Kuşar Kavga Ediyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartalg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kartalg

Üye
www.filmsehri.net
Ad Soyad
Gökhan KARTAL
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar. Güvercinleri Çok Seviyorum Ama Apt. giriş katında oturduğum için aktif bir şekilde besleyemiyorum. Ama Onlarsızda Yapamıyorum Bu Yüzden iki tane 1 erkek 1 dişi güvercin aldım. Erkek Güvercin Kafese Dişiyi yaklaştırmıyor. Çok asabi. Yeni olduğu için kanadını bantlamak istiyorum kanadıyla elime vuruyor. anlayacağınız saldırıyor. Bir fırsatını bulsa kaçacağından eminim. Bu Kuş için Ne Yapabilirim acaba?

Arkadaşım senın kötü sandıgın durum aslında 10 numara guzel bir durum.

Erkeğin kızışmış durumda ve onları kucuk bı kafese koyarsan kısa surede eş olacaklardır.

Boyle durumlarda erkek önce dişiyi bı guzel dover. Başını tifter vs. Ama sonra guzel guzel öpüştüklerini goreceksin :)

Sen onları ayırma.

elide gagaliyordur o simdi :) zarar gelmez kustan, cekinmeyin birden yapisiverin. olmadı folluguna girinci uzerine örtu atıp tutun :) elinize alinca gagalamaz da. ucabilecekleri alana saliyorsaniz kanadini bantlayin ve ya cekin. yukari ki arkadasin dedigi gibi ikisini yan yana kapatin es olsunlar. sonrasinda kumesten cikartmak degil, kumese sokmak icin yapisir yakasına.

aynen doğru bende arkadaşların dediğine katılıyorum onlar kavga eder ondan sonra öpüşürler ve erkeğinide salsan kafese hemen gelir dişisi kafeste olduğu için

en iyi dostluklar kavga ile baslar daha uzun ömürlü olur kuşların eslesmek istiyor önce kavga sonra gelsin yumurtalar yavrular aile kurmaya çalısıyorlar

kusun kızısmış ondan dolayı erkegin vuruyor eline vurmasıda kusun kızgınlastıgı için 1 kasaya kapat 1 gün içinde eş olur o kadar kızgın bir kus ondan sonra öpüsüp ciftleştiklerini göreceksin ötme de kesilir neredeyse tamamen

Geri