Kuşçular, Kuşçular Forumlarında Yönetici Olmak İstermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sevgili Yetiştiricilerimiz..

Sizlerde Bizimle Yönetimde Çalışmak,Ortak Söz Sahibi Olmak İstermisiniz.

Eğer bizimle beraber yönetimde çalışmak istiyorsanız hemen bizlerle iletişime geçiniz.

Yönetici Alınacak Bölümler :
  • Taklacılar Bölümü
    Dönücü Irk Güvercinler Bölümü
    Makaracı Irklar Bölümü

Eğer sizlerde bu bölümlerde yerinizi almak istiyorsanız buradan bizimle iletişime geçiniz..

Saygılarımla..

Re: Kuşçular, Kuşçular Forumlarında Yönetici Olmak İstermisi

ya burda vıdeoları seyretmek ve vıdeolara mesaj atmak gunde kactane bunu bı sınırı varmı cunku ben fazla mesaj atıyom dıye benım uyelıgımı ıptal etmısler

bırde bu konuyla kımle ırtıbata gecmelıyım cunku bu gercekten ınsanın gucune gıdıyo sankı kufur kımseye bı hakaret ettık veya bırısıne kaba konusup kırdık ya bence bu cok sacmalık lutfen bunu duzeltmelerını ıstıyorum

senturk_99' Alıntı:
bırde bu konuyla kımle ırtıbata gecmelıyım cunku bu gercekten ınsanın gucune gıdıyo sankı kufur kımseye bı hakaret ettık veya bırısıne kaba konusup kırdık ya bence bu cok sacmalık lutfen bunu duzeltmelerını ıstıyorum

buyurun benle irtibata geçebilirsiniz.
neden bahsettiğinizi anlayamadım.

forum kullanımını bilmiyorsanız cep: 05436019545 buradan da ulaşabilirsiniz.

senturk_99' Alıntı:
ya burda vıdeoları seyretmek ve vıdeolara mesaj atmak gunde kactane bunu bı sınırı varmı cunku ben fazla mesaj atıyom dıye benım uyelıgımı ıptal etmısler

siz fazla mesaj atıyorsunuz diye değil boş mesaj atıyorsunuz diye uyeliğiniz iptal edildi.
forum kurallarını okuduktan sonra kabul etseydiniz bunların yasak olduğunu anlardınız.
video izlemek için youtube açma programını bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor ufacık bir incelemeyle sitemizden programı bulabilirdiniz.forumda gereksiz boş mesajlar yazarak görüntü kirliliği yaratmayacağınızı ve kurallara uyacağınızı vaat ederseniz üyeliğiniz iptal edilmeyecektir aksi takdirde tamamen sistemden silineceksiniz.

ya ben butun vıdeoları seyredıp gzel veya anlamdıgım yerlerde surat resmı yaptım ayrıyettten de bazı mesajlarda acılmıyan vıdeolar var onun ıcın attım ben resımlerede guzelse alkısladım degılsede anlamama suratı cızdım bence bunlar bos degıl hepsıde sızın benı9 gercekten anlamanızı ısterdım ben bırsey yapıyosan tam yapmak ısterım cunku ben butun mesajları okumak ve anlama ıcın hepsını gezdım lutfen bu hatayı duzeltın bence bana yapılan bı haksızlık [email protected] ban burdan ulasabılırsınız hatayı duzeltcegınıze emınım

senturk_99' Alıntı:
ya ben butun vıdeoları seyredıp gzel veya anlamdıgım yerlerde surat resmı yaptım ayrıyettten de bazı mesajlarda acılmıyan vıdeolar var onun ıcın attım ben resımlerede guzelse alkısladım degılsede anlamama suratı cızdım bence bunlar bos degıl hepsıde sızın benı9 gercekten anlamanızı ısterdım ben bırsey yapıyosan tam yapmak ısterım cunku ben butun mesajları okumak ve anlama ıcın hepsını gezdım lutfen bu hatayı duzeltın bence bana yapılan bı haksızlık [email protected] ban burdan ulasabılırsınız hatayı duzeltcegınıze emınım

Hata falan düzeltilmez. İlk önce siz kendi hatanızı düzeltiniz. Hiç baktınızmı her mesajın her konunun altında teşekkür et butonu var sizce neden koyulmuş o teşekkür et butonları. Özür dilemeniz gerekirken birde haklı çıkmak istiyorsunuz garip??

ya ben yorum yazmak ıstedım yorum yaptım ozgur bı ulkede yasıyoz demı ne ıstersem onu yaparım demı canım ne ısterse onu yaparım alkıslamak ıstedı belkı tesekkur etmek az gelır buna ısz karar vermezsınız kı

ben taklaci bölümüne moderetorlük yapabilirim!

senturk_99' Alıntı:
ya ben yorum yazmak ıstedım yorum yaptım ozgur bı ulkede yasıyoz demı ne ıstersem onu yaparım demı canım ne ısterse onu yaparım alkıslamak ıstedı belkı tesekkur etmek az gelır buna ısz karar vermezsınız kı

hayır canım burada ne istersen yapamazsın dışarıda ne istersen yap.
eksik biliyorsun yanlız sen onu özgürsün tamamda
senin özgürlüğün başkasının özgürlüğüne girdiği zaman o özgürlük biter.
yorum yaptım demişsiniz onlar yorum değil bir kere.
başkalarının gözünü yormaya ne hakkınız var
250 yi aşkın mesaj yazmışsınız bir gecede ama kaideye alıncak güzel yorum ya da hiç bir bilgi içermeyen yazı yok
bu forum kirliliği ve göz yormak tan başka birşey değil.
o kadar araştırdın gezdin siteyide en az 15 konnuda belki çok daha fazla konuda videoların neden izlenmediği var ve nasıl izleneceğide.
demekki düzgün incelememişsin hatta hiç incelememişsin.

Ben anlayamıyorum bazı genç arkadaşların mesaj sayılarını arttırma gibi bir çabası var.
ne olucak acaba artınca.
bi mesaj sayısı kaç olursa olsun hiçbir ayrım yapmuyoruz nitekim uzaklaştırdığımızda oldu fazla mesajı olan kişilerden.

Bu konu çok eski bir konudur. Ve yönetici eksikliğimiz yoktur. Hatta yönetici fazlalığımız vardır.
Konu kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri