Kuscular.org İkinci Yaşını Kutluyor !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
  • Değerli kuscular.org ailesi;
Bu gün; kardeşlik ve dostluk adına 05.01.08 tarihinde kurmuş olduğumuz bu aile ortamımızın 2. Yılını kutluyoruz. Acısıyla tatlısıyla 2 senemiz beraber geçti. Bu 2 sene içerisinde sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştık. 05.01.08 tarihinden bu yana gerek kuşçuluk adına gerekse şahsi konularda birbirimize yardımcı olduk. Ve bundan sonrada eksiksiz bir şekilde hep beraber olacağız. Bizim hiçbir zaman 50.000-100.000 üyemiz olsun gibi bir amacımız olmadı. Bizim amacımız burada seviyeli muhabbetler kurmak, yeni güvercin beslemeye başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve engin tecrübelerimizi birbirimize aktarmaktır, bizler bunu sağlamak adına birçok şey yaptık. Bu özel günün anısına ayrı ayrı olmak kaydıyla yarışmalar düzenledik ve 1. Olan arkadaşlarımıza hediyeler verdik. Bundan sonrada sizler için, kuşçuluk için çalışacağız. Herkese hayatta başarılar dileriz…
Kuscular.org Yönetim Ekibi

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    245.4 KB · Görüntüleme: 2,874
Basarinizin devami dilerim , ALLAH kimseyi utandirmasin cok guzel dostluklar edindik bu site sayesinde. ALLAH herkesin gonlune gore versin , bu sitede emege gecen herkese tesekkur eder tum sevgili kuscularimiza bol seviyeli paylasimlar dilerim. Masallah nice yillara.

Bence çok değerli bi site emeğinizi taktir ediyorum kulaktan dolma biligiler yerine biliçli yetiştiriciler olma yolunda degerli bilgiler barındıryor umarım bozulmadan gelişmeye devam eder.

selamlar..
Kuşcular.org yönetimi olarak öncelikle sizlere teşekkur etmek istiyorum..bütün hayvan(güvercin)seveleri bir arada topladıgınız için ve birbirinden degerli üyeleriyle birbirlerimize,bilmedigimiz konularda yardımcı oldukları için ve her ilin ayrı bir ırkının resimlerini o ırkın ozelliklerini bizlerle paylaştıkları ıcın sonsuz teşekkurlerimi sunarım.
1.olan dostlarada tebrıkler

İnşallah bu 2.sene daha nice senelere beraber olmak dileğiyle

saygılarımla (:

Sizlerden çok şey öğrendim.Kuşçular.org ve üye arkadaşlar sayesinde, güvercin merakım bir hobiye, bir ilgi alanına dönüştü.Her gün yeni bilgiler peşindeyim ve kuşlar hayatımın bir parçası oldu.Yürürken ben de yere bakmayı bıraktım artık, ağaçlara bakıyorum.Emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunarım.Doğum gününüz kutlu olsun.

kuscular.org ailesinin 2. yaşgününü kutlarım,yeni senesi hayırlı, uğurlu olsun, emeği gecenlere teşekkürler, hep beraber daha nice senelere.

Ekli dosyalar

• cats.webp
    cats.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 2,915
Sitenin kuruluşunda ve bu günlere gelmesinde emeği geçer herkesi canı gönülden tebrik ederim.

Hz.Ali(R.A.) : "Her kim banA bir harf öğretirse, onun kölesi olurum" sözünden; insanların birşeyler öğrenmesine katkının, ne kadar güzel-ulvi bir uğraş olduğu anlaşılır. Bu site de, bir çok arkadaşımıza ciddi kaynaklar sunacak nitelikte... Umarım genel bir bilinçle, sitede bilgi kirliliği yaratmadan, bir düzen içersinde, kişiler bu dost ortamının güzelliğine güzellik katar.

NİCE YENİ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE SENELERE...

selamunaleykum
sitenin basarilarinda kurulumunda emegi gecen herkeze tesekkur ederim 2. yilininda butun uye ve yonetici arkadasrima saglikli huzurlu basarili yillar dilerim
saygilarimla ferhat

~ iYiKi DOGDUN VE iYiKi VARSIN KUSCULAR.ORG ,DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ~

* BOZOGLU *

bu siteyi kuran ve bizlere kazandıran arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilerek sitenin 2. yılını kutlarım.çalışmalarınızı ve daha nice başarılara ulaşmanız dilekleriyle hayırlı seneler arkadaşlar.

Kuscular org. Ailesi olarak Allah sağlık verdiği sürece çok uzun yıllar beraber olmak dileğiyle ve her şeyin seviyeli kimsenin biribirini kırmadan seviyeli paylaşımlar dilerim.SAYGILAR

DAha güzel günlerde , nice anlamlı paylaşımlara , güzel dostluklara vesile olması dileği iile ... selamlarŞEREF

Bü site ile ilk tanıştığımda kuşçuluğa yeni başlamıştım bilmediğim çok şeyi burdan ögrendim iyi kuş nedir kötü kuş nedir hasta olan kuşu tedavi etmeyi bilmedğim görmediğim kuş cinslerini hemen hemen herşeyi burada ögredim ve yeni yeni dostluklar edindim insanlara bu şekilde forumlar kurarak yardımcı olan bütün yöneticilere teşekkür ediyorum Sevgilerim ve SAYGILARIMLA nice MUTLU YILLARA KUSCULAR.ORG "SrKnbNcK

Sitemizin 2. yaşını kutlar, hep birlikte nice
seneler dilerim.
Kuşçular org. sıradan bir güvercin sitesi değildir.
Burası belli bir misyonu üstlenmiş bir paylaşım platformudur.
Bizler bu misyon çerçevesinde kendimize,
tecrübemiz, bilgimiz, eğitimimiz ve kendimize güvenimiz oranında
bir rol biçmeli ve katkı sağlamalıyız.Bizlerin yapacağı bu katkılar,
güvercin besiciliğinin yarınlarına ışık tutacaktır. Unutulmamalıdır ki,
yarınlarda soyu tükenecek her güvercin ırkından, herkesten fazla biz
besleyenlerin sorumluluğu olacaktır.
Bazı genç arkadaşların "ne ütopik fikirler", "ammada abarttın ha"
dediklerini duyar gibi oluyorum.
Bizler atalarımızdan aldığımız her emaneti gelecek kuşaklara aktarmakla
sorumlu isek,bu "bir çiçek" de olabilir "bir kuş"da.
Aksi halde;
Sadece kendi zevki için yaşamış ve tüketmiş yaratıklar oluruz.
Bence yaratık olmakla ınsan olmak arasındaki çizgi bu olsa gerek.
Saygılarımla,

İstanbuldan Neco.

İyiki varsın kuscular.org... Allah utandırmasın, daha iyi olacağız inşallah...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

Kuscular.ORG = Saygi , Sevgi, Hoşgörü işte Basarimizin Sırrı..

BU SİTEYE İLK KATILDIĞIM ZAMAN PRENSİPLİ BİR SİTE OLDUĞUNUZDAN BAHSETMİŞTİM KESİNLİKLE LAFIMIN ARKASINDAYIM SİTEDEN ÇOK MEMNUNUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

tüm site yönetici ve üyelerini tebrik ederim bukar güzel bir ortama vesile olduklari icin.basarilarinizin devamini dilerim dogum günün kutlu olsun kuscular org.

GerçeKten çoK BaşarıLı Bir web sitesi..Aradığımız Herşeyi BuLabiLiyoruz..İyiKi Varsınızz...

hep beraber nice yıllara türkiyenin her ilini kapsayan kuşçular org

Geri