Kuscilar
Üye
- Ad Soyad
- kerim kuscu
- Meslek
- muhendıs
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar vede abilerim bugün derneğe indim 1çift beyaz mardin aldım biri perçimli digeri düz neyse 20 ytl gitti geldim 4 ytlik yem aldım bursa uludağın eteklerindeki evimin çatısına çıktım 5. kattayım en üst alt katlarda akrabalarım amcamlar hepsı neyse 1 saat geçti mekanda gezerken ormanın içinde sokaktaki çocukları gördüm konuştuk biraz dedim arkadaş ne kuş beslicem çünkü ne zaman kuş beslesem uğursuzluk getiriyor bizim eve vede hastalık o yüzdende çıktım çatıya kuşların bantlarını çözdüm attım havaya 2 side uçtu gitti biri geri döndü inşallah oda geri gider ben heveslendim istanbuldan geldim ne güzel tatil yapıyordum 2 kuş için keyfimi bozdum şimdi paraya değil parayı veren akrabalarıma aileme üzülüyorum ): bundan öncede arabaya benzin aldım bazen sıkışık oluyorum hane doğal gaz internet elektirk su telefon taksitler vs. vs.vs. o durumda bile ne kadar para istediysem ailem bunu karşıladı 19 yaşındayım okul yok vakti zamanında atılmıştım fakat şimdi açık öğretimdeyim bundan sonraki hayatım okuyup adam olup çalışmakla geçicek bütün kötü alışkanlıklarımı bıraktm artık herkes gibi doğru dürüst yaşayacağım HALEN BİLMİYORUM BU TÜR BİR KONU AÇMAYI FAKAT MOD. ABİLERİMDEN KONUYU KAPATMAMALARINI İSTİYORUM bu benim bügün başımdan geçen olaylar bütünlüğü ): şuan ailem istanbulda teyzem ameliyat oldu ona bakıyorlar bende burda boş iş peşine koşuyorum tabi bu kuşçuluktan zevk alanlarda olabiliyor doğaldır dert değil HOŞÇAKALIN SAYIN ABİLERİM KARDEŞLERİM