merhabalar ,bende bir anımı anlatayım,2,3 sene kadar oldu sanırım arkadaşım pazar günü sabahın köründe telefon açtı hadi kuş izlemeye götüreyim seni dedi .yav ben kendi kuşlarımı yemlemedim dedim ama nafile ,etimesgutta bir amcama gittik selam verdik buyur etti,güzel bir dumanlı aldı eline gösterip kaldırdı neyse kuş kanat ısıtırken bizde yuvasını ve kuşlarını inceliyorduk 10 dakka geçti adam birkaç kuşunu meziyetlerini anlatıp dışarı saldı ,bayağı yavrusu vardı,yuvada aşırı kalabalıktı ben sıkıldım bir ara yuvadan uzaklaştığımda uçurduğu kuşun daldığını gördüm,tam vay be ne kapattı diyecekken kuş pat diye konmazmı, hiç sesimi çıkarmadım dışardada dumanlı kuş vardı, arkadaşım dumanlılardan çıkma bir dumanlı takkayı alma yarışındaydı amcam kuşu vermedi ,çıktılar kuşu izlemeye, beklersin kuş yok ,havaya kuş attı sinekten insin diye ben hiç renk vermiyorum tabi amcam şimdiye şu kadar sefer yapmalıydı diyip devam ederken ben kuşun ayağındaki boncuğu gösterip bumu diye sorunca gülmemek için hemen kafamı çevirdiğimde amcam yenisini atayım demesi üzerine ikimiz birden yok amca sağol dememiz amcamı bile güldürmüştü. :slm: