Kuşçuluk hakkında daha iyi bilgi edinmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
furkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Arkadaşlar bugün kuşçuluğumun 13. günü şuan az miktarda kuşum var kuşlarımın 3 tanesi uçuyor fakat biri halsiz sarı samur o kuş çatıdan aşşağı iniyor yem yiyiyor bazen su içiyor ama halsiz yani mesela pırıltı vermeye çalışsam selanik ve bangom kalkıyor ama samur kalkmıyor halsiz anca elle çatıya koy iniyor başka çare yok yani işte o 2 tane kuş uçuyor sarı samur duruyor bango 3 günlük yerde eşi olduğu için salıyorum uçuyor karşı ev çatısına konuyor mekanı tanıyor selanikte arkamdaki kuşçu olmayınca konuyor çatıya geliyor normalde hiç gitmezdi arkamdaki kuşçuya ama bugün gitti allah razı olsun abi verdi komşuyuz burda yani :) he bu arada şu samur için napmam lazım ve selaniği nasıl elimde tutup damar edebilirim lütfen bu işi iyi bilen insanlar yorum yaparsa çok sevinirim :)

FURKAN SAĞ ÜST KÖŞEYE ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİ YAZABİLİRSİN..GOOGLE ÖZEL ARAMA SANA FAYDALI OLACAKTIR..BU ŞEKİLDE BAŞLIK AÇTIKÇA KİLİTLENİP SİLİNECEKTİR..OKUYARAK ÖĞRENMENİ TAVSİYE EDİYORUM..SEVGİLERİMLE..GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..

eyvallah abi sağolasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri