KUŞÇUEVRENİN YANARDÖNER YAVRU VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]x9985n[/dailymotion]

SELAM
BEN VİDEOYU SEYRETTİM İNDİRMESİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ 41 KERE MAŞALLAH...

maşallah kardeş güzel .kaza bela gelmeden ucurursun inş.sana söyleyimde ben ankaranın en iyi kuşcularındanım diyen video koyan vatandaşların kuşlarından kat kat güzel.

Kus çok guzel oynuyor gerçekten hosuma gitti ama insallah ileride ekeliginde oyun bozmaz bozmaza çok iyi yavrular verir gule gule ucurmani nasip ettsin allah.

maşallah kuşta ışık var arkadaşım birazdaha kendini sıkar hırslanırsa iyi zevk verir allah kazasız belasız uçurmayı nasip eder inşallah

selamunaleykum tesekurler size ve kusa cok guzel
ben izlerken yuregim agzima geldi tele dikkat
saygilarla ferhat

Maasallah emeginize saglik güle güle ucurun insaallah,yanliz kuslarin topluca bir yerde durmasi kusunuzu dahada hirslandiracaktir diye düsünüyorum,tabiiki karar sizin..

iyi seyirler..

Selamlar
Kuş benim değil Evren beyin fakat benimde hoşuma gitti.Sizlerle paylaşmak istedim.Devamını temenni ediyorum.
saygılarımla...

s.a kuşunuz gerçekten çok güzel soyu nerden gelme acaba bizim burda (kayseri) en yaygın taklacı rengi yanar döner(dağanli,kahverengi) ve oyunlarıda kötü sayılmaz... Allah kazasız belasız uçurmayı nasip etsin nette izlediğim en iyi videolardan biriydi gerçekten ekeliğinde dahada güzel oynar inşallah...

Maşallah güzel bir kuş, umarım uzun ömürlü olur . Bol bol izler ve keyfini çıkarırsınız . Hepimizin isteği ve çabası bu yönde değilmiki zaten .
Evren arkadaşımızın emeği yerini bulmuş gibi. Yanlız alan çok ağaçlık, atmaca mevsiminde çok dikkatli olmak gerekir .
O bölge neresi bilmiyorum ancak türkiyenin kuzey batısı , Eylük le beraber atmaca göç yolları içinde kalır, tabi bir de yerli atmacalar var. Bölgenin ağaçlık olmasını göz önüne alarak riskin arttığının da farkında olmak lazım ..
Tabi en önemlisi Allah esirgesin , nazardeğmesin. Keyfiniz bol olsun selamlar .ŞEREF

Selamlar
Bende merak ediyorum neresidir burası :haha: Ben dailymotion video paylaşım sitesinden aldım videoyu inşallah Evren arkadaşımızın tanıdığı veya kendisi nereden edinmiş nereliymiş kuş devam ediyormu yazar haberini alırız.
saygılarımla...

maşallah.. allah nazarlardan korusun .. o kadar alçağa sokulmasına rağmen sonunda bol taklayla özelliklede hedef noktasına inmesi takdire şayan... herkese böylesi nasip olsun.. yetiştirenin emeğine sağlık

s.a arkadaslar ben kuscuevren videodaki kusun sahibi bu kus be senin yavrusu kusun cok eksigi var eksiklerini tamamladigi zaman sizlerle paylasacam .bu kus almanyada ucuyor iddaam kesinlikle yok kusa verilecek butun emegi elimden geldigi kadar veriyorum olan bu daha iyisi olursa tekara sizlerle paylasacam kalin saglicakla ayrica (mavigalaca76) arkadasim sanada tessukkur ederim

atmaca78' Alıntı:
s.a arkadaslar ben kuscuevren videodaki kusun sahibi bu kus be senin yavrusu kusun cok eksigi var eksiklerini tamamladigi zaman sizlerle paylasacam .bu kus almanyada ucuyor iddaam kesinlikle yok kusa verilecek butun emegi elimden geldigi kadar veriyorum olan bu daha iyisi olursa tekara sizlerle paylasacam kalin saglicakla ayrica (mavigalaca76) arkadasim sanada tessukkur ederim

Selam
Ricaederim ne demek.Kuşunun hareketleri çok hoşuma gitti özellikle inişi hareketi benimiçin 10 üzerinden yıldızlı 10 :tamam: maşallah.Allah canpekliği versin yeni videolarını bekliyoruz...

baraacuda' Alıntı:
maşallah kardeş güzel .kaza bela gelmeden ucurursun inş.sana söyleyimde ben ankaranın en iyi kuşcularındanım diyen video koyan vatandaşların kuşlarından kat kat güzel.
yorumunu çok beğendim ama kuşta güzel her seferde alçaltıyo kendini

saygılar
emre kalender

Güzel ve oyunlu bi taklacı besleyene helal olsun....

selam merhaba (mavialaca76) arkadasim senden bir sey rica edecem kusura bakmazsan benim videoyu videogalariye tasiabilirmiyiz? ben fazla anlamiyorum zahmet olmazsa ayrica ilgine simdediden cok tesekkur ederim kuscu evren

Selam
Şu an video galerisindeki 2. video sizin videonuz.

cok gzl güle güle besleyin :)

( MAVIGALACA76) arkadasim sana cok tesekkur r ederim gercekten cok sagolll saglicakla kall arkadasimmm

Selam
Video galerisine sadece admin video atabiliyor ben sadece hangi video olduğunu yazdım.Baksanız sizde bulabilirdiniz.
[GVideo][/GVideo]

Geri