Kuşçular Müjde: Güvercinlik - Kümes Yönetimi Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan girnelibob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

girnelibob

Üye
www.guvercinlik.net
Ad Soyad
Gökhan Üresin
Meslek
dağıtım elemanı
İlgi Alanı
Kediler
browser.png

Güvercinlik - Kümes Yönetimi Yazılımı, taklacı, dönek, kelebek ve daha bir çok ırkı gibi çeşitli güvercin ırları ile uyumludur.
programı www.guvercinlik.net adresinden indirebilirsiniz.

Programın Özellikleri;

KÜMES BİLGİLERİ
Kendi bilgilerinizi görebilme
Kümesinizde bulunan güvercin ırklarının, erkek ve dişi dişilere göre istatistik bilgilerini görebilme

GÜVERCİNLERİM
Güvercin bilgilerini ekleme, düzenleme, silme
Adınıza ait Soyağacı görebilme veya yazdırma

DAMIZLIKLARIM
Damızlıkları görme
Yeni Damızlık Ekleme
Damızlıklara Yuva atama

ANTREMAN/YARIŞ
Irka göre Antreman ve Yarış bilgilerini kaydetme
Irka göre Antreman ve Yarış bilgilerini dosyalama

REVİR
Hasta kuşların tedavisini tarihe göre kaydetme

KÜMES BAKIMI
Periyodik kümes bakımlarını tarihe göre kaydetme

KUŞÇULAR
Kuşçuların listesinin yönetimi

MUHASEBE
Güvercin satışlarınızı kaydetme
Güvercin alımlarınızı kaydetme
Yem veya yemlik gibi ürün alımlarınızı kaydetme
Borçlarınızı görme
Borçluları görme
Gelir ve Giderlerinize ait istatistik

Merhaba, guzel bır calısma olmus, bı kac degıstırılmesı gereken yer var dıye dusunuyorum kaba taslak ınceledım de, mesela soy ve alt soy bırbırı ıle baglantılı olmalı, ornegın taklacı veya herhangı bır baska soyu sectıgımde alt soy olarak hep 1,2....,deneme, seferli, şebab gelıyor, her ırkın kendıne has ozellıklerı oldugu ıcın, bırbırı ıle ılıskısı bu sekılde yapılmalı dıye dusunuyorum, cok fazla ınceleme fırsatım olmadı ama soy agacı tutmak ısteyenler ıcın guzel bır uygulama olmus, bukadar ugras ve emek yapılmısken en azından windows forms tabanlı ve mssql verı tabanı kullanılarak daha genıs kapsamlı bır uygulama gelıstırılebılırdı.
genel olarak basarılı tebrık ederım.

sevgili kardeşim bunu kendi sitemizde yayınlamamızda gir problem olurmu şuanda programını deneyeceğim laptopda ? bu konuda uygun görürseniz bizde yayınlayalım önce bir inceleme yapalım teşekkürler

Önerin için çok teşekkürler canım kardeşim. Ben de bağlantılı yapacaktım ama Soy ve alt soy alanlarını kullananların tercihine bıraktım. Çünkü her yöremiz her güvercin ırkını farklı sınıflandırıyor. Önerini tekrar gözden geçireceğim

Tabiki sitede yayınlayabilirsiniz. Bu yazılım hem geniş olması bakımından hem de Türkçe olması bakımında dünyada bir ilk. Yazılımın çok detayı var. Her ihtiyacı karşılıyor.

girnelibob' Alıntı:
Tabiki sitede yayınlayabilirsiniz. Bu yazılım hem geniş olması bakımından hem de Türkçe olması bakımında dünyada bir ilk. Yazılımın çok detayı var. Her ihtiyacı karşılıyor.
BİLGİSAYARIMDA 2007 YE MİCROSOFT VAR O YÜZDEN Mİ CALISMIYOR PROGRAM BENDE ACABA ?

ofis 2007 ile tam verim alınmıyor sanırım. bir de büyük ihtimalle 32 bit olanı indirmeniz gerekirken, 64 bit olanı indirmiş olabilirsiniz yada tam tersi.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
Merhaba, guzel bır calısma olmus, bı kac degıstırılmesı gereken yer var dıye dusunuyorum kaba taslak ınceledım de, mesela soy ve alt soy bırbırı ıle baglantılı olmalı, ornegın taklacı veya herhangı bır baska soyu sectıgımde alt soy olarak hep 1,2....,deneme, seferli, şebab gelıyor, her ırkın kendıne has ozellıklerı oldugu ıcın, bırbırı ıle ılıskısı bu sekılde yapılmalı dıye dusunuyorum, cok fazla ınceleme fırsatım olmadı ama soy agacı tutmak ısteyenler ıcın guzel bır uygulama olmus, bukadar ugras ve emek yapılmısken en azından windows forms tabanlı ve mssql verı tabanı kullanılarak daha genıs kapsamlı bır uygulama gelıstırılebılırdı.
genel olarak basarılı tebrık ederım.

Gerekli düzeltmeleri yaptım kardeşim. önerin için çok teşekkür ediyorum. başka önerin varsa bana iletirsen sevinirim.

vaktım olunca tekrardan ıncelıyecegım, sıtedekı halını guncelledın mı ordan tekrar ındırıp bakıyım.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
vaktım olunca tekrardan ıncelıyecegım, sıtedekı halını guncelledın mı ordan tekrar ındırıp bakıyım.
Evet güncelledim fakat önce c:/'nin içinden dosyalar klasörünü silip tekrar yüklemen gwrekiyor çünkü veritabanını değiştirdim

şu an programda bütün güncellemer yapıldı. indirip deneyebilirsiniz

Yazılıma Yumurtlama tarihi girme özelliği eklenmiştir

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Geri