Kuşçular Forum Sitemize Nereden Ulaştınız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Kuşçular Forum Sitemize Nereden Ulaştınız.

• Arkadaş Tavsiyesiyle

Oy: 7 18.4%
  • Arama Motorlarından

Oy: 25 65.8%
  • Tesadüf Eseri (Mesajda Belirtiniz)

Oy: 8 21.1%
  • Yöneticiyim

Oy: 3 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    38

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Arkadaşlar içimden geldi sitemize nasıl ulaşıldığını merak ettim. Ankete sitemize nasıl ulaştığınızı belirtirseniz sevinirim.
Kolay gelsin hepinize.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ewet siteyi tesadüfen buldum googlede güvercin yasdım bir kaç site çıktı bunlardan biriside bu siteydi üye oldum güselde bir site siteyi kuranlara tşklr

evet siteyi tesadüfen buldum ama iyiki bulmuşum sizin gibi dostlarla paylaşımlarda bulunmak dostlar edinmek mükemmel birşey.
SAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ.

Bende tesadüfen buldum hasta olan kuşum için bilgi ararken bu site karşıma çıktı ve iyiki çıkmış bu site karşıma çok iyi vakit geçirdiğim bi site bu aylardır bu sitedeyim inşallah siteye bişey olmaz ve tüm kuşçular bu sitede toplanır tanışırız.....

Bu arada çok güzel bi anket olmuş hüseyin abi saolasın....

google sayesinde buldum ve iyikide bulmuşum kuşcu dostlarımız ve abilerimiz in engin bilgilerinden yararlanıoyoruz

valla rastgele denk geldi sanırım google da miski yazmıştım resimlerde sitenin linki gördüm ondan sonra burdayım

Kuş resimlerine bakarken bir baktım nerdeyse bütün resimlerin altında aynı site adresi yazıyo. Bende merak ettim şu siteye bi bakıyım nasıl bi yer dedim. Yani tesadüfen...

SİNAN ÖZTEKİN

Geri