kuşdostlarıma saygılar bu karelerde benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaguares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jaguares

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa bayındır
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
selam güvercin dosttlarım kümesimde küçük bir açık yer yüzünden güvercinlerimi gelincik ismindeki bir arkadaşa armağan ettik afiyet olmuştur sanırım dersimizi aldık ve onarıp tkrr hevesle yola koyulduk buda ilk aldığım mermeri takım ve kümesim olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum saygılar musa...

Ekli dosyalar

• Foto1121.webp
    Foto1121.webp
    168 KB · Görüntüleme: 1,408
  • Foto1129.webp
    Foto1129.webp
    611.5 KB · Görüntüleme: 1,360
  • Foto1160.webp
    Foto1160.webp
    369.4 KB · Görüntüleme: 1,385
devamı .......

fotoların devamııı

Ekli dosyalar

• Foto1176.webp
    Foto1176.webp
    363.2 KB · Görüntüleme: 1,374
  • Foto1182.webp
    Foto1182.webp
    432.4 KB · Görüntüleme: 1,354
  • Foto1203.webp
    Foto1203.webp
    341.3 KB · Görüntüleme: 1,344
arkadasım bu gelıncık cok nalet bı hayvan asla vazgecmez bende gecen sene aynı sorunu yasadım ama bır turlu kolayını bulamadım ne yaptıysam kumese gırmeyı basardı senın yerınde pek olumlu durmuyo suan hala tehlıkelere cık bır kumes gelıncık ıcın. bu hayvanda kemık olmadıgı ıcın en ufak bır delıkten gecebılıyor.bence ya kumesın yerını degıstıreceksın yada gelıncıgın ıcabına bakacaksın pek adıl bısey deyıl ama ben kolayını bulamadıgın ıcın ne yazııkkı vurmak zorunda kaldım.( yalnız ıyı atıs yapmalısın vuramassan dıger hayvanlarınıza arar verecektır cok dıkkattlı olmalısın) en ıyısı kumesın yerını degıstırmek!!!

sağol dostum 1 ay oldu henüz ses seda yok ama fikrin için sağoll

merhaba,geçmiş olsun emek verilen kuşların bir anda silinmesi çok kötü oluyor,madem bir çiftin var bence bu yaz için başka kuş alma geri gelme olasılığı yüksek,en azından bir kaç kuştan olursun aslında yuvan çok sağlam gibide durmuyor gelincik olsun fare olsun o köpükleri tırnaklarıyla parçalar bence yeni kuş için değil yeni yuva için para biriktir,incede olsa sac herzaman haşerelere karşı güvenlidir en azından damızlık olarak ayıracaklarına sağlamcadan küçük bir yuva yap,mermerilerinde güzeller,sağlıcakla kal güzel yavrular alırsın umarım :slm:

s.a bende göksala katılıyorum kuşların çok güzeller maşallah ama bencede önce güvercin almak üretmeye çelışmak yerine salmanı uygun şekilde saglam bişekilde yapki sonradan verdigin emegin bir anda yok olmasın salman iyi saglam oldumu kuşu nasıl nasıl temin eder ve yola devam edersin geçmiş olsun kayıpsız günler dilerim gelincik de çok inatcı ve kincidir kolay kolat unutmaz derler büyüklerimiz.balıkesirden saygılar.

kuslar güzel kümeste güzel ama inş gelincik bir daha gelemez.!

Eski kuşlarınızın da resimlerini görmüştüm sanırım. Çok güzel kuşlardı ama ne yapalım kısmet.. İnşallah başınıza bir daha böyle bişey gelmez...Allah yardımcınız olsun.. Bu arada yeniler de çok güzel maaşallah...

tkrr selam arkadaşlar olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler ancak belirtmek istediğim bi kısım var o fotoda kümesin dışarıdan çekiimi normalde kuşlar sizin düşündüğünüz şekildeydiler gelincik o zaman saldırmıştı ancak şu an o kümesin içinde de bir adet komple teneke çakılmış iğne ucu kadar dahi açık kalmamış bi kümes daha var onu yeni yaptım ve fotoda belli olmuyo yani kuşlar geceleri orda gündüzleride o köpüklü görünen yerde kalıyor güvenilik sağladık sayılır saygılar musa... yinede herşeyimiz ALLAH a emanet hiç birşeyin garantisi yok :evet:

Geri