Kuscular.org 5. Yaşını Kutluyor !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Kuscular.org yaş gününü kutluyor;
5 Ocak 2008 tarihinde açılan sitemiz 5. yılını da geride bıraktı.
Bu zamana kadar güvercin yetiştiriciliği için tüm kullanıcıları ile birlikte emek sarfederek, hobimize yeni bilgiler, yetiştiricilere farklı tecrübeler kazandırmıştır.
Bu 5 sene içerisinde sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştık. 05.01.2008 tarihinden bu yana gerek kuşçuluk adına gerekse şahsi konularda birbirimize yardımcı olduk. Ve bundan sonrada eksiksiz bir şekilde hep beraber olacağız.
Bizim amacımız burada seviyeli muhabbetler kurmak, yeni güvercin beslemeye başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve engin tecrübelerimizi birbirimize aktarmaktır.
Bu zaman zarfında hiç bir zaman maddi bir kazanç elde edilmemiştir, hiç bir zaman Güvercin Yetiştiriciliği dışında bir amaca hizmet etme gayretinde bulunulmamıştır. Tüm bunların yanında, çok daha önemlisi, hiç bir zaman sanal bir oluşum olarak kalınmamıştır.
Her ay mutlaka bir kaç Güvercin sitesinin açıldığı ve ikinci haftasında ya ilgilenilmeden kendi haline bırakıldığı ya da kapatıldığı bir dönemde, bu kadar süredir, sürekli artan bir tempoyla, ayakta kalabilmesinin tek nedeni, amacımızın sadece ve sadece Güvercin Yetiştiriciliğine hizmet olmasından kaynaklanmaktadır.
Kuscular.org sitesi gerek üye sayısı, gerek mesaj arşivi, gerek video ve resim arşivi ile Ülkemiz genelinde yetiştiricilere ön ayak olmuş bir sitedir.

İSTATISTIKLER
Toplam 168664 mesaj • Toplam 17812 başlık •Toplam 40136 Resim • Toplam 27290 üye
Günlük tekil ziyaretçi sayısı: 6000-7000

Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi
http://www.kuscular.org

Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız birşeyler başarmışsınızdır.

Ekli dosyalar

• 5. yas günü masaüstü.webp
    5. yas günü masaüstü.webp
    86.4 KB · Görüntüleme: 1,590
  • çATI.webp
    çATI.webp
    43.5 KB · Görüntüleme: 1,527
  • maskotdesign.webp
    maskotdesign.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 1,553
  • KO.webp
    KO.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 1,503
Daha nice yıllara kuşçular.org ailesi olarak hep berabar ulaşmak dileğiyle yeni yaşımız kutlu olsun

Zaman çabuk geçiyor , her şey zamana yenik düşmüyor , eskiyor . .
Baki kalan ise Güzellikler Dostluklar olsun ümidi ile; Tüm Site Üyelerimizin Sağlıkla ve Muhabbetle nice yılları burada arkada bırakmasını diliyorum.selamlarŞEREF

Hep beraber nice senelere inşallah.
Zaman çabuk geçiyor şeref abinin de dediği gibi.
Ama ben arkama baktığımda bu güzel hobimiz ve sitemiz sayesinde ne güzel dostluklar edinmişim,ne harika anılar kalmış belleğimde onları görüyor ve mutlu oluyorum.

İyi ki varsınız.

Daha nice yıllara kuşçular.org ailesi olarak hep berabar huzurlu ve saygılı yaşantımızın sürmesi dileğiyle , yeni yaşımız kutlu olsun.

Aslan

maşallah nice yıllara

Hayırlı olsun ne kadar güzel.

Öncelikle bu güzel aile ortamını açıp , bunca sene bütün zorluklara karşı idare ederek üzerine binlerce bilgi eklemek kolay iş değildir.Bu ortamda bulunmaktan çok keyif aldığımı ve aldığımızı belirtmek istiyorum.Ve sizlerede böyle bir forum açarak bütün güvercinsever dostların burada bilgilerini paylaşarak, yeni bilgiler öğrenmemizi sağladığınız için ve binlerce güvercinsever dostları bir arada topladığınız için teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal ediniz...

bizler burada KUSCULAR ORG ailesi olarak bir bütünüz bizler için bir kişide aynı binlerde

hiç birimizin bibirimize karsı bir üstünlügü yok hepimizin amacı çatısı altında toplandıgımız bu ortamda

karsılıklı saygı sevgi ve birliktelik içerisinde olabildigi kadar birbirimize tecrübelerimizi aktarmak arkadaslıklar dostluklar kurmak daha nice yıllara hep beraber kavusabilmemiz dilegi ile 5 inci yılımız hayırlı olsun

saygılar

Merhaba,
Sunuş başlığında da beliritildiği gibi, her şeyin saman alevi gibi süratle geliştirilip tüketildiği sanal alemde, 5 yıldır kuşçular arasında bilgi paylaşımına ve nice dostluklara vesile olan http://www.kuscular.org'un bu başarısı takdire şayan...
Sitenin kuruluşundan bu güne paylaşımlarıyla, gayretleriyle, fikirleriyle 5. yıla geldiğimiz ağabeylerimize,arkadaşlarımıza, siteye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Güzel paylaşımlarla, birlikte nice yıllara...
Khalid

Ben şahsen bu sşteden çok şey öğrendim. Kuşçular.org kurucularına, her zaman, ihtiyacı olan kuşseverlere yardımcı olan yöneticilerine, aslında siteyi bu günlere getiren tüm üyelerine teşekkür eder nice seneler dilerim.

oh maşallah, hep birlikte nice senelere inşallah :) (kafiyeli oldu sanki biraz) :))

bencede size katılıyorum abilerim bir çatı altında toplanıp ve birbirimizi, tanıyıp anlamlı ve öğretici konulardan bahsediliyor bu sitenin devamlılığını diliyorum. sevgi içinde kalmanız dileğinizle bursadan ( KURTULUŞ )saygılar...

Çok güzel bir site bu siteden kuşçuluk adına çok güzel tecrübeler edindim daha nice senelere.

NİCE YAŞLAR KUTLAYACAĞIMIZA İNANANLARDANIM , BEN.

BEN DE 2009 İTİBARIYLA AKTIF OLARAK BURADAYIM..NE GİBİ DEĞİŞME VAR DERSENİZ..BİLGİ BİRİKTİ, TECRÜBELER ARTTI.

İNANIN SOKAKTA HASTA GÜVERCİN BULAN ''EĞER , İYİ OKUR VE ARAŞTIRIRSA BU SİTEDEN KUŞUNU İYİLEŞTİREBİLİYOR..YANİ BİLGİ YETERLİ ..

AKLIMA GELEN İSİMLER viridis , devir ..DAHA ÖNCE HİÇ GÜVERCİN BESLEMEMİŞ OLMALARINA RAĞMEN
ÇOK BAŞARILI OLDULAR .ÖZELİKLE devir MUAZZAM ARAŞTIRMACI ,AZİMLİ ..SÜREKLİ SORU SORAR .KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM.

m-chat ANINDA YAZIŞMA İMKANIMIZ DA VAR. SORUNU OLAN BİREBİR HEMEN CEVABINI ALABİLMEKTE .CHAT ZAMAN KAZANDIRMAKTA..

2009 DAN SONRA BENİM KAZANDIĞIM ŞU OLMUŞTUR ,SİTEMİZDEN..
AŞIYA KARŞIYDIM, FAKAT AŞI GEREKTİĞİNİ SAVUNMAKTAYIM ŞU AN.

İYİ Kİ VARSIN KUSCULAR ORG

ÇÜNKÜ ; BU SİTEDE SEVDİĞİM O KADAR ÇOK ARKADAŞIM VAR Kİ..TEK TEK İSİMLERİNİ SAYMAK İSTERDİM..

BURSA 'DAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

TÜRKER ÖDEN.

[email protected]' Alıntı:
NİCE YAŞLAR KUTLAYACAĞIMIZA İNANANLARDANIM , BEN.

BEN DE 2009 İTİBARIYLA AKTIF OLARAK BURADAYIM..NE GİBİ DEĞİŞME VAR DERSENİZ..BİLGİ BİRİKTİ, TECRÜBELER ARTTI.

İNANIN SOKAKTA HASTA GÜVERCİN BULAN ''EĞER , İYİ OKUR VE ARAŞTIRIRSA BU SİTEDEN KUŞUNU İYİLEŞTİREBİLİYOR..YANİ BİLGİ YETERLİ ..

AKLIMA GELEN İSİMLER viridis , devir ..DAHA ÖNCE HİÇ GÜVERCİN BESLEMEMİŞ OLMALARINA RAĞMEN
ÇOK BAŞARILI OLDULAR .ÖZELİKLE devir MUAZZAM ARAŞTIRMACI ,AZİMLİ ..SÜREKLİ SORU SORAR .KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM.

m-chat ANINDA YAZIŞMA İMKANIMIZ DA VAR. SORUNU OLAN BİREBİR HEMEN CEVABINI ALABİLMEKTE .CHAT ZAMAN KAZANDIRMAKTA..

2009 DAN SONRA BENİM KAZANDIĞIM ŞU OLMUŞTUR ,SİTEMİZDEN..
AŞIYA KARŞIYDIM, FAKAT AŞI GEREKTİĞİNİ SAVUNMAKTAYIM ŞU AN.

İYİ Kİ VARSIN KUSCULAR ORG

ÇÜNKÜ ; BU SİTEDE SEVDİĞİM O KADAR ÇOK ARKADAŞIM VAR Kİ..TEK TEK İSİMLERİNİ SAYMAK İSTERDİM..

BURSA 'DAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

TÜRKER ÖDEN.

Nice iyi yaşlara diliyorum...
Türker bey dostum sizin gibi değerli insanların sayesinde çok değerli "okuyarak bulanamayacak tecrübe dolu" bilgiler edindim ve araştırmalarımı da ekleyerek daima bunları değerlendirmeye çalışıyorum. buradan öncelikle Türker beye, Selim beye, Sinan beye, Tuna beye ve Zekeriya beye şükranlarımı sunarım, ayrıca kuscular.org ailesine bu değerli ortamı bizlere sundukları için çok teşekkürler..
daha iyilerine inşallah hep birlikte..

Başarılarının devamını diliyorum Hüseyin Kardeşim..

kuscular.org 5.yasini en icten dileklerimle kutlar kurucularina tesekkuru bir borc bilirim saygilarla bulbul29

dogan18' Alıntı:

Doğan abi şimdi kalbimizi kırdın bak hüseyinin başarısımı sadece bu?
Ayrıca Hüseyin Askerde şu anda :)

Bu başarıda tek tek bütün yetiştirici dostlarımızın emeği var.Sen de bunlardan önemli bir tanesisin doğan abi. 5 seneden bahsediyoruz bu gün ki arkadaşlar gibi yıllar önce hizmet vermiş,emek vermiş şu an bazı şartlar dolayısıyla aramızda olamayan da birçok dostumuzun emeği büyük bu vesile ile kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.
İsmini saymadıklarım kusura bakmasın hepinizin emekleri büyük bunun farkındayız sadece unuttuğumuz ama eskilerden çok emek verip şu an iş güç vs. şartlar dolayısıyla aramızda olamayanlar bunlar.
Kendilerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.İlk fırsatta,şartlar olgunlaştığında kendilerini aramızda görmekten mutluluk doyacağımızı belirtiriz.

gökhan @k ------- Gökhan AK
aykutk --------Aykut Karabulut
SerdarBRS --------Serdar Mustafaoğlu
polllat --------Sinan öztekin
feyzikaya --------Feyzi Kaya
kazimcankurt-------Kazım Cankurt
ali hakan -------Ali Hakan
hayal_gemisi--------Emre Tan
dushekimi ---------Mehmet Fenerci

evet evet hepsi de sağolsunlar varolsunlar.

(hani çoğu ilacın içine amerikalılar bir şeyler karıştırıyor da, kuşlar habire hasta oluyor kullandıkça diyoruz ya, varsa bir amerikalı bilim adamı tanıdığı olan e-mail atalım da, atmacaya şahine doğana saldıran kartal ürettirelim, ohhh baya rahat nefes alırız) (mecazi) :)))

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
dogan18' Alıntı:

Doğan abi şimdi kalbimizi kırdın bak hüseyinin başarısımı sadece bu?
Ayrıca Hüseyin Askerde şu anda :)

Bu başarıda tek tek bütün yetiştirici dostlarımızın emeği var.Sen de bunlardan önemli bir tanesisin doğan abi. 5 seneden bahsediyoruz bu gün ki arkadaşlar gibi yıllar önce hizmet vermiş,emek vermiş şu an bazı şartlar dolayısıyla aramızda olamayan da birçok dostumuzun emeği büyük bu vesile ile kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.
İsmini saymadıklarım kusura bakmasın hepinizin emekleri büyük bunun farkındayız sadece unuttuğumuz ama eskilerden çok emek verip şu an iş güç vs. şartlar dolayısıyla aramızda olamayanlar bunlar.
Kendilerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.İlk fırsatta,şartlar olgunlaştığında kendilerini aramızda görmekten mutluluk doyacağımızı belirtiriz.

gökhan @k ------- Gökhan AK
aykutk --------Aykut Karabulut
SerdarBRS --------Serdar Mustafaoğlu
polllat --------Sinan öztekin
feyzikaya --------Feyzi Kaya
kazimcankurt-------Kazım Cankurt
ali hakan -------Ali Hakan
hayal_gemisi--------Emre Tan
dushekimi ---------Mehmet Fenerci

Haklısın Ömerciğim,
Ben sitenin ilk kucusu olarak Hüseyin aklıma geldiği için söylemiştim.Oysa seninde Hüseyin ile birlikte Birçok kümesi birlikte ziyaret edip,sohbetler yaptığınızı bizleri bilgilendirdiğinizi iyi biliyorum.
Bu vesile ile Hüseyin ile birlikte,senin ve emeği geçen tüm dostlarımı kutlarım.
Görüşmek üzere Ömer kardeşim.
Allaha Emanet Ol.

Ooo ne kadar çabuk geçti zaman. Bana dün gibi geliyor. Çok şey var yazılacak çizilecek acısıyla tatlısıyla ama ne hikmetse yazasım gelmiyor. Hep birlikte nice senelere inşallah arkadaşlar. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kıbrıstan sevgiler saygılar..

Nice yillara hep beraber

Kuşcular org. 5. doğumgününde de tüm güvercinseverlere sevgiler saygılar.

Emeği geçen Tüm Güzel Ağabey ve Kardeşlere Teşekürler Dahiyane Çalışmalar İçin Başarılar

kuşçular.org ailesini ve emeği geçen arkadaşları tebrik eder,bizleri böyle kaliteli ve seviyeli bir ortamda buluşturdukları için teşekkürlerimi sunarım.Başarınız daim olsun.

Geri