Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumlarınızı bekliyorum.herkesin ilgilendiği şeyle ilgili dergisi var.bizim niye elimizin altında okuyabileceğimiz bir dergimiz olmasın.inanın çok ilginç,eğlenceli,bilmediğimiz birçok şeyi öğreneceğimiz güzel bir dergi olacak.
Çıkarılsın ama bunun için çok büyük emek ve maddiyat gerekecektir. Bunu şahsım adına ben nasıl yaparım bilmem. Ama şöyle genel olarak ülkemizin dört bir yanından katılımcılarla beraber ortak bir şekilde yaptığımız bir dergi veya ne bileyim afiş gibi birşey olursa neden olmasın. Ama dergi için çok zor diyebilirim. Dediğim gibi ön ayak olan birileri olursa şahsım adıma elimden geleni yaparım.
Zaman öyle bir zaman oldu ki insanlar her an her istediği bilgiyi,resmi internetten çok kısa bir sürede temin edebiliyor..Güvercin yetiştiriciliği ile ilgili ne ararsa bulabiliyor ..farzedelim ki dergi çıktı derginin nasıl bir konsept i olacak ki insanların arayıpta bulamadığı ve temin edebilmek istediği bir durum ortaya çıkacak...elinin hemen altında pc olmayan hemen hemen kimse kalmamıştır şayet kaldıysa bile internet cafe lere her an her yerde rastlamak mümkün..hal böyleyken benim görüşüm bu güzel sitemizi bu şekilde devam ettirelim sevgi ve saygılar..
tmm bizimde güvercin dergimiz vardı eskiden malesef kimse almadı yani bunun altından kolay kolay cıkılmıyor
bence gerek yok dergi yerine pdf olarak sitede yayınlansın bence
selam kemal arkadaşımız pc var herkezde ne gerek var dergiye demiş bence yanlış pc var o zaman gazetede çıkmasın şahsen çıkmasını isterim reklam vererek destek olurum en basiti saygılar
kardeş bu işler tamamen parasal ise bize bu bilgiyi verecek olan yine hüseyin arkadaşımız madem dergiye vereceğimiz parayı hüseyine verelim o bizim çin gezsin sonuçta admin onun muhabbeti diğer arkadaşlarımızla bizden daha fazla ben böyle düşünüyorum.Hüseyin bey beni yanlış anlamayın paranız yok diye değil bu bir kul hakkıdır yani bunun ilerisinide düşünmeliyiz...
Bu düşüncemi büyüklerimizin talebinin daha fazla olacağını düşünüyorum saygılarımla
selam kemal arkadaşımız pc var herkezde ne gerek var dergiye demiş bence yanlış pc var o zaman gazetede çıkmasın şahsen çıkmasını isterim reklam vererek destek olurum en basiti saygılar
Arkadaşlar ben grafikerim elimden gelen hertürlü yardımı seve seve yaparım. Yeterki çevremde bu işi ciddiye alıp bana destek olucak arkdaşlar olsun. Eğer cidden isteyen varsa bana ö.m atarlarsa görüşebiliriz....
Çıkarılsın ama bunun için çok büyük emek ve maddiyat gerekecektir. Bunu şahsım adına ben nasıl yaparım bilmem. Ama şöyle genel olarak ülkemizin dört bir yanından katılımcılarla beraber ortak bir şekilde yaptığımız bir dergi veya ne bileyim afiş gibi birşey olursa neden olmasın. Ama dergi için çok zor diyebilirim. Dediğim gibi ön ayak olan birileri olursa şahsım adıma elimden geleni yaparım.
selam arkadaşlar bu konuyla ilgili topik açmıştım ve orada şu yazdığıma dikkat edilmesi lazım
bir dergi çıkaarılması için türkiye çapında tek çatı altında güvercin fedarasyonu kurulması lazım ve bu fedarasyona bağlı ayrı ayrı şehirlerde derneklerin kurulması
ne olursa olsun her şartlar altında derneklerin fedarasyona bağlı kalması lazım.
bu şekilde olursa dergi satışı rahat olur ve bu işi kovalayan kişi zarar etmez ve derneklerde kazanmış olur.
zaaten dergiyi çıkartmadan önce reklam amaçlı sponsorlar bulunursa dergi arka ve iç kapakların sponsorları iş yeri resmi ve ürünlerini koyular sponsorlardan alınan paralar dergini ücretini karşılar yaklaış renkli baskı 32 sayfa 135 gr. kuşe kağıt
200 gr. dış kapak slefonlu ii bir şekilde yapılan derginin 1000 tane mailiyeti aşağı yukarı 2000 ytl. tutuyor tasrım baskı her şey içinde t.k.k.f. yapılıyor çünkü
Ben dergi olsa kesinlikle alırım ayrıca gittiğim dernekteki arkadaşlara önerir 10-15 tane alıp mezatlardada satarım yani ama genede siz bilirsiniz pdf olarak indirmekte daha ucuz olur
Sayın dernek başkanımız yöneticilerimiz bu amaçınızda yanınızda olduğumu bildiririm .derginin satışında lüle burgaz''da güvercin yetiştirilerini abone yapma onuruna erişe bilmek .beni ve L BURGAZ.daki dernek arkadaşlarımızı mutlu edecektir her konuda desteğe hazır olduğumu bildirmek bana onur verir saygılarımla .ö papatya