Kuscular.org 4. Yaşını Kutluyor !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Kuscular.org yaş gününü kutluyor;
5 Ocak 2008 tarihinde açılan sitemiz 4. yılını da geride bıraktı.
İlk günkü heyecan ve sizlerin giderek artan desteği ile Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi haline gelmiştir.
25.000 üyesi ve günlük 6000 - 7000 tekil ziyaretçisi ile kuscular.org bundan sonra da büyüyerek yoluna devam edecektir.
Bu 4 yıl zarfında hiç bir zaman maddi bir kazanç elde edilmemiş, hiç bir zaman Güvercin Yetiştiriciliği dışında bir amaca hizmet etme gayretinde bulunulmamıştır. Tüm bunların yanında, çok daha önemlisi, hiç bir zaman sanal bir oluşum olarak kalmamıştır.
Her ay mutlaka bir kaç Güvercin sitesinin açıldığı ve ikinci haftasında ya ilgilenilmeden kendi haline bırakıldığı ya da kapatıldığı bir dönemde, bu kadar süredir, sürekli artan bir tempoyla, ayakta kalabilmesinin tek nedeni, amacımızın sadece ve sadece Güvercin Yetiştiriciliğine hizmet olmasından kaynaklanmaktadır.

Bu güne kadar gerek site içerisinde gerekse gerçek hayatta yapılan organizasyonlarda bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunar daha nice yıllara birlikte yürümeyi ümit ederiz.
kuscular.org
Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız birşeyler başarmışsınızdır.

Ekli dosyalar

• kuscularlogo.webp
    kuscularlogo.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 1,870
KUŞÇULAR.ORG 4.YAŞI KUTLU OLSUN.
NİCE YILLARA HEP BİRLİKTE İNŞALLAH. :slm:

4 ncü yılımız da da arkadas dostluk kardeslik karsılıklı saygı sevgi içerisinde paylasımlar dilegi ile

daha nice yıllara kavusuruz insallah

saygılar

iyiki doğdunuz nice senelere.zaman, zaman başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın iyiki varsınız.

NİCE YILLARA HEP BİRLİKTE İNŞALLAH. HAYIRLI VE MUTLU SENELER DOĞUM GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Nice yıllara inşallah.

Yapımda emeği geçen arkadaşların eline sağlık.

Paylaşımların karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde olması dileği ile.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Nice Yıllara.

Saygı sevgi ve anlayış la güzelliklerin paylaşıldığı , nice nice uzun yıllara .. selamlarŞEREF

Demek ki kuşçular org.sitesini o kadar benimsemişiz ki dolu dolu 4 yıl nasıl geçti onu da anlayamadık iyi ki varsınız.Ben bu vesile ile bu siteyi kurup organize eden tüm arkadaşlar çok teşekkür ediyor daha nice sağlıklı yıllarda hizmet vermesini temenni ediyorum.Selamlar

hep beraber nice yıllara inşallah.

Herkezin tek bir amacı vardı güvercin sevgisi, bunun yanında dostluk arkadaşlık, yeri geldi bazı arkadaşlarımızı ve abilerimizi kaybettik acılarımızı ve mutluluklarımızı hep paylaştık. Kuşcular org ailesi çatısı altında 4 cü yılındada tüm site kurucularına, emeği gecenlere, üyelerle nice yıllar gecirmek dileği ile.

nice yıllara hep beraber inş... kuşçular.org un yapımında emeği geçen herkesin eline sağlık...

FATİH

ortak sevdamızın buluşma adresi güçlenerek ve gelişerek nice yıllara.

s.a daha nice güzel muhabbetlere,nice güzel dostluklara gönül dostlarıyla beraber nice güzel günlere...

Herkese merhabalar;
Dolu dolu geçen dört yılını arkada bırakan kuşçular.org ailesini gönülden saygı ile selamlıyorum. Türkiye'nin alanında tartışmasız en büyüğü olan sitemize emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Herkesin yeni sezonda gönlündeki kuşu uçurması dileğiyle..... :slm:

http://www.orhanberberguvercin.com/

Nice yıllara inşallah. Çok şey öğrendim bu siteden herkeze teşekkür ederim.

Pek aktif sayılmam ama severek takip ettiğim büyük bir sitesiniz. tebrik ederim.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen en büyük güvercin sitesine helal olsun.

NİCE MUTLU YILLARA DİLİYORUM HERKESE GERCEKTEN KUSCULAR ORG SITESI COK GUZEL BILGI PAYLASIMI YAPILAN SAYGILI INSANLARLA DOLU TABIKII YONETICIMIZDE SAYGILAR...ERSİN

Selamlar,

4. yaşında çok daha güzel ve kalıcı işlere imza atmanız dileklerimle,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Tüm güvercin severler için çok faydalı bir alan. Nice nice senelere diyorum. Vede birde ricam eski haline gelse site süper olur :)

Geri