yaralı ::(((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
Bugün öğlen kuş pazarından geldim ve 3 tane kuşumu uçurdum sinek oldular baktım beyaz oyunlu mardinim kayboldu baska hemen indi kelebek komşunn kuşlarıyla hala sinekte dolaşıyodu bide baktım hızlı aşa 2 tane bişey geliyo şahin kelebeği kovalıyo yakalayamadı kuşlar öğlenden saat akşam 7 ye kadar gelmediler mardin geldi arkasından kelebek geldi mardinn kanadı yaralı ama uçuyo takla atarak geldi birşey olurmu pansuman yapmama gerek varmı acaba neşesi yerinde tam kanadın büküldüğü yerden yaralamış alt taraftan yardımcı olanlara teşekkür ederim
SAYGILARRR...

Genellikle Veterinerler de yada pet malzemeleri satan yerlerde bulunur,Sprey şeklinde(yeşil püskürtür) Antibiyotik var.Benimde yavruya atmaca vurmuştu,15 gün sonra tekrar uçacak seviyeye gelmişti..Sprey antibiyotik çok etkili,yara etrafının mikrop kapmasını engelliyor..

Not: kuşu iyice kontrol et,muhtemel boyun üst taraflarındad yara olabilir.Çünkü atmaca kuşa vururken mutlaka iki ayağı ile pençelerini vurur.

Geçmiş olsun.

paşa_18' Alıntı:
Genellikle Veterinerler de yada pet malzemeleri satan yerlerde bulunur,Sprey şeklinde(yeşil püskürtür) Antibiyotik var.Benimde yavruya atmaca vurmuştu,15 gün sonra tekrar uçacak seviyeye gelmişti..Sprey antibiyotik çok etkili,yara etrafının mikrop kapmasını engelliyor..

Not: kuşu iyice kontrol et,muhtemel boyun üst taraflarındad yara olabilir.Çünkü atmaca kuşa vururken mutlaka iki ayağı ile pençelerini vurur.

Geçmiş olsun.

ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. boynunu kontrol etmedim yarın ilk işim o ama kuş uçuyor yani aşırı bi yara değil ama kan var yarın iyice inceliycem

geçmiş olsun

Geri