kuşçulukta Sizi Sinirlendiren şeyler varmı ? Varsa Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm.Abilerim Arkadaşlarım kuşçulukta sizi sinirlendiren şeyler varsa burda paylaşırsanız biz acemilerde nelere sinirlenmememiz gerektiğini öğreniriz mesela ben kuşlar karşı binaya konunca,uçmasını istemedimde uçtuğu zmn,kaçınca sinirleniyorum...
SAYGILAR...

bende kuşların uçmasını istediğim zaman uçmadığında uçmasını istediğimde uçmasına çok sinirleniyorum bir kümese kuşları sokarken kaçınca sinirlerim tepeme çıkıyor ama ne kadar da sinirlensem olsun sonuçta onlar hayvan ve onları çok seviyorum

silik dumanlı' Alıntı:
bende kuşların uçmasını istediğim zaman uçmadığında uçmasını istediğimde uçmasına çok sinirleniyorum bir kümese kuşları sokarken kaçınca sinirlerim tepeme çıkıyor ama ne kadar da sinirlensem olsun sonuçta onlar hayvan ve onları çok seviyorum

valla usta senin sinirlendiklerine bende sinirleniyorum ama dediğin gibi sonuçta hayvan bazı yaptıklarıda komiğime geliyor güldürüyorlar :))

İlgisiz alakasız insanların( iş yerinde besliyorum daha çok iş arkadaşlarımın) rasgele yerden kuş kaldırmaya çabalamasına sonra kuşun çatıya yada yüksek biryere basıp beni günlerce meletmesine sinirlenirim .
Kuşa değil tabi lüzumsuzluk yapıp bilmediği işe burnunu sokan meraklıya sinirlenirim.. ( bir örnek sadece) selamlarŞEREF

Ben sinirlendiğim nokta şu;eşli kuşlar eşleşirken tam erkek binceği zaman başka bi erkek eşi olmasına rağmen erkeği bindirtmiyo.Hayvanlar telef oluyo eşleşcem diyee :haha: :haha: :haha:

var tabi olmaz mı :D mardinlerin çatılarda saatlerce bekleyip akşam olunca gelmeleri ya da sonraki gün gelmeleri.Onları beklerken bütün günüm heba oluyor :D

Kendini begenmis,kedi kadar yolu olmayan,kimselerin kendini KUSCU sanmalari bazen beni sinir ediyor bazende güldürüyor...

şeref' Alıntı:
İlgisiz alakasız insanların( iş yerinde besliyorum daha çok iş arkadaşlarımın) rasgele yerden kuş kaldırmaya çabalamasına sonra kuşun çatıya yada yüksek biryere basıp beni günlerce meletmesine sinirlenirim .
Kuşa değil tabi lüzumsuzluk yapıp bilmediği işe burnunu sokan meraklıya sinirlenirim.. ( bir örnek sadece) selamlarŞEREF

haklısın usta bu yüzden çok kuşumu kaçırdım adam geliyo kovalıyo yapma dediğim zmn bide yüzüme sırıtarak inadına yapıyo sonra hadi bakalım kuş gitti :S

Geri