Mechelen
Üye
- Ad Soyad
- mustafa Altnsoy
- Meslek
- Belcika
- İlgi Alanı
- Kediler
Forumda bu aralar acayip bir arastirma pesindeyim,unutulmus hafiza canlandiracak ve yeni bilgilerle depoluyorum kendimi.
Az öz ve zaman ayirarak kavuruyorum zorlama yok ögrenecegim.
ama daha cuma günü gelen cift,cumartesi yumurtladi.
Cok uysal cok korkak insana aliskin ama diger kuslarla hic bir bagi yok sanki.
pacalari ve bacaklari karnim acikinca yiyecek görünümü veriyor
kusun altindaki ilk yumurta kirildi 1 gün yatmislardi üstüne bu sabahta 2. ci gelmis
Fark etmedim ilk yeri rahat degildi diye kenara yapmis.aldim ama yatma huyu ve paca bacak tüy fazla kabaligindan huzursuzdu öyle bir his verdi bana.
bende arasirma sonucu bir kusun altina verdim.tabi bu arastirma tam olmayinca bende elde bir cift posta var yumurta yumurtalari yoktu 4 yildizli yerde biraktim disi yumurtanin yanindaydi ama yatdimi bilmem ve ben tabi arastirmaya devam
neyse bu arada tabi sitede ariyorum ama soru soran cok cevap belirli sayida ve soruyu acan sonucu yazma gereksimi bulmamis tabi konular yarim.
bu böyle olunca ordan burdan bir bilgi ile baska yumurtali kusun altina sürdüm kuslari geri yerine biraktim önce baba yumurtalarin üstüne yatidim,sonrada anasini biraktim oda babayi kovup gece nöbetine yumurtalari cizgi haline getirip kuluckaya yatdi.
bende kirik yumurta kokusu veya baska bir duygudan yumurtasi kirilmis follugu temiziyle degistirdim,bu arada disi uysal kusum asagi atlamis sandigin kenarinda baska bir erkek tarafindan SIKISTIRILIYORDU.
gel dedim senin yerin bura sonra kus temiz follugun icine gecti ve ilk hareket bu resimdi.
size ne bu hareket diye soracaktim olur ya bir bilen vardir diye.
sonra sebebini anladim
bu resimden sonra 1 dakika icinde kus bu resimideki haldeydi
bazi seylere sahit olmak sevindirici tabi bu heyecani cogunuz unutmussunuzdur.
sorum bu kuslar tavukmu
her kilit vurmamda bir yumurta geliyor
diger kusun altindan aldim ve iki yumurta öz ana babanin yaninda.
sorum bu yumurtalar bosmu kus simdiki yerini sevecegine eminim.
eski yerinden rahat 5 yildizli oldu ama ana baba görevleri hic yok korkak.
4 yumurtayi kumesin ilk yumurtlayanLARINDAN güclü ailenin altina versem sonra yavru cikinca öz ailesine versem olurmu?
kisa soru OLmasini isterdim ama cevaplar cok baglantili
simdiden tesekkürler cevaplar icin
Az öz ve zaman ayirarak kavuruyorum zorlama yok ögrenecegim.
ama daha cuma günü gelen cift,cumartesi yumurtladi.
Cok uysal cok korkak insana aliskin ama diger kuslarla hic bir bagi yok sanki.
pacalari ve bacaklari karnim acikinca yiyecek görünümü veriyor
kusun altindaki ilk yumurta kirildi 1 gün yatmislardi üstüne bu sabahta 2. ci gelmis
Fark etmedim ilk yeri rahat degildi diye kenara yapmis.aldim ama yatma huyu ve paca bacak tüy fazla kabaligindan huzursuzdu öyle bir his verdi bana.
bende arasirma sonucu bir kusun altina verdim.tabi bu arastirma tam olmayinca bende elde bir cift posta var yumurta yumurtalari yoktu 4 yildizli yerde biraktim disi yumurtanin yanindaydi ama yatdimi bilmem ve ben tabi arastirmaya devam
neyse bu arada tabi sitede ariyorum ama soru soran cok cevap belirli sayida ve soruyu acan sonucu yazma gereksimi bulmamis tabi konular yarim.
bu böyle olunca ordan burdan bir bilgi ile baska yumurtali kusun altina sürdüm kuslari geri yerine biraktim önce baba yumurtalarin üstüne yatidim,sonrada anasini biraktim oda babayi kovup gece nöbetine yumurtalari cizgi haline getirip kuluckaya yatdi.
bende kirik yumurta kokusu veya baska bir duygudan yumurtasi kirilmis follugu temiziyle degistirdim,bu arada disi uysal kusum asagi atlamis sandigin kenarinda baska bir erkek tarafindan SIKISTIRILIYORDU.
gel dedim senin yerin bura sonra kus temiz follugun icine gecti ve ilk hareket bu resimdi.
size ne bu hareket diye soracaktim olur ya bir bilen vardir diye.
sonra sebebini anladim
bu resimden sonra 1 dakika icinde kus bu resimideki haldeydi
bazi seylere sahit olmak sevindirici tabi bu heyecani cogunuz unutmussunuzdur.
sorum bu kuslar tavukmu
her kilit vurmamda bir yumurta geliyor
diger kusun altindan aldim ve iki yumurta öz ana babanin yaninda.
sorum bu yumurtalar bosmu kus simdiki yerini sevecegine eminim.
eski yerinden rahat 5 yildizli oldu ama ana baba görevleri hic yok korkak.
4 yumurtayi kumesin ilk yumurtlayanLARINDAN güclü ailenin altina versem sonra yavru cikinca öz ailesine versem olurmu?
kisa soru OLmasini isterdim ama cevaplar cok baglantili
simdiden tesekkürler cevaplar icin