Kuscular.org Yenileniyor !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Selamlar.
Sitemizde kullandığımız forum (phpBB) sürümünü güncel versiyona yükseltmek, ardından eklentilerin tekrar kurulumlarını tamamlamak için güncelleme ve geliştirme çalışmalarına başlanmıştır.

Güncelleme sonrasında yeni eklenecek özellikler;
[bull][/bull] Mevcut chat alanı kaldırılacak yerine daha gelişmiş sürüm kurulacak;
[bull][/bull] Tema değiştirilecektir.
[bull][/bull] Forum sürümü güncel versiyona yükseltilecektir.

Sitede şu anda çalışmayan alanlar mevcuttur. Bunlar aşağıdaki gibidir;
[bull][/bull] Parola değiştirilememektedir.
[bull][/bull] Sunucuda zorlanma mevcuttur. (mysql)
[bull][/bull] Sunucuyu zorlayan eklentilerin başında olan "Teşekkür Et" eklentisi hatalı olarak çalışmaktadır.
(teşekkür eklentisinin geliştirilmesi durduğu için sistemimizden kaldırılacaktır)

Güncelleme çalışmaları online kişi sayısının en az olduğu 03:00 ile 06:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Güncelleme çalışmaları kapsamında sitenin bazı yerlerinde olağan hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu hataları yöneticilere bildirirseniz seviniriz.
Saygılarımızla.

Kuş alım-satımının yapıldığı, buna da hizmet etmesi konusunda çalışma yapılmasını rica ederim. Kuş Satış ilanlarına bakıyorum haftada bir iki yeni ilan görebiliyorum. Sahibinden com daki gibi kuşları bu sitede görmek istiyorum.
Selamlar.

Şimdiden hayırlı olsun diyelim , güncel versiyona yükseltmeniz iyi olmuş, birde şu reklamlar kalksa çok iyi olacak ama onlarsızda olmaz :)

RadiKEL' Alıntı:
Allah kolaylık versin.

forum vbulletin gibi daha kolay ve göze hoş gelen bir versiyona çevrilse çok güzel olur , tabi mümkünatı varsa.
Yaklaşık 4 yıldır phpbb forum kullanıyoruz. Değişiklik yapmamız halinde üyelerin bilgileri sıfırlanacak, arama motorlarındaki indexler (linkler) silinecektir. Bunun gibi bir değişikliği şu an için düşünmüyoruz. Ancak v-bulletin temalarına benzer bir tema ile devam edeceğiz.

TURCO' Alıntı:
Kuş alım-satımının yapıldığı, buna da hizmet etmesi konusunda çalışma yapılmasını rica ederim. Kuş Satış ilanlarına bakıyorum haftada bir iki yeni ilan görebiliyorum. Sahibinden com daki gibi kuşları bu sitede görmek istiyorum.
Selamlar.
Diğer sitelerimizden birinde daha iyi alışveriş için geniş çaplı bir proje üzerinde çalışıyoruz.

0zqur' Alıntı:
Şimdiden hayırlı olsun diyelim , güncel versiyona yükseltmeniz iyi olmuş, birde şu reklamlar kalksa çok iyi olacak ama onlarsızda olmaz :)
Teşekkürler;
Henüz güncelleme yapılmadı. Sitenin kullanımında çalışma sürecinde zorluk olmaması için arka planda çalışma yapmaktayız. Herhangi bir aksilik çıkmaması halinde gelecek hafta içerisinde çalışma bitmiş olacaktır.
Reklam konusunda yapacak pek birşeyimiz yok. Reklam kargaşasından kurtulmak için burayı inceleyebilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun. Şu anki site formatı biraz ağır çalışıyor, umarım yeni versiyonda bu ağırlık ortadan kalkar.

mehmetjeddi' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun. Şu anki site formatı biraz ağır çalışıyor, umarım yeni versiyonda bu ağırlık ortadan kalkar.

Şu anda kullandığımız sunucu özellikleri aşağıdaki gibidir;
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
3 GB Ram
250x2 GB Disk
1000 GB trafik
10 Mbit Direk Bağlantı...

Yeni sunucuya geçme kararı aldık. Yeni sunucu özelliklerimiz;
INTEL Q8300 Core 2 Quad 2.5 GHz 4 MB FSB 1333 MHz
500 GB SATA2 32MB Cache HDD x 2
GB 800Mhz DDR2 Ram x 4
10Mbit Sınırsız hat
8 IP Adresi
Debian Stable 32Bit

Sunucu değişikliği ve güncellemerin tamamlanmasının ardından sitede gözle görülür bir hızlanma olacaktır.

Forumda çalışmalar devam etmektedir. Konularda yoğun zamanlarda çıkan hataların çözüme ulaşması için Teşekkür Etme özelliği kaldırılmış, bunun yanında birkaç kod değişikliğine gidilmiştir. Gerekli düzenlemeler ile sitedeki hız sorunu çözülmüştür. Site eskiye nazaran üç kat daha hızlı bir hal almıştır.
Çalışmalarımız önümüzdeki hafta içerisinde bitecektir.
Bu zaman kapsamında hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Hataların çözüme ulaşabilmesi için lütfen site hakkındaki düşüncelerinizi iletmekten çekinmeyiniz.

Sevgili site yöneticileri Sitemiz aracılığıyla güvercin.Kuş Vb. Gibi hayvan satışı yapılsın Satan kışi belli bir komisyon ödeyerek hem siteye gelir elde edilir hemde alacı kişi satın aldığı malın kendisine ulaşacağı garanti olacağından ödemesini nakit havale veya kredi kartı ile ödeme yapabilir. Tabi bu benim görüşüm üyelerimiz ve sizler ne düşünürsünüz bilmem saygılarımla

güzel oldu bu

slm suanki kullanmış oldugumuz sitye kuşcular org un yeni versiyonu degilmi bwn yeni üyeyimde eskisini bilmiyorum eger bu yeni versiyonsa kısaca sunu diyecegım arkadaşlar satış konusunda çaılşmalar yapılmasını önermişler bunu link koyarakta çöze bilirsiniz sahibinden.com un kuşların bulunugu limkini siteye koyun bizim siteden oraya direk geçiş yapalım tabi bu işin prosedürü uygunsa saygıalar

Güncelleme Çalışmaları nedeniyle sitemizde iki günlük bir sorun meydana gelmiştir.
Şu anda site sürümü güncellenmiştir.
Güncelleme nedeniyle birçok alanda çalışmaz modifikasyonlar mevcuttur. Bunlarında güncellemeleri yapılmaktadır.

Chenge28' Alıntı:
Sevgili site yöneticileri Sitemiz aracılığıyla güvercin.Kuş Vb. Gibi hayvan satışı yapılsın Satan kışi belli bir komisyon ödeyerek hem siteye gelir elde edilir hemde alacı kişi satın aldığı malın kendisine ulaşacağı garanti olacağından ödemesini nakit havale veya kredi kartı ile ödeme yapabilir. Tabi bu benim görüşüm üyelerimiz ve sizler ne düşünürsünüz bilmem saygılarımla
turgay yavuzun dediği bencede çok mantıklı bir sistem olur admin abilerimiz kardeşlerimiz bunu bence bi düşünün

güncelleme yaparken karşınızdaki insanların canlı olduğunu heykel yada robot olmadığını anlayında askeriye gibi kurallarla koyun gibi bi politikayla zorla esir almayın milleti..isteyen nasıl katılıyosa istemeyende terkedip üyeliğini silebilsin.dandini dandini size göre hareket edip sizin keyfinize göre yazıp çizemez kimse.krallık kalktı halifeliğide bitirdiler.kural dediğiniz şey tamamen bi saçmalık...ben bu saçmalığın içersinde olmucam ona göre işinize gelmiyosa silin üyeliğimi..ben kendi doğrumu dosdoğru yazıcam...

Geri