KUSCULAR ORG DAN AYRILIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
?

[/quote]

Abi burda verdiğin mesajı ben anlamadım biraz daha açabilirmisin.

Abi sen bizi yalancılıkla itham ediyorsun daha ne diyim ben bunun üstüne.
Ben ne yapayım elimden gelen birşey varmı abi adam askerde Suan yapacak birşey yok.Bu bir gerçek.Teknik işlerden anlamadığımıda biliyorsun.

Abi chati açtırmak için çok çaba verdin zorla açtırdın bize.Sana o zamanlar bu sonuçlarla karşılaşacağını söylemiştik.
Yaşadın ve gördün şimdi chatı kapatalım diyorsun.

Zamanında biz yaşı küçük üyelere savaş açtığımızda karşı çıktın.Olmaz dedin bilmiyorlar öğretcez dedin bize kızdın.
Bunlar sabırsızdır dedik sonradan yaşayarak onu da gördün.Neyse bunların hepsi boş konuşmaya gerek yok.

Abi bizde yaşadık aynı şeyleri ne küfürler yedik,ne hakaretler,tehditler kolay olmadı.

Sana çok yük bindi haklısın,yoruldun ama bırakmanı istemem,bu site seninle güzel.Kararın kesin değilse son kez düşün derim.

Ama illa bırakıcam diyorsanda çok hakkın geçti hakkını helal et.Varsa bizden yana helal olsun.

Muharrem abi şurda sayılı günüm kaldı kurtulunca burdan ilk işim bu siteyi sizlerle ve yeniliklerle tarih yazacak bir hale getirmek tiiii ama bakıyorum ki (bilmediğim-anlamadığım) bir takım sorunlar oluşmuş ki bu sorunlar seni buradan ayrılmaya kadar itmiş. Abi senden ricam bana olanları anlatman ve ben şu lanet yerden kurtuluncaya kadar sabretmen. Şu kardeşini kıracağını düşünmüyorum değerli abicim.

Merhaba,
Uzun bayram tatilinde internete ve dolayısıyla foruma sadece telefondan ulaşabildiğim için bu başlığa yazamamıştım.
Ama, buraya bir şeyler yazmadan da olamayacaktı.
Foruma üyeliğimden beri ve özellikle "Takım"da görev almamdan sonra, her konuda bizle ilgilenen Muharrem Abi ile dostluğumuz sanalda başlasa da gerçeğe de taşımak nasip oldu.
Buradaki varlığı forum için de camia için de çok fedakar, kıymetli bir ağabeyimizdir,hepimiz biliyoruz.
Hepimizin yakınen tanıdığı Muhharrem Abiyi anlatmak benim yeteneğimi ve vaktimi aşan bir konu.
Benim anlatmak istediğim Muharrem Abi'yi kaybetmememizin gerekliliği...
Muharrem Abiyi bu noktaya getiren sıkıntılar -ki bu sıkıntılar en basitinden şifre paylaşımı ile çözülebilirdi- bir türlü aşılamadı. Ve Muharrem Abi böyle bir karar almak durumunda kaldı.
Yaklaşık 5 yıldır devam ettirdiğimiz yol arkadaşlağımızın bu şekilde sonlanması Vefa'nın sadece bir semt adı olduğuna inandırıyor beni ister istemez...
Umarım mevcut sıkıntılar aşılır ve Muharrem Abi de kararını bir kez daha gözden geçirir.
Selamlar

Hepinizden daha eskidir muharrem abi ile tanışıklığım ve iddia ediyorum herkezdende çok severim,saygı duyarım.
Emeği çok büyük bunu hiç kimse tartışamaz.
Gitmesine de en çok üzülenlerden biri de benim.
Ama hiç kimse vefadan falan bahsetmesin bana.
Muharrem abinin bu kaçıncı bırakmaya niyetlenişi sizlerin haberi bile yokken telefonda biz yalvardık bırakma diye.
Haklı da sebepleri var.
Ama hüseyin de yazmış 3 haftası kaldı en fazla başka da yok gelince halledecek teknik sorunları.
Şifre paylaşımı derken neyi kastediyorsunuz?
Şu benim idarelik yaptığım üye silimi için girdiğim paneli diyorsanız ben 6 senede anca öğrendim ufak 1-2 işi.O da herşeyi boza boza.Oraya girsede ordan birşey yapamaz muharrem abi.Bozarsa düzeltcek kimsede yok şu an.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Hepinizden daha eskidir muharrem abi ile tanışıklığım ve iddia ediyorum herkezdende çok severim,saygı duyarım.
Emeği çok büyük bunu hiç kimse tartışamaz.
Gitmesine de en çok üzülenlerden biri de benim.
Ama hiç kimse vefadan falan bahsetmesin bana.
Muharrem abinin bu kaçıncı bırakmaya niyetlenişi sizlerin haberi bile yokken telefonda biz yalvardık bırakma diye.
Haklı da sebepleri var.
Ama hüseyin de yazmış 3 haftası kaldı en fazla başka da yok gelince halledecek teknik sorunları.
Şifre paylaşımı derken neyi kastediyorsunuz?
Şu benim idarelik yaptığım üye silimi için girdiğim paneli diyorsanız ben 6 senede anca öğrendim ufak 1-2 işi.O da herşeyi boza boza.Oraya girsede ordan birşey yapamaz muharrem abi.Bozarsa düzeltcek kimsede yok şu an.
Tanışıklığınızın hepimizden eski olmasından daha doğal bir şey olamaz .
Ama,ben şahsen kuscular.org'da yönetimin bu üslubundan rahatsızım.
Moderatörleri bile azarlar her şeyi ben bilirim tonlarında buyurgan ifadeleri sevmiyorum.
Neticede burada gönüllü çalışıyoruz. Şu sıralar ben de kim için niye burada olmam-olmamam gerektiğini sorguluyorum .
Anlatmaya çalıştıklarım, sitedeki faal üyelerin son dönemde ne kadar yoğun paylaşımlar yaptıklarından da anlaşılabilir .
Selamlar
Khalid

Yapma gözünü seveyim ne zaman Moderatörleri bile azarlar her şeyi ben bilirim tonlarında buyurgan ifadeleri kullandık.
Hakkımızı yiyorsun.Şahsen en dikkatli olmaya çalıştığım konu bu.
Sonuçta hepimiz burda aynı amaç için uğraşan neferleriz.Ve hiçbirimizin bu yaptığımız bu işten 3 kuruş kazancımız yok ha manevi kazanç aslında çok fazla.
Hüseyin in de aşağıda dediği gibi sabredelim şurda 3 haftası kaldı.
Muharrem abi sende üzme artık bu kadar sevenini.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Şurda sayılı günüm kaldı, kurtulunca burdan ilk işim bu siteyi sizlerle ve yeniliklerle tarih yazacak bir hale getirmek,sizden ricam ben şu lanet yerden kurtuluncaya kadar sabretmeniz.

?

Selamun eleyküm;
Kadir Ömer birbirinizi kırmayın arkadaşlar. Yüz yüze olsak inanın ne kadar saçma olduğunu daha iyi anlarız. Muharrem abi ben izne geldiğimde çözerdim benim çok olsa yarım günümü alırdı, lakin sonrası önemli olan ben çözüp sonrasında tekrar vatan borcu için dönücem ve sistem yine aynı sorunlarla karşılaşacak. Site ile alakalı bir sorundan ibaret değil bu. Ben her yönetici için ayrı paneller açacağım, daha büyük çok daha işlevsel inanın çok çok iyi bir sistem üzerinde çalışıyordum. Bunu izinde yayına sokmayı planlıyordum fakat çok küçükte olsa bir yerden sonra büyük patlaklar oluşturacağını düşündüğüm aksaklıklar nedeniyle yayına sokmadım. Bu aksaklıkların giderilmesi sistemle alakalı değil aksine sunucu şirketimizle alakalı bir sorundu. Kullandığımız sunucunun php sürümünü son versiyona yükseltmem gerekiyodu ve bu yükseltme sonrasında sistemi kurup çalışırlığını/nasıl çalıştığını güzelce anlatmam gerekiyodu vakit alacak kısımda zaten burasıydı. Ayrıca Muharrem abi biliyosun burda bilgisayar işletmeni olarak tabur seviyesinde görev yapıyorum. İnanırmısın askerliğim süresince toplam 428 gündür (bugün itibariyle) bilgisayarla haşır neşirim. Bana hak vereceğini düşünüyorum. O kadar çok sıkkınlık geldi ki bilgisayardan bilemezsin. Ama sana söz verdim, öyle birşey yapıyorum ki (%95'i bitti) hayata geçince burda eski zamanlarımızı hiç aramıycaz. Şu andan itibaren başka birşey yazmak istemiyorum. Seninde diğer arkadaşlarım abilerim gibi beni anlayacağını umut ediyorum. Görüşmek üzere sağlıcakla kalın..
Şafak : 004

Geri