Kuşçulukta ilk haftalarım ve kuşlarımm :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Polatlı06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Polatlı06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Taha Çelik
Meslek
Çiftçi
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlarım Nasıl Sizce?? Saygılar..

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    208.1 KB · Görüntüleme: 1,238
  • 2.webp
    2.webp
    268.5 KB · Görüntüleme: 1,247
  • 3.webp
    3.webp
    522.9 KB · Görüntüleme: 1,139
Selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde sağlıklı güvercinler besler, yetiştirir ve uçurursun inşallah. Kuşlarınızı gördük kuşlarınızın kümesini de bizlerle paylaşabilirsen, yeni olduğun bu konuda eksiklerin var mı yok mu anlama imkanı ve sana yardımcı olabilme fırsatını bizlere tanımış olursun.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kümesim Marangozda yapılma aşamasında oldugu için resmini koyamadım kusura bakmayın. geçici bir süreliğine evimizin içinde küçük bir boş odamız var. kümesim gelene kadar odada bakıyorum kuşlarıma ayrıca benim bu kuşlardan hariç miski,limon,süt beyaz gibi değişik ırklardada kuşlarım var ALLAH izin verirse tamamıyla düzeni oturtturunca resimlerini, videolarını paylaşacağım...Saygılar,Teşekkürler..

2.resimdeki kuşun kafasında bişemi var banamı öyle geldi kepez oldugunu sanmıyorum o kusun kafada bişe var.

yetiştirdiğin ırk a dönek yazmışsın, dönmez bunlar :)))

Abicim Üstte Yazdığım Yazıyı Okursan Boş Yorum YapmazsıN.. Saygılar..

Taha kardeş doğru söylüyor 2. kuşun kafasında birşey var.Normal birşeymi anormalmi bilen arkadaşlar söyleye bilirmi.

Polatlı06' Alıntı:
Kümesim Marangozda yapılma aşamasında oldugu için resmini koyamadım kusura bakmayın. geçici bir süreliğine evimizin içinde küçük bir boş odamız var. kümesim gelene kadar odada bakıyorum kuşlarıma ayrıca benim bu kuşlardan hariç miski,limon,süt beyaz gibi değişik ırklardada kuşlarım var ALLAH izin verirse tamamıyla düzeni oturtturunca resimlerini, videolarını paylaşacağım...Saygılar,Teşekkürler..

canım kardeşim senin bu kuşlardan hariç "miski,limon,sütbeyaz" ların da var ya, heh onlarda taklacı kuşlar..!, bu söylediklerin başka ırklara girmiyor, tek ırkın çeşitlerine giriyor, ama oraya "kümesimde taklacı, kelebek, saya, selanik vs. de var" yazaydın ben de sana dönek yazmışsın, dönmez onlar yazmazdım.. Her neyse biraz daha bu işleri öğrenince ne demek istediğimi daha net anlarsın.

canım kardeşim senin bu kuşlardan hariç "miski,limon,sütbeyaz" ların da var ya, heh onlarda taklacı kuşlar..!, bu söylediklerin başka ırklara girmiyor, tek ırkın çeşitlerine giriyor, ama oraya "kümesimde taklacı, kelebek, saya, selanik vs. de var" yazaydın ben de sana dönek yazmışsın, dönmez onlar yazmazdım.. Her neyse biraz daha bu işleri öğrenince ne demek istediğimi daha net anlarsın.[/quote]

Felix Abi Yaşın Benden Çok Büyük Tecrübelerine Ve Bildiklerine Saygı Duyarım Ama Benimde İlk Haftalarım Ve İlk Kuşlarım Oldugu İÇin Brazcık Anlayış Bekliyorum Sizden..Saygılar..

Mustafa Dumanlının Kafasında Perçem Var Ondan Ayrı Bir şey Varsa Abilerimizden Ne OLduguna Dair Yorum Yapmalarını Rica Ediyorum... Saygılar..

Mustafaozel' Alıntı:
Taha kardeş doğru söylüyor 2. kuşun kafasında birşey var.Normal birşeymi anormalmi bilen arkadaşlar söyleye bilirmi.
Doğrudur Perçemi Var Kafasında Ama Ondan Hariç Ben Ters Birşey Görmedim Kuşta Eğer Varsa Abilerim Yorumlasın Lütfen.. Saygılar..teşekkürler..

eyvallah kardeşim, aklına takılan soruları özelden de sorabilirsin, dilimizin döndüğünce anlatır bilgilendirmeye çalışırız.

Aramıza hoşgeldin, allah kuşlarına uzun ömür versin.

Sağol Abicim...

ARAMIZA HOŞ GELDİN..

GÜLE GÜLE BESLEYİN.. :slm:

Teşekkürler Çok Sağolun :) :)

hemşo bu aralar ne dışarıdan nede kuşçulardan filan kesinlikle kuş alma. polatlı genelinde hatalık var. yıllardır polatlıda güvercin besliyen kişiler dahi onlarca kayıp verdiler.

mesut06' Alıntı:
hemşo bu aralar ne dışarıdan nede kuşçulardan filan kesinlikle kuş alma. polatlı genelinde hatalık var. yıllardır polatlıda güvercin besliyen kişiler dahi onlarca kayıp verdiler.
Ben Kuşçudan Fln Kuş Almam Abi.. Abilerim Dayılarım Vardır. Sabit Aldıgım Kuşçular Onlardan Alırım.. Ynede Teşekkürler. Bende Polatlıda Oturuyorum Ztn..

Kardeş ne kadara aldın acaba ikisini

Bi Kuşçu Dayımdan Hediyeler ...

BENDE ÖLE MESJ ATMAK İSTİYOM HERKESİN DUYACAĞİ NASIL ATARIM

Kardeşim Mesele Soru Cevap Kısmına Böyle Bir Konu Açmak istiyorsun Diyelim.''Soru Cevap'' Kısmına Tıklayarak Açılan Sayfanın Sol Üst Kısmında ''Yeni Başlık'' Kısmına Tıklayarak Gerekli Yerleri Doldurduğun Zaman Böyle Bir Konu Açabilirsin...

Geri