Kuşçuluğu Bİr Süre Bırakmak Zorunda Kalıcam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Bir süre kuşçuluğu bırakmak zorunda kalıyorum , Tatsız olaylar yüzünden. Kuşları bi abimize vermek zorunda kaldım. İlerliyen zamanda tekrar başlamak dileğiyle...

Hayırlısı olsun, umarım sizin için en güzeli budur .. İmkanlar oluştuğunda yine yaparsınız .. canınızı sıkmayın ... selametle .. selamlarŞEREF

Teşekkürler şeref abim...

geçmiş olsun bilader hayırlısı olsun yine yaparsın ilerleyen zamanlarda canınısıkma herşey naip meselesi.balıkesirden saygılar..

S.a Olsun kardeş bu sevda bitmez..Bende 2 yıl arayla tekrardan başladım..Sizin için hayırlısı olur İnşallah. Havada kuş uçtukça can yine çeker yalnız kendıne hakim ol kuşlar için en ideal sartlar oluşmadan beslemeye çalışma.

Demekki nasip değilmiş , artık biraz düzeni kurduktan sonra tekrar başlıcam . Herkese moral desteğinde bulunduğu için çok saolun ..

Kuşculuk , güvercin sevgisi hepimizin hayatında önemli bir yer teşkil ediyor bu bir gerçek .. Ancak asla hayatımızın , tüm alanlarını işkal etmemeli , bazen bir noktada dura bilmeliyiz ..
Çok zor dahi olsa önceliklerimizi , tercihlerimizi , ihtiyaçlarımızı , koşullarımızı , ideğallerimizi , planlarımızı , yani hayatımızın diğer tüm unsurlarınıda göz etmeliyiz .. Ki bu sevda bize değer katsın , bizim için ailelerimiz için değerini anlamını korusun .. Bu bir bakıma düşünmek için bir fırsat dahi olabilir .. Bazen olayların içide iken , yaşarken , çok da mantıklı karar veremiyoruz ..
Acı vericide olsa gerektiğinde fedakarlıklar yapmak zorunda kalıyoruz .. Bir süre dışarısında kalmak , uzaktan gözlemlemekte iyi olabilir ..
Siz kendi konumunuzu , koşullarınızı bizlerden daha iyi bilirsiniz.. Bu bakımdan da en doğru kararı vermiş olduğunuzu düşünüyorum ..
Bizler de burada imkan dahilinde paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz , kuş bakmasanızda burada aramızda olmanız'da sanırım bir nebzede olsa , kısıtlıda olasa derdinize deva olabilir ..
Zira bir dönem bende sadece netten takip ederek yarama'' tuz basmak ''durumunda kalmıştım ..
Yarın içinde asla bir garantiye sahip değiliz , koşullar hepimiz için her an değişebilir ..
Hepimiz hakkında hayırlısı .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Kuşculuk , güvercin sevgisi hepimizin hayatında önemli bir yer teşkil ediyor bu bir gerçek .. Ancak asla hayatımızın , tüm alanlarını işkal etmemeli , bazen bir noktada dura bilmeliyiz ..
Çok zor dahi olsa önceliklerimizi , tercihlerimizi , ihtiyaçlarımızı , koşullarımızı , ideğallerimizi , planlarımızı , yani hayatımızın diğer tüm unsurlarınıda göz etmeliyiz .. Ki bu sevda bize değer katsın , bizim için ailelerimiz için değerini anlamını korusun .. Bu bir bakıma düşünmek için bir fırsat dahi olabilir .. Bazen olayların içide iken , yaşarken , çok da mantıklı karar veremiyoruz ..
Acı vericide olsa gerektiğinde fedakarlıklar yapmak zorunda kalıyoruz .. Bir süre dışarısında kalmak , uzaktan gözlemlemekte iyi olabilir ..
Siz kendi konumunuzu , koşullarınızı bizlerden daha iyi bilirsiniz.. Bu bakımdan da en doğru kararı vermiş olduğunuzu düşünüyorum ..
Bizler de burada imkan dahilinde paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz , kuş bakmasanızda burada aramızda olmanız'da sanırım bir nebzede olsa , kısıtlıda olasa derdinize deva olabilir ..
Zira bir dönem bende sadece netten takip ederek yarama'' tuz basmak ''durumunda kalmıştım ..
Yarın içinde asla bir garantiye sahip değiliz , koşullar hepimiz için her an değişebilir ..
Hepimiz hakkında hayırlısı .. selamlarŞEREF

Çok doğru söyledin abi , Tabi bi yerde kendimize ve ihtiyaçlarımıza zaman ayırmak gerekiyor. Çok sağol şeref abim :)

TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE..

Emre abi hayırlısı böyleymiş diyelim.. Umarım ilerleyen zamanlarda sorunları çözüp yeniden kuşlarına kavuşabilirsin.

Kuşçuluğu bırakmış olsam bile yine sizlerle ve bu sitede olmaya devam edicem....

Arkadaşlar yeniden kuşçuluğa başlıyorum , Kendi çatımda kuş beslemeye müsait bir ortam , iyi ve güzel şartlarda kuşçuluğu sürdürmek için ..

Başarılar , bol şansalar ... selamlarŞEREF

Çok saol şeref abim.

Yavaş yavaş kuş getiricem çatıma artık zamanla ...

Geri