Kuscular.org 6'ncı Yaşını Kutluyor !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bir kaç gün geç oldu ama Kuscular.org yaş gününü kutluyor;
5 Ocak 2008 tarihinde açılan sitemiz 6. yılını da geride bıraktı.
Bu zamana kadar güvercin yetiştiriciliği için tüm kullanıcıları ile birlikte emek sarfederek, hobimize yeni bilgiler, yetiştiricilere farklı tecrübeler kazandırmıştır.
Bu 6 sene içerisinde sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştık. 05.01.2008 tarihinden bu yana gerek kuşçuluk adına gerekse şahsi konularda birbirimize yardımcı olduk. Ve bundan sonrada eksiksiz bir şekilde hep beraber olacağız.
Bizim amacımız burada seviyeli muhabbetler kurmak, yeni güvercin beslemeye başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve engin tecrübelerimizi birbirimize aktarmaktır.
Bu zaman zarfında hiç bir zaman maddi bir kazanç elde edilmemiştir, hiç bir zaman Güvercin Yetiştiriciliği dışında bir amaca hizmet etme gayretinde bulunulmamıştır. Tüm bunların yanında, çok daha önemlisi, hiç bir zaman sanal bir oluşum olarak kalınmamıştır.
Her ay mutlaka bir kaç Güvercin sitesinin açıldığı ve ikinci haftasında ya ilgilenilmeden kendi haline bırakıldığı ya da kapatıldığı bir dönemde, bu kadar süredir, sürekli artan bir tempoyla, ayakta kalabilmesinin tek nedeni, amacımızın sadece ve sadece Güvercin Yetiştiriciliğine hizmet olmasından kaynaklanmaktadır.
Kuscular.org sitesi gerek üye sayısı, gerek mesaj arşivi, gerek video ve resim arşivi ile Ülkemiz genelinde yetiştiricilere ön ayak olmuş bir sitedir.

İSTATISTIKLER
Toplam 190146 mesaj • Toplam 20259 başlık • Toplam 28899 üye
Günlük tekil ziyaretçi sayısı: 4000-6000

Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi
http://www.kuscular.org

Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız birşeyler başarmışsınızdır.​

Ekli dosyalar

• 5. yas günü masaüstü.webp
    5. yas günü masaüstü.webp
    86.4 KB · Görüntüleme: 1,885
  • panoistatistik.webp
    panoistatistik.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 1,683
TÜM SİTE SORUMLULARINA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.HİZMETLERİNDE BÜYÜK ÖZ VERİ VE EMEK MEVCUTTUR.
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..
YILLAR NE ÇABUK VE GÜZEL GEÇİYOR..
HEPİNİZİ TANIDIĞIMA ÇOK MEMNUN OLDUĞUMU İFADE ETMEK İSTERİM .YILLAR İÇERİSİNDE BİR ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR OLDU VE OLMAKTA.İYİ Kİ VARSIN *KUSCULARORG * SEVGİLERİMLE.

HÜSEYİN HEP POSTA GÜVERCİNLERİNİ KAPAK SEÇME ,LÜTFEN . BENİM GÜVERCİNİM DE *GÜZEL KAPAK RESMİ OLUR.. :haha: :slm:
GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM..

OĞLUM ŞU AN 5 YAŞINDA FAKAT 7 YAŞINDA OLDUĞU ZAMAN O NU DA ÜYE YAPARAK EN KÜÇÜK ÜYEMİZ OLMASINI DÜŞÜNMEKTEYİM.. GENÇLER GÜVERCİN ...HAYVAN BESLEMELİ , KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK OLURLAR...HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN ..

Ekli dosyalar

• 09-12-13_141250.webp
    09-12-13_141250.webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 1,659
kuşcular.org yeni yaşı hayırlı olsun.

Ekli dosyalar

• 2061-nazar-boncugu_8271.webp
    2061-nazar-boncugu_8271.webp
    21.7 KB · Görüntüleme: 1,739
Yaşım 13 Daha yeni kuşçuluğu öğreniyorum 1 soru soruyorum 5 dk da söylüyorlar.Bu siteye yardımcı olan abilere tek tek teşekkür ederim özelliklede TÜRKER abi her soruma cevap verior çook teşekkür ederim

Hayırlı olsun daha nice yıllar diliyorum.HER ÜYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

polo456' Alıntı:
Yaşım 13 Daha yeni kuşçuluğu öğreniyorum 1 soru soruyorum 5 dk da söylüyorlar.Bu siteye yardımcı olan abilere tek tek teşekkür ederim özelliklede TÜRKER abi her soruma cevap verior çook teşekkür ederim
BİLGİLERİMİZİ ,DÜŞÜNCELERİMİZİ ...SAMİMİYETLE PAYLAŞTIKÇA UZUN YILLAR BURADA OLACAĞIZ.!

KUŞÇULARORG DAİM OLACAKTIR !

OĞLUM YETİŞECEK .BEN ÇEKİLECEĞİM .O DEVAM EDECEK ..HİZMET VERECEK .ARAŞTIRMACI OLACAK ..HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIM. SEVGİLERİMLE..

nice yıllara, iyi yaşlar dileğiyle, sevgi ve saygıyla.. :slm:

Ekli dosyalar

• pigeons on the wall - wallpaper.webp
    pigeons on the wall - wallpaper.webp
    170.4 KB · Görüntüleme: 1,685
  • pigeons_kiss_wallpaper.webp
    pigeons_kiss_wallpaper.webp
    605.4 KB · Görüntüleme: 1,590
  • posta ve manzara wallpaper.jpg
    posta ve manzara wallpaper.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,595
Nice yıllara diyelim.Zevkle takip ettiğimiz bir site.

GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİNE BÖYLESİNE KALİTELİ GENİŞ KAPSAMLI ÖĞRETİCİ GELİŞTİRİCİ EĞLENDİRİCİ BİR SİTEYİ HEDİYE ETTİKLERİ İÇİN TÜM SİTE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYOR NİCE SENELERE İNŞALLAH DİYORUM ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH....

resim falan koymuyorum, nazar değdirirsiniz :))))

Nice senelere inşallah :)

6.yaşınız kutlu olsun nice senelere.küçüğün büyüğüne,büyüğünde küçüğüne sevgiyle saygıyla nice sohbetlere. :p

Sitemizin yeni yaşı tüm kuşçular ailesi olarak bu büyük camiaya hayırlı uğurlu olsun düşüneninden kuranından yönetici ve emek verenlerin her birine şükranlarmı iletirim.İnşallah daha farklı işlevsel işlere de site vasıtası ile ön ayak olarak daha nice yaş günleri kutlarız.Saygılarımla

Site için emeği gecen herkeze ADMİNE, MODERATÖRLERE, her konu için güzel zamanlarından fedakarlık edip zaman ayıran herkeze, Ve ( TÜRKER abime) Sonsuz Teşekkür ve Şükranlarımı sunuyorum..

Nice 6 yıllara, Nice hoş Sohbetli yıllara....

OKADAR OLDUMU YAA (: NICE YILLARA OZAMAN (:

Geri