Kuşçular, Kuşçular Forumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Kuşçular, Kuşçular Forumları Sizler Sayesinde Daha İyiye, Daha Güzele Doğru Emin Adımlarla İlerlemekte.
Sayenizde Yepyeni Bir Hizmeti Daha Çok Yakında Hizmete Açacağız.
Hizmetlerimizden Bu Büyük Kampanyayı Çok Yakında Sizlere Detaylı Bir Şekilde Tanıtacağız.
Saygılarımızla..
Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi
Kuşçular Forumları - Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi

Abi BÖyle Bir Uygulama Başlattıgınız İçin Teşekkürler.. :heyo: :oley: :tamam: Ben Bu Site Yapma İşini Anlamadım Bi Yardım Etseniz..

slm ben size birşey sormak istyorum eyer beni bilgilen dirir seniz gerçekten çok sevinirim benim elimde şuan bir marka var sizin örnekteki markalara benziyor benim sizden ögrenmek istediyim bunla ilgili kiminle görüşmem gerekiyor bakındım ama bir telefon numara sına raslayamadım ben izmirliyim eyer bana telefon numarası yada meil adresi vere bilir seniz ulaşmak istiyorum benim tel.05367154706 beni aydınlatırsanız sevinirim şmdiden teşekürler.

Merhaba.

Öncelikle hoşgeldiniz.
Marka demişsiniz ama tam olarak anlayamadım. Marka olarak bahsettiğiniz ne tam olarak.?

Daha açık yazarsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bu güzel sitenin hazırlanmasında ve işletilmesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca düzenlediğiniz "Ayın Güvercin Yarışması" da çok güzel. İlgiyle takip ediyorum. Selamlar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri