kuscu_marik KUSCULAR ORG İLE SORUMLULUGUM KALMAMISDIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
SİMDİYE DEK ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALISDIGIM DAHA ÖNCEDE BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜGÜM HÜSEYİNİN ASKERLİGİ NEDENİ İLE DEVAM ETTİGİM VEDE BAZI YASANAN AKSAKLILKAR NEDENİ İLE SİSTEM BOZUKLUGU VEDE ARIZANIN GİDERİLMEMESİ YÜZÜNDEN KÜFÜRLERE MARUZ KALDIGIM SÖZ VERİLMESİNE RAGMEN SİSTEMİN DÜZELTİLMEMESİ CİDDİYETSİZ DAVRANILMASI BENİM BURAYA OLAN SEVKİMİ TAMAMEN BİTİRMİŞTİR BURASI VESİLESİ İLE KARSILIKLI PAYLASIMLARDA BULUNDUGUM SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ İLETİYOR HER SEYİN İSTEDİGİNİZ GİBİ OLMASINI DİLİYORUM BU KONUDA YAZACAK ANLATILACAK PEK ÇOK SEY VAR LAKİN DEGİŞECEGİNE İNANMADIGIMDAN GEREK BULMUYORUM BENİM SİTE SAHİPLERİNİN KENDİLERİ İLE KESİNLİKLE BİR SORUNUM YOK ASIL SORUN DÜŞÜNCELERİ BAKIS AÇILARI VURDUM DUYMAZLIKLARIYLA CİDDİYETSİZL,İKLERİ İLE ALAKALIDIR KENDİLERİ ÇOK ÇOK İYİ İNSAN OLABİLİRLER ÖYLEDİRLERDE AMA BU VE BENZERİ ORTAMLARIN ÖNEMİNDEN UZAKLAR BANA BU İNTİBAYI VERDİLER

SAYGILAR

ÜYELİGİMİNDE KAPATILMASINI RİCA EDİYORUM

Muharrem Bey,

Bu siteye katkılarınızı herkes biliyor. Şahsınıza hakaret eden her kimse ise büyük terbiyesizlik yapmış. Kimsenin kimseye hakaret etmesi kabul edilemez.

Kararınıza saygı gösteriyorum ancak mevcut eksiklik ve aksaklıklar, değiştirilmesi için çaba sarfedilerek düzeltilebilir diye düşünüyorum. Bırakıp giderseniz değil... Sizin fark ettiğiniz ve sizi rahatsız eden bazı eksiklerin, ben dahil çoğu kimse farkında bile değildir inanın.

Gelin birlikteliğimizi bazı eksik ve aksaklıklara rağmen sürdürelim. Ayrıca teknik olarak düzeltilme olanağı olan herşey zamanla düzeltilecektir eminim. İyi niyet önemlidir.

Görüşmek üzere..

Muharrem canım kardeşim kimin sana hakarete varan sözler sarf ettiğini bilmiyorum ama site içindeki olumsuzluklarında ne olduğu nu pek detaylı olarak bilmiyorum zaman içinde onlar da yerine oturup gerçek değerler göz önüne serilince insanların birer adım geri atıp derin bir nefes alıp sağlıklı bir karar vermesi için biraz daha düşünüp sitemizden ayrılma kararını bir daha düşünmeni rica ederim saygılarımla.

Site ile ilgili güncellemeler hemen olacak şekilde basit değil. Bunları hep söylüyoruz ama anlaşılmıyor sanırım.
Site bu alanda şu anda en büyük site. Bu nedenle olumlu kısımları kadar olumsuz kısımları daha fazla sorun oluşturuyor. Siteyi güncellemeye başladık. Yaklaşık 3000 lira bir bütçe ile ana sayfa (haber siteleri tarzında), bunun yanında video ve resim galerileri için çalışmalara başladık. Bunlar için 3 kişi ile çalışıyoruz.
Forum güncellemesi için aşağıdaki eklentide de görüldüğü gibi PhpBB Türkiye resmi sitesinde en son çıkacak kararlı sürümü beklemekteyiz.

Site güncellemesinde oluşabilecek bir sürü sıkıntı var. Bunların başında yedekleme sorunu mevcut. Güncelleme esnasında geri dönüş yapabilmek için yedek almak zorundayız. Yaklaşık 75 gb'lık bir eklenti kapasitesine sahip forum için, bu işi bilenler yedek almanında ne kadar sıkıntılı olduğunu bilirler. Bize hak vermenizi diliyoruz. Forumumuz da çok sayıda sizlere yararlı olacağını düşündüğümüz için kurduğumuz eklentiler mevcut. Bu eklentiler güncellemeden sonra tekrar kurulacak, yeni sürümleri bulunacak vb.. bir sürü şey var. Bunlar zaman açısından sıkıntı.

Lakin hiç kimsenin aklında birşey kalmasın. Sitemiz en kısa sürede, en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz. Sizlerde paylaşımlarınızı eksik etmeyin lütfen.

Muharrem abi senin bu hobi ve başta sitemiz için yaptıkların tartışılmaz. Bize bir nebzede hak verdiğini düşünüyorum. Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz abi.

Ekli dosyalar

• guncelleme.webp
    guncelleme.webp
    39.2 KB · Görüntüleme: 1,299
HÜSEYİN KARDEŞİM GÜZEL AÇIKLAMA YAPTI .KENDİSİNE TŞKR EDİYORUM .
SON NOKTAYI DA KOYDU .kuşçu-marik AİLEMİZİN FERDİ DİR.

Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz abi.DEDİ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

HÜSEYİN KARDEŞİM GÜZEL AÇIKLAMA YAPTI .KENDİSİNE TŞKR EDİYORUM .
SON NOKTAYI DA KOYDU .kuşçu-marik AİLEMİZİN FERDİ DİR.

Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz abi.DEDİ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Canım kardeşim Muharrem bu tabirden hoşlanmaz ise memuriyetin verdiği terbiye ile Muharrem bey diye de yazabilirim Sayın Webmastırımız ,Sayın Türker kardeşim ,Hener ve bir sürü kardeşimiz senin aramızda olmandan hoşnut olduğunu Kuşçular Org ailesi içinde olduğunu belitmek gayesiyle tam olarak dönüşünü açıklamanı veya silintiyi yapmanı rica ediyorum saygılarımla.

arkadaslar mesele sadece burada yazılandan ibaret degil çok kimse bilmiyor duymamıs demekde yersizdir olan ve yasananı her kes ve her yetkili biliyor ben bu yasda zaman ayırıp karsılksızca fedakarlıkda bulunuyorken bazı kendini bilmez ahlaksızlarının hakaretlerini duymak için burada degilim içerisi yolcularla dolu arabayı teslim etmişler ama arabanın frenleri tutmuyor ben bu sekilde durduramayacagım arabayı nasıl idare edecegim
site sahipleri BU önemli arızanının farkındalar dilimizde tüy bitti hala mazeret üretiyorlar

arızanın nedeni belli yapılması gerektigini biliyorsunuz

niçin yapmanız gerektiginide biliyorsunuz

isterseniz nasıl yapabileceginizide biliyorsunuz

yapmazsanız neler kaybedeceginizide biliyorsunuz

yaparsanız neler kazanılacagınıda biliyorsunuz

elinizi kolunuzu baglayıp yapmanızı engelleyen birileride yok

o halde istiyorsunuzda sizi engelleyen ne ATALET yani tembellik mazeretler baska bir sey degil

bu ve benzeri ortamlarda en üst yetkililer ve oranın sahipleri

alanlarında basarılı olmanın geregini zaten bilirler basarısızlarda bilirler arada farklar vardır basarızlar yanlıs bilirler

dahada kötüsü dogruyu bilmekde istemezler çünkü basarının kendi ellerinde olduguna inanmak onlar için sorumluluk almak demekdir nasıl yapılacagını bildigi halde ve o sorumlulugu tasımak yerine bazı mazeretlere sarılmak bir seyleri suçlamak o tür düsüncedeki insanın dahada işine ve kolayına gelir

işin özüi nsan fırsatların gelmesini bekler

fırsatlar da insanların gelmesini

fırsatlar bekler insanlar bekler ama Kazanan hep MAZERET ler olur buradada bana göre mazeretler kazanmısdır

üretebiliyorsanız çözüm üretin mazeret her zama her yerde üretilebilinir

artık gençlerin önünü açmak gerek yoruldum simdiye dek yapabildigim kadarıyla oldugu kadar sizlere bir seyler katmaya çalısdık karsılıklı ögrendik arkadaslar dostlar edindik paylasdık benden buraya kadar bundan sonraki birlikteliginizde siz kuscular org ailesine basarılar diliyor her seyin istediginiz gibi gönlünüzce olmasını diliyorum

SAYGILAR

SEVGİ VE SAYGILARIMLA .BEN , ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..HHAKKINI HELLAL ETMENİ RİCA EDERİM.. :slm:

Canım kardeşim almış olduğun karara saygı gösteriyor kalbimizde ve sitemiz içinde herzaman var olacaksın saygılarımla.

hala sitedeymisim gibi face den telden sorular sorulmakda isteklerde bulunmaktadırlar 12 subattan bu yana siteyle hiç bir ilişkim yokgirmiyordumda bu tür sorulara maruz kalmamak için daha öncede dedigim gibi sitedeki görünürlügümü avatarımı kaydımı vs kaldırmanızı istiyorum istemedigim halde ne diye talebimi kaale almıyor her zamanki gibi vurdum duymaz davranıyorsunuz site sorumluları ve sahipleri olarak su anki durum sayenizde zaten ortada kaldırın görünürlügümüde bari ise yarayın :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Saygı çerçevesinde yazmak dahi zorluyor beni ya neyse. 05 Temmuz itibariyle bu tür bir isteği özel mesaj ile göndermişsiniz. Bizde bildiğiniz üzere her üyenin istediğinde yaptığımız gibi sizin üyeliğinizi kapattık. Buraya gelip bunu yazarak taraf toplamaya gerek yok. Umarım yanlış düşünüyorumdur. kuscular.org sitesi kendi hür iradesi ile gitmek ve gelmek isteyen her bireye kapılarını sonuna kadar açık tutmaktadır.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Saygı çerçevesinde yazmak dahi zorluyor beni ya neyse. 05 Temmuz itibariyle bu tür bir isteği özel mesaj ile göndermişsiniz. Bizde bildiğiniz üzere her üyenin istediğinde yaptığımız gibi sizin üyeliğinizi kapattık. Buraya gelip bunu yazarak taraf toplamaya gerek yok. Umarım yanlış düşünüyorumdur. kuscular.org sitesi kendi hür iradesi ile gitmek ve gelmek isteyen her bireye kapılarını sonuna kadar açık tutmaktadır.

be kuscu marik

hüseyin bey benim taraf toplamaya ne ihtiyacım var siz her ikinizde yok iken ben size taraf tar ve üye topladım hatalarınızı aksaklaıklarınızı düzelttim sayenizde hakaretlere maruz kaldım hiç bir sözünüzün ardında durmadınız hep savsakladınız salladınız ama haklısınız iyilikden maraz dogarmıs madem 5nde ilisigimi kestinizde 9unda ben bu yazıyı nasıl yazdım bari makul yalan söyleyin inandırıcı olsun ben size beni yönetici yapın demedim imasınıda yapmadım siz yaptınız ama ayrılmayı ben istedim anlasıldımı

not arkadasımın üyeliginden giriyorum saygıyı bilmeyen anlamazlar saygıdan bahsederler

saygı geregi bildirmek istedim

taban takla' Alıntı:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:

ben kuscu marik

hüseyin bey benim taraf toplamaya ne ihtiyacım var siz her ikinizde yok iken ben size taraf tar ve üye topladım hatalarınızı aksaklaıklarınızı düzelttim sayenizde hakaretlere maruz kaldım hiç bir sözünüzün ardında durmadınız hep savsakladınız salladınız ama haklısınız iyilikden maraz dogarmıs madem 5nde ilisigimi kestinizde 9unda ben bu yazıyı nasıl yazdım bari makul yalan söyleyin inandırıcı olsun ben size beni yönetici yapın demedim imasınıda yapmadım siz yaptınız ama ayrılmayı ben istedim anlasıldımı saygı çercevesinde konusmak zorluyormus seni ha tabiki haklısın yani saygısızlık bile ederim hakkettin diyorsun aslen yapılanı söylemek bana pek yakısmazda zaten burada kimlerin ne yaptıgı zaten belli su yukardaki yazına begeni yapan saksakcılar lazım sana saksı gibi görünürde yöneticiler gerekki takdir görsünler zaten bırakacakken askerligin sebebiyle sen gelene dek siteyi yönettigim için saygısızlık yapmayı düşünmekde haklısın karda kısda zamanımı harcayarak her sartta siteyi canlandırmaya çalısdıgım içiç saygısızlık yapmayı düşünmekde haklısın evimde internet yokken bile internet cafelerden siteyi yönetmeye çalısdıgım için saygısızlıgı düşünmekde haklısın sadece kendi hatalarınızı 1yıldan fazladır yapamadıgınızdan dolayı hakaretlere küfürlere maruz bıraktıgınız için haklısın hepsinde haklısında bu bizim hatamız biz sebeb olduk seni yalnız bıraktık diye hatanızı itiraf etmeme özür dileyememe konusundada haklısın çünkü bu davranıs erdemli kişilerde bulunan nankör olmayan kişilere has özellikdir

not arkadasımın üyeliginden giriyorum saygıyı bilmeyen anlamazlar saygıdan bahsederler

saygı geregi bildirmek istedim
daha bir sey yazmama gerek de yok zaten anlasaydınız yukardaki yazdıklarımdan da anlardınız

Geri