Polatlı06
Üye
- Ad Soyad
- Taha Çelik
- Meslek
- Çiftçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polatlı06' Alıntı:Kümesim Marangozda yapılma aşamasında oldugu için resmini koyamadım kusura bakmayın. geçici bir süreliğine evimizin içinde küçük bir boş odamız var. kümesim gelene kadar odada bakıyorum kuşlarıma ayrıca benim bu kuşlardan hariç miski,limon,süt beyaz gibi değişik ırklardada kuşlarım var ALLAH izin verirse tamamıyla düzeni oturtturunca resimlerini, videolarını paylaşacağım...Saygılar,Teşekkürler..
Doğrudur Perçemi Var Kafasında Ama Ondan Hariç Ben Ters Birşey Görmedim Kuşta Eğer Varsa Abilerim Yorumlasın Lütfen.. Saygılar..teşekkürler..Mustafaozel' Alıntı:Taha kardeş doğru söylüyor 2. kuşun kafasında birşey var.Normal birşeymi anormalmi bilen arkadaşlar söyleye bilirmi.
Ben Kuşçudan Fln Kuş Almam Abi.. Abilerim Dayılarım Vardır. Sabit Aldıgım Kuşçular Onlardan Alırım.. Ynede Teşekkürler. Bende Polatlıda Oturuyorum Ztn..mesut06' Alıntı:hemşo bu aralar ne dışarıdan nede kuşçulardan filan kesinlikle kuş alma. polatlı genelinde hatalık var. yıllardır polatlıda güvercin besliyen kişiler dahi onlarca kayıp verdiler.