Kuşçular, Kuscular Forumu Sitesinin Amacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 682

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sevgili Aykut Bey Biz ne yaptığımızı Biliyoruz. Her Zamanda Söylediğim Ve YAzdıklarım Gibi Önemli Olan Paylaşım. Site,Üye Bana Göre Arka Planda Kalır. Sizinlede Dediğiniz Gibi Konuşmuştuk. İnşallah Güzel Kuşlarınızı Sağlam Bakabilecek,Üretebilecek,Uçurabilecek Arkadaşlarımıza Hediye Edeceğiz.
Uygun Olduğum Bir Boş Vaktimde Adınıza (aykutkarabulut.kuscular.org) Veya Yaşadığınız Yere Özel İsimle (marmarisli.kuscular.org) Olarak Sitenizi Açmayı Düşünüyorum. Uygun Gördüğünüz İsim ve Bilgileri Bana Buradan Yazarsanız Sevinirim.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar Hüseyin Bey,

Site konusundaki nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Site adı konusunda kararı size bırakıyorum ayrıca web sitesi tasarımları, günçellemesi vs. konularında desteklerinizi beklediğimi de belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhaba Aykut Bey.
Sitenizin İsmini Marmarisli.kuscular.org Olarak Hemen Açıyoruz. İçeriğinde Nelerin Olması Konusunda(Resimler,videolar,makeleler,ırklar,z.defteri,resim galerisi vb..) Gibi size bırakıyoruz. Bize gerekli Bilgileri Yollarsanız Size Gerekli olan Tüm Verileri Tam Olarak Bitirmiş Durumda Yollayacağız.

Saygılarımızla.
Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi

Selamlar,

Site için teşekkürler, umarım amacına ulaşır kitlelere hitap eder ve güvercin sevgisini, güvercin yetiştiricilğini toplumumuz gözünde saygın ve kaliteli bir yere getirebilmesi adına yararlı olur..
İçeriğinde şahsi otobiyokrafim, bilgilerimin, kuşarımın resimlerinin olması ile beraber sözünü ettiğim hediye verebileceğim kuşlarımın resimlerini de ayrıca koyabileceğim hediyeler veya başka sizinde uygun göreceğimiz bir başlık olması ve güvercin hakkında güncel bilgilerin bulduğu bir bölüm olması gibi ana başlıklar olabilir. Sizin de bunlara ekleyeceğiniz ve düşündüğünüz ne var ise kabulümdür. Benden bu başlıklar için istediğiniz ne var ise e-mail ile bidirirseniz gerekeni yapmak için kolları sıvarım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Evet arkadaşlar Hüseyin kardeşim gördüğünüz gibi herşeyi açıkça belirtmiş.Kısa ve öz olarak çıkan sonuca göre,bu sitenin kuruluş amacı tamamen manevi değerlere hitap etmektedir.Maddiyat konusu bu sitenin kapısından içeriye giremez.Bizler yani, Hüseyin,Ömer ve ben sitemizi kurma aşamalarında bu misyonu kendimize ışık tuttuk.
Bizler bu zemini kurduk ve hep beraber tüm gönül dostu üyelerimiz,yani sizlerle yükselteceğiz.Göstermiş olduğunuz ilgilerden dolayı hepinize teşekkürlerimi iletir ,şükranlarımı sunarım.
Gökhan Ak.

ben biraz geç kalmışım hüseyin herşeyi açık açık anlatmış.biz hala biz gibi düşünen,seviyeli,dürüst,bu işi sadece ticaret için yapmayan insanların var olduğunu ve bitmediğini düşünerek böyle bir çalışma yaptık.sizleri aramızda görünce yanılmadığımızı anlıyoruz.ve emeklerimizin boşa gitmediğine seviniyoruz.burası vasıtasıyla bir tane dost edinsek bu bize yeter.
Hepinize tekrar HOŞGELDİN diyor ve amacımıza ulaşmak için muhtaç olduğumuz yardımlarınızı bekliyoruz.

saygılarımla
Ömer ÖZKURT

kuşlarda kendimi buluyorum bu site çok amaçlı başarılarınızın devamını dilerim

Yorumlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler.
Saygılarımla.
Gerçek Kuşcuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi
Gerçek Kusçular Forumları

Geri