KUSCULAR ORG DAN TAMAMEN AYRILIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
KIYMETLİ SİTEMİZ ÜYELERİNE SİMDİYE DEK BANA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ İLGİYE TESEKKÜR EDİYOR HER SEYİN İSTEDİGİNİZ GİBİ GÖNLÜNÜZE GÖRE OLMASINI DİLİYORUM SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
KIYMETLİ SİTEMİZ ÜYELERİNE SİMDİYE DEK BANA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ İLGİYE TESEKKÜR EDİYOR HER SEYİN İSTEDİGİNİZ GİBİ GÖNLÜNÜZE GÖRE OLMASINI DİLİYORUM SAYGILAR
ŞİMDİ AKLIMDAYDIN ..

VE TAHMİN EDİYORDUM..ŞAŞIRMADIM FAKAT .ÜZÜLDÜM..UZUN YAZMAYACAĞIM .HAKKINI HELAL ETMENİ RİCA EDİYORUM..YILLARIMIZ GEÇTİ..ELLERİNDEN ÖPERİM..DEĞERLİ USTA VE BÜYÜĞÜM.. :slm:

Hayırlısı neyse o olsun.Kuşculuğu sevgiden gecenler er geç bir gün yine burda buluşur.Saygı bizden.Hayırlı bayramlar herkeze.

gökay' Alıntı:
Hayırlısı neyse o olsun.Kuşculuğu sevgiden gecenler er geç bir gün yine burda buluşur.Saygı bizden.Hayırlı bayramlar herkeze.

KUSCULUK KARSILIKLI SEVGİ SAYGIYA DAYALI SABIR İSTER BURADA HEPİMİZ OLARAK OKULU OLMAYAN BİLGİ TECRÜBEVE UYGULAYABİLMENİN KATKISIYLA OLUSAN BU SANATın

BULUNDUKLARI ORTAMDA HAK ETTİGİ SAYGIYI GÖRMEZLERSE O ORTAMI TERK EDERLER ETTİLER ETMELİDİRLER

GÖKAY KARDESİM DÜŞÜNCELERİN İÇİN TESEKKÜRLER SAYGI BİZDEN

Muharrem usta okuyunca gerçekten üzüldüm ancak seninde dediğin gibi hak ettiğin saygıyı görmediğin zaman terk etmek en hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin Ankara'ya yolum düşerse her zaman aklımdasın aynı şekilde nasip olursa İzmir'de seni ağırlamaktan onur duyarım kendine iyi bak

Selametle muharrem abi.

Muharrem Bey,

Bu kararın bu zamana kadar bilgilerinizden yararlanan bizler için kötü olacak eminim. Ama sen bir kara aldınsa bize saygı göstermek düşer. Hakkını helal et, selametler dilerim..

Kararını değiştirip ve herkesi üzmesen olmaz mı?

Muharrem kardeşim duyurunu okudum,verdiğin karar hakkında hayırlı olsun,bu site sayesinde tanıştık güzel

sohbetlerimiz oldu,gençler inşallah bu sohbet ortamını devam ettirirler.

Selam eder bundan sonraki günlerinin sağlık sıhhat içinde geçmesini temenni ederim,sağlıcakla kal.

Muharrem abi seni bu sitede tanıdım , güzel paylaşımlarınızı , uyumlu olumlu abi tavrınızı , yaşınızın da verdiği olgunlukla soğuk kanlı babacan tavırlarınızla bizlere örnek oldunuz . Güzel şeyler için kendi adıma şükranlarımı sunuyorum . Sağlık haberlerinizi hep işitmeyi umuyorum . selamlarŞEREF

Sizinle şahsen tanışma fırsatı bulamasamda yazılarınızı özenle takip ettiğim bir abimdiniz güzel paylaşımlar için teşekkürler sağlıcakla kalın.

Selamların Engüzeli Olan ALLAH'IN Selamıyla,Büyüğümle,Küçüğümle Herkese Kucak Dolusı Muhabbetler, Site de Yeni Bir KArdeşiniz Olmamdan Dolayı,Muharrem Bey ile Tanışma Fırsatımız Olmamasına Rağmen Kuşculuğa Gönül Veren Öncülerimizden,Görüşmemek Üzere Ayrılmak Üzücü ELbet,Rabbim Herkesin Hakkından Hayırlısını Nasip Etsin,Temennim Burada Ayrılan Gönüllerin,Cennetül Bakide Buluşması Diğiyle Herkese Saygılar...mehmet

haksızlığa uğruyan kaliteli insanların verebileceği çok fazla bi tepki yoktur.genelde başlarını alıp giderler o ortamı terkederler..ön planda muharrem bey kendi isteğiyle gidiyo gibi görünsede işin aslında emekleri yok sayılarak bana göre katledilerek bu forum dünyasından göçürülerek gitmesi üzücü..para alınmıyarak gönül verilerek yapılan bi emek uğraş ilgi alaka ve özel hayatdan ayrılan çokça vakit var ortada.bunlar hep haktır..site yönetimi bunu umursamayıp görmezden geliyosa bu site içinde samimiyetten bahsedenlere ben gülerim ciddiyede almam.büyük bi yanlış var ortada derim.insan olarak sevilen sayılan canı gönülden ağbi denilebilecek karakterde insanlar kolay yetişmiyor bu kadar kolay küstürüp katleder gibi gidersen git sessiz kalmasını yaparsan bana göre bu nankörlüğünde daniskasıdır..adamcağızın gönül kırıklığı küskünlüğü çok belli oluyor belliki bi haksızlığa hakketmediği bi tutuma,vurdum duymazlığa maruz kalmış..böyle güzel insanları küstüren gidişinede ses çıkarmayarak önemsemez bi tutum sergileyen yönetimdeki insanları kınıyorum.her türlü fikir ayrılığına seviyeli tartışmaya eyvallah ama bunu gönül kırıklığına götürmeyeceksin..tatlı dille gönül almayıda bileceksin.küçükler özür dilerse büyükler affeder.olay bu boyutlara gelmez.buraya yılların emeğini veren bi büyüğümüzün gitmesini umursamayan arkadaşlar bize ne kadar değer verir allah bilir.benimde sizden ricam benimde bu siteden üyeliğimi silmeniz yönündedir en azından bende size sessiz kalıpta size destek olmim.sizin pencerenizden bakamam.kadir kıymet bilmeyen insanlarla bende bi arada olmak istemem.sizde buna saygı duyun ve benide çıkarın bu siteden silin.bende niyetimi düşüncemi ortaya net koymuş olim.buda benim için önemli.vurdum duymaz olmadığımı.olaylara seyirci kalarak kendi içlerindeki emek sahibi insanlara destek vermeyip sahip çıkmayan kişileri tasvip etmediğimi net olarak anlamış olun.kuş muş hikaye dostluktur baki olan...sizler çok çabuk silebiliyosanız dostlarınızı bana göre burda çok büyük bi samimiyetsizlik var.sözüm meclisten dışarı burdaki tüm arkadaşları tenzih ediyorum kimsenin şahsına kişiliğine yönelik deyil.ama bu konuya vakıf olupta haksızlığa sessiz kalarak destek verenin ne kuşunu ne dostluğunu nede bilgisini ilgisini görmek istemem....herkesin kurban bayramını kutlu olsun...allahın selametide başınızın üstüne olsun......

muharrem ağbi her ne kadar tanışamamış olsakta bi gönül dostluğumuz daimi olarak vardır.türker by ve hüseyin ağbide tlf num var.dilerseniz alabilirsiniz..nasip olurda ist yolunuz düşerse burda da sizi seven samimi olarak ziyaret edebileceğiniz bi kardeşinizin olduğunu bilmenizi isterim.konu kuş olur benim işimle ilgili v.s olur yardım edebilceğim herhangi bir konuda olabilir hiç farketmez ist gelirseniz bi çayımızı içmeye bi yemek yiyip sohpet etmeye her zaman beklerim.hakketmediğiniz bi saygısızlık ve eksik değer gördüğünüz yerde durmama kararınıza saygı duymama rağmen bana göre site için büyük bi kayıptır.bi msjınızda bana elinizde olmayan nedenlerden ötürü kuşlardan uzak kalıp besleyemediğinizi yazmıştınız bi gün nasip olurda eğer tekrar kuş beslemek isterseniz bu kardeşiniz size kümesimizdeki en güzel kuşlarımızdan istediklerinizi beğendiklerinizi hediye etmekten çokça memnun olacaktır....böyle bi konu olduğunda da bana ulaşmaktanda hiç çekinmeyiniz lütfen....allaha emanet olunuz...yolunuz açık olsun...

Selamun Aleyküm;
Muharrem abi hayırdır abi nedir sorun bana özelden yazarsan anlamış olurum. Askerde olmam unuttum sayılmaz sadece vakit darlığı..
-BEYAZADAM-' Alıntı:
haksızlığa uğruyan kaliteli insanların verebileceği çok fazla bi tepki yoktur.genelde başlarını alıp giderler o ortamı terkederler..ön planda muharrem bey kendi isteğiyle gidiyo gibi görünsede işin aslında emekleri yok sayılarak bana göre katledilerek bu forum dünyasından göçürülerek gitmesi üzücü..para alınmıyarak gönül verilerek yapılan bi emek uğraş ilgi alaka ve özel hayatdan ayrılan çokça vakit var ortada.bunlar hep haktır..site yönetimi bunu umursamayıp görmezden geliyosa bu site içinde samimiyetten bahsedenlere ben gülerim ciddiyede almam.büyük bi yanlış var ortada derim.insan olarak sevilen sayılan canı gönülden ağbi denilebilecek karakterde insanlar kolay yetişmiyor bu kadar kolay küstürüp katleder gibi gidersen git sessiz kalmasını yaparsan bana göre bu nankörlüğünde daniskasıdır..adamcağızın gönül kırıklığı küskünlüğü çok belli oluyor belliki bi haksızlığa hakketmediği bi tutuma,vurdum duymazlığa maruz kalmış..böyle güzel insanları küstüren gidişinede ses çıkarmayarak önemsemez bi tutum sergileyen yönetimdeki insanları kınıyorum.her türlü fikir ayrılığına seviyeli tartışmaya eyvallah ama bunu gönül kırıklığına götürmeyeceksin..tatlı dille gönül almayıda bileceksin.küçükler özür dilerse büyükler affeder.olay bu boyutlara gelmez.buraya yılların emeğini veren bi büyüğümüzün gitmesini umursamayan arkadaşlar bize ne kadar değer verir allah bilir.benimde sizden ricam benimde bu siteden üyeliğimi silmeniz yönündedir en azından bende size sessiz kalıpta size destek olmim.sizin pencerenizden bakamam.kadir kıymet bilmeyen insanlarla bende bi arada olmak istemem.sizde buna saygı duyun ve benide çıkarın bu siteden silin.bende niyetimi düşüncemi ortaya net koymuş olim.buda benim için önemli.vurdum duymaz olmadığımı.olaylara seyirci kalarak kendi içlerindeki emek sahibi insanlara destek vermeyip sahip çıkmayan kişileri tasvip etmediğimi net olarak anlamış olun.kuş muş hikaye dostluktur baki olan...sizler çok çabuk silebiliyosanız dostlarınızı bana göre burda çok büyük bi samimiyetsizlik var.sözüm meclisten dışarı burdaki tüm arkadaşları tenzih ediyorum kimsenin şahsına kişiliğine yönelik deyil.ama bu konuya vakıf olupta haksızlığa sessiz kalarak destek verenin ne kuşunu ne dostluğunu nede bilgisini ilgisini görmek istemem....herkesin kurban bayramını kutlu olsun...allahın selametide başınızın üstüne olsun......

Hasan bey bi yanlış anlama olduğunu varsayarak yazıyorum mesajınıza istinaden; site üzerinden para kazanan varsa ki vardır emin olun bizler değiliz. Biz 5 yıldır cebimizden çok çıkardık. Dediğiniz gibi bizim içinde büyük kayıp..

-BEYAZADAM-' Alıntı:

Her kelimene noktasına kadar katılıyorum ağzına sağlık ben sizlere göre daha şanslıyım kendi güzel yüreği güzel abimle zaman buldukça bir araya geliyoruz bu camia içerisindeki çol nadir insanların başında geliyor benim için bundan sonrada hiç şüpesizki yine görüşmeye devam edeceğiz inş ama bu site adına ve yetişen gençlere çok büyük bir kayıptır
Ö

eskiler bilirler yeniler ders alırlar derler.ben eskiye insan olarak bakarsam tecrübe diyorum eskileri severim eskilerden bi anektod paylaşim.deli dumrulun bi hikayesi vardır çoğu kişi bilir.dışarda hep arıza çıkaran bi arkadaşmış bu dumrul kardeşimiz neyse uzatmim bu arıza kardeş bi köprü kurmuş tıpkı bu site gibi bilgiyi bilmeyenlerle meraklılarla kavuşturan bi köprü olduğunu düşün yani.sen öyle değerlendir öyle uyarla hikayemi. köprüden geçenden 5 lira pahalı bulupta geçmek istemeyendende dayakla döve döve on lira alırmış.ben bu site üye olurken 5 lira bile vermedim güle oynaya üye oldum bazı şeyleri çok ters dandik gördüm şimdi çıkmak istiyorum bilgilerini yada köprülerini kullanmak istemiyorum ama bunlar deli dumrulculuk oynuyolar.olmaz bizim köprüden çıkış yok diyolar. msj üstüne msj yazıyorum 10 lirayıda geçtim 100 lira diyorum ama adamlar sanki esir almışlar bizi anca kafalarına göre küfür edersen falan atıcaklar öyle çıkıcan yani ben bunu anlıyorum.fayda etmiyor bırakmıyolar hesapta çıkamıyorum ama şunu bilmiyolarki deli deliyi gördümü sopasını saklarmış bu saatten sonra bende atış serbest olucak .yiğidin iyisine deli atın iyisine doru denir misali.kendime sağlam bi çıkış bileti alıcam deli dumrul kardeşlerden kurtarıcam paçayı..murat kardeşim muharrem beyfendiyede çok selam söyleyin görüştüğünüzde bu notumuda iletin.doğru bi seçim yaptığını ben şahsen biliyorum ve çokta iyi bi karar aldığı kanaatindeyim..nasip olursa bizde kurtaralım burdan paçayı..istemiyoruz ama adamlar yapışmışlar bırakmıyolar komedimi trajedimi anlamak mümkün deyil.ben böyle dandik bi yönetim mantığı görmedim.o yüzden bende burda geyik yapma kararı aldım eğlenebildiğim yere kadar eğlenim bari napim... :) kafa yapıcam anlayan anlar anlamayanda gargara yapar.....illa atılmak lazımza okey atılmak istiyorum varmı ötesi...

-BEYAZADAM-' Alıntı:
muharrem ağbi her ne kadar tanışamamış olsakta bi gönül dostluğumuz daimi olarak vardır.türker by ve hüseyin ağbide tlf num var.dilerseniz alabilirsiniz..nasip olurda ist yolunuz düşerse burda da sizi seven samimi olarak ziyaret edebileceğiniz bi kardeşinizin olduğunu bilmenizi isterim.konu kuş olur benim işimle ilgili v.s olur yardım edebilceğim herhangi bir konuda olabilir hiç farketmez ist gelirseniz bi çayımızı içmeye bi yemek yiyip sohpet etmeye her zaman beklerim.hakketmediğiniz bi saygısızlık ve eksik değer gördüğünüz yerde durmama kararınıza saygı duymama rağmen bana göre site için büyük bi kayıptır.bi msjınızda bana elinizde olmayan nedenlerden ötürü kuşlardan uzak kalıp besleyemediğinizi yazmıştınız bi gün nasip olurda eğer tekrar kuş beslemek isterseniz bu kardeşiniz size kümesimizdeki en güzel kuşlarımızdan istediklerinizi beğendiklerinizi hediye etmekten çokça memnun olacaktır....böyle bi konu olduğunda da bana ulaşmaktanda hiç çekinmeyiniz lütfen....allaha emanet olunuz...yolunuz açık olsun...

hasan abi İstanbul-I (Avrupa) yazıyor profilinde ist neresindesin ?

Muharrem abi sizden çok şey öğrendik ,sitede en merakla takip ettiğim isimlerden biriydiniz, umarım siteyle ilgili husumet çözülürde yeniden bilgilerinizi paylaşımlarınızı bizden esirgemezsiniz Allaha emanet olun...

Geri