kuşçu dostlar lütfen yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
12 günlük yumurta vardı çokta güzel yatıyolardı ve bugün yemlemeye çıkardığımda yumurtanın teki yan taraftaydı altında değildi elime aldım ağırdı ve hafif soğuktu yavruya bişey olmuşmudur lütfen yardım edin 12 günlük yumurta
:hungur:

Selamlar Mert,

Yumurtayı yeniden altına aldı mı? yatmaya başlıysa sorun olmayacaktır. Ama yatmıyor ise güvercinler 10 günden sonra yumurtalarındaki canlılığı hisseder ve döllenmemiş olan yumurtasını yuvadan atabilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aynen Aykut Abiye Katılıyorum Basıma Çok Geldi Yumurta Bozulmuş İşe Gagası İle Onu Düneğin Dışına Kaktırır Diğer Yumurtaya Yatar O Yumurtayı Tekrar Altına Koyduğun Zaman Onu Hissedip Tekrar Düneğin Dışına Atar Kırmaktan Başka Çaren Yoktur O Yumuyrta Bozulmuştur Anca Yumurtayı Kırıp Kabuğundan Kalsiyum Olarak Yararlanabilirsin Ufak Ufak Kır Yumurta Parçacıklarını Yemle Beraber Güvercinlere Ver. Yesinler Kalsiyum Alsınlar.

Geçmiş Olsun..

Yumurta soğumuştur.. kuşta dışarı atmıştır..

EVET AYKUT ABİ YUMURTAYI YENİDEN ALTINA ALDI YUMURTA AĞIRDI ELİME ALDIĞIMINDA CÜCÜK VAR YANİ
DÖLLENMİŞ YUMURTAYI NİYE DIŞARI ATARKİ ONU ANLAMADIM

Selamlar kardeşim kokma kuşlar yumurtaları arada havalandırır yavru yumurtada hemen ölmez

peki aykut abi döölü yumurtayı atar diyo neden atar onun cevabı ne

mert06' Alıntı:
peki aykut abi döölü yumurtayı atar diyo neden atar onun cevabı ne

Yumurta Bozulduğu İçin Atar Arkadaşım Neden Atıcak Başka O Yumurtadan Ümidini Kes Derim. Eğer Hala Atıyorsa.

içinde cücük var ışıkla baktım

Selamlar Mert,

Ben döllenmiş yumurtayı atar demedim tam tersi döllenmemiş yumurtayı hisseder ve yuvadan uzaklaştırır. Sanırım yumurtada yattığını söylemişsin o zaman sorun ortadan kalkmıştır. Son durum ile ilgili bizlere kısa ve öz bir açıklama yapabilirmisin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

son durum yatıyolar yumurtanın ikiside ağır cücük var yani değilmi aykut abi

Selamlar Mert,

Yatıyorlar ise sorun yok bekleyip göreceksin, yumurtayı görmeden sana yavru var yada yok deme şansım yok, ışığa tut yumurtayı içinde yavru var ise koyu bir gölgesi olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

İnşallah Sorun Yoktur Yumurtaların Sağlıklı Cıkar. Yatıyorsa Bekleyip Görmekten Başka Çaren Yok.

bide bugün kuşlar uçtu ve 2saat yumurta boş kaldı tırnağımla dokundum soğuktu bişey olurmu yumurtaya 13 günlük yumurta

[arama][/arama]
Konu başlıkları sorun ile alakalı olmalıdır.
" acil, lütfen, yardım edin, acele edin " gibi alakasız başlık kullanımı yasaktır.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri