Kuscular.ORG Bugüne Kadar Bana ........ Kazandırdı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili Kuscular.ORG kullanicilari, güvercin sevdamizda ayri bir yeri olan Sitemiz Bizlere bugune kadar ne kazandırdı, bizimle boşluğu doldurarak paylasirmisiniz..

KUSCULAR.ORG BUGUNE KADAR BANA .............. KAZANDIRDI

İlk önce Ben başlıyayım..

Kuscular.ORG bugune Kadar Bana Sadece Kendi Kuşlarıma değil Butun Kuşlara ve Kuşculara Saygılı Olmam gerektigi fikrini kazandırdı..

KUSCULAR.ORG BUGUNE KADAR BANA Dost nedir Düşman nedir daha iyi kavrayabilme yeteneği KAZANDIRDI

KUSCULAR ORG bana iyi dost cok dost kazandirdi.

s.a

bana çok tecrübe kazandırdı dostda kazandırdı.

Bu Camiada gerçek kuşlarının halen olduğunu ve onlarla arkadaşlık, dostluk samimiyet kurmayı kazandırdı

Ayrıca ; Camiada Bu işlere gerçek gönül görmüş gerçek ustalarla tanışmayı da kazandırdı

Kuşçular Org Ailesine Sayın Hüseyin Başoğlan, Sayın Ömer Bozkurt kardeşlerimize sonsuz teşekkür eder.

Saygılar Sunarım.

En başta yardımlaşmayı kazandırdı büyük tecrübeler kazandırdı arkadaşlıklar kazandırdı en önemlisi aykut abiyi kazandırdı.

Herkeze teşekkür ederim daha çok seyler kazanacağız.

Çok değerli insanlar şahsiyetlerle tanıştırdı ve onlarla dost olmaya vesile oldu..

Kuscular.org bana türkiye'de kuş besleyenlerin %90 ının bu işi ticaret için yaptığını öğretti...

turgay_usta' Alıntı:
Kuscular.org bana türkiye'de kuş besleyenlerin %90 ının bu işi ticaret için yaptığını öğretti...

Dogru söze ne denir Tebrikler.Ticareti işini karıştırıyorsa fazla muhattap olmıyacaksın genelde yalana çok başvururlar.

güvercin besleyen kişilerden menfaat beklentisi olmayan dostlar olduğunu ve bir okadarda bu işten menfaat bekleyenler olduğunu, güvercin çeşitlerini ve beslemem gereken ırkı bulmamı sağladı :):):)

kuscular.org bana kusculuk sevdasını en iyi şekilde aşılayıp aşılanan yeride verdikleri bilgilerle sıvazladı;)

Yaşadığım şehirde bu merakımla ilgili dostluk kurabileceğim çok kimse yok , Burada birçok arkadala tanışma şansı buldum , ..
Akşamları bilgisayarımın başına oturduğumda canım kuşmuhabbeti çektiğinde , yada bir sorunum olduğunda düzgün bir üslupla konuşabileceğim, meramımı bir nebzede olsa paylaşbileceğim pokçok insan buldum karşımda ..
Bir bölümünün İsmini namını önceden duyduğum ,bir bölümünü ise ilk olarak burada daha yakından tanıma şansına ulaştığım Usatalırın sohbetine nail oldum ..
Kuşculuık adına hevesli samimi yeni pekçok Delikanlı kardeşimiz olduğunu gördüm ve sevindim ..
Çevrede namı vitrini çok kötü olarak tanınan ''Kuşcu camiasının'' nekadar kaliteli mensuplarıda olduğnu daha yakından gördüm ..
İnternetin sanal olanaklarının herzaman şahsi çıkarlara kullanılmadığını , Gerçek bir'' FORUM ''
olarak kuşculağa bir şekilde hizmet edilebildiğini , de gördüm .. Bu konuda ( kuşcu forumu olarakl) Ülkemizde bana göre TEK olduğunu gördüm bu sitenin ..
selamlarŞEREF

Güzel bir konu bende bu siteden öğrendiklerimin bazılarını yazayım . Mesela ;
Mıknatısla kuş'un cinsini ögrenebilecegimi ögretti ve kuşları sandığa alıstırma yöntemiyle istediğimiz heryerde ucurma şansımızın varolduğunu öğretti.. Görmediğimiz birçok kus ırk'larını görmemizi sağladı .. Bircok ustad'ın salmalarına girdik,salmalarını gördük ,kuşlarını gördük , salma düzenlerini gördük bunlardan kendimize pay çıkarttık . Bana göre kuscular.org'ta öğrenilcek daha çok şey var yeterki herkes bildiğini paylaşsın ve siteyi iyice karıstırmak gerek daha nice önemli bilgilerin mevcut olabileceğini düşünüyorum..

Ayrıca bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum;
Bu sevda'nin bazı insanlarda gercekten hala sevda olarak kaldığını ve bir o kadar insan'ında sevda olarak başladığı ama daha sonradan bu sevda'yı ticarete çevirdiğini bu siteden bazı arkadaşlar gibi öğrenmedim çünkü bunu en başından beri biliyordum.. :)

avareye olan meragımı biraz bastırdı ve kelebek kusuna merak sarmamı sagladı xD

Kuşçular org. bana bugüne kadar kuşlarıma olan aşkımı tekrar kazandırdı.

Kuşcular.Org ; bana en sevdıgım kaybolursa naparım basına bırsey gelır mı acaba deyıp özenle büyüttügüm ve besledıgım güvercinlerımi karşılıksız sadece bir gülen yüze hediye verebilme bilinci kazandırdı..Şimdiye kadar hediye alamasakta :hhh:

Kaliteli ve bol çeşitliligi ile vizyon genişligi kazandırdı......

Bilinip tanınması gereken sayısız pek çok şey kazandırdı ACABA BİZLER KUŞCULAR ORG İÇİN NELER YAPTIK VEYA YAPABİLİRİZ

yeni olmama rağmen KUSCULAR.ORG bana neyi nasıl yapabileceğimi öğretti..

kuscular.org; bana, her zaman iyininde iyisi olabileceğini öğretti..

Kuşçular.org bana kocaman bir aile kazandırdı saygılarımla

EVET ARKADASLAR SİZLERİN BU KONUDAKİ YORUMLARINIZ KAZANÇ VE KAYIPLARINIZ NELERDİR PAYLASABİLİRMİSİNİZ

Kuscular.ORG Bugüne Kadar Bana dürüst kuşçu olmayı ve kuşlar hakkında birçok bilgi Kazandırdı..

kuşcular org bana dürüslüğü ve kuşlar hakkında bilgi kazandırdı

Bana tecrübe,dostluk ve hayvanseverliği kazandırdı ..

Teşekkürler Kuşçular.org

Kuscular.org Bana Bazı Konuları Bildiğimi Zannedip Aslında Bilmedigimi Ögretti, Sevgi, Saygı, Dostluk Ve Tecrübeyi Öğretti Herkesden allah razı Olsun. Bana Kazandıran Tecrübe Oldu. Kaybettiren ise Bosa Geçirmiş oldugum Zamanı Hatırlattı.

BEN ÇOCUKLUK VE GENÇLİK YILLARIMDA KUŞ BESLERKEN SADECE KUŞ UÇURMASINI BİLMİŞİZ. 1 KERE KUŞLARIMIN HEPSİNDE KURUMA VAKASI HASIL OLDUĞUNDA KUŞÇU AĞABEYLERİMİZDEN ÇAKAL YILMAZ LAKAPLI KUŞÇU BÜYÜĞÜMÜZ (SAĞ İSE ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN. RAHMETLİ OLDU İSE NUR İÇİNDE YATSIN) BANA İSMİNİ ŞU AN HİÇ HATIRLAMADIĞIM BİR İLAÇ VE 1 TANE DE ŞIRINGA ALDIRMIŞTI.KUŞÇULAR KAHVESİNDE TÜM KUŞLARIMA İĞNEYİ KENDİ ELLERİ İLE YAPMIŞTI. YAPILAN İĞNEDEN SONRA KUŞLARIMDA HİÇ BİR HASTALIK KALMAMIŞTI.
51 YAŞINDA CAN SIKINTISINDAN TEKRAR KUŞ BESLEMEYE BAŞLAYINCA MART VE NİSAN AYINDA EGE DEN GELEN 3 ADET KUŞLARIM ÖLÜNCE ( 2 TANE GELDİKLERİ HAFTA ÖLDÜ. 1 TANESİ TÜY DÖKEMEMİŞTİ) KUŞLARIMIN SAĞLIKLARI İLE İLGİLİ BİLGİLERİ ARAŞTIRMALARIM SAYESİNDE WWW.KUSCULAR.ORG SİTESİ ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ. BU SİTE SAYESİNDE E VİTAMİNİNİN, SELENYUM VİTAMİNİN, B12 VİTAMİNİN, BALIK YAĞININ KUŞLAR İÇİN KAÇINILMAZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. BU VİTAMİNLER SAYESİNDE DE KUŞLARIMA YABANİLERDEN GELEN HASTALIKLAR KUŞLARIMA BULAŞMADI. BULAŞTI İSEDE VUCUT DİRENCLERİNİN YÜKSEK OLUŞLARI SAYESİNDE ÇABUK ATLATTILAR. SİTEYE ÜYE OLAN KARDEŞLERİMİZ SAYESİNDE DE ŞİFALI BİTKİLERLE OLAN TEDAVİ ŞEKİLLERİNİDE ÖĞRENDİĞİMDE BU TEDAVİ YE KENDİ BİLDİKLERİMİ DE İLAVE YAPTIM. MANİSA DA İZMİR DE ANKARA DA İSTANBUL DA KUŞLAR HASTALIKTAN KIRILIRKEN ALLAH A ÇOK ŞÜKÜR KUŞLARIMDA HASTALIK FİLAN YOK. BİRDE GELEN KUŞLARIMDAN KAÇANLAR OLDUĞUNDA BURADA İLAN VERDİĞİMDE BENİ HİÇTANIMAYAN 1 ÜYE VEYA BU SİTEDE YÖNETİCİ OLAN KARDEŞİMİZ BENİM KUŞUMU ARAYAN,MAHALLEMDEKİ KUŞÇULARA KUŞUMU ARAYAN, BULUNMASI İÇİN BENİM GİBİ MÜCADELE ETTİĞİNE ŞAHİT OLDUM. BU KARDEŞİME DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Selamın aleyküm kuşçular org ailesi ve canım arkadaş kardeş ve dostlarım banada bunları öğretti hepinize şükranlarımı sunarım selamlarımla.

Geri