Kuşlar Çok Büyük Pisliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar iki tane kuşum Hep değil ama bazen çok büyük pisliyorlar.Bazen ishal gibi cıvık kahverengi bazen koyu renk katı yapıyorlar büyük bir şekilde.Onun dışında keyifleri çok iyi yem yiyorlar sularını içiyorlar yumurtaları var onlarada bakıyorlar.Bunun nedeni nedir.Acaba bir hastalık olabirmi ?

Selamlar Erdal bey,

Yumurtada yatan güvercin, yumurtadan kalkma yani eşi ile nöbet değişimden sonra dışkılarını bırakırlar, uzun süre dışkılarını bırakmadıkları için biriktirdikleri dışkı tabi ki büyük olur. Yumurtada yatarken yuvaya dışkı bırakmazlar.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Daha önce hiç böyle bir şey olmadı sormak istedim.Teşekkürler Bilgileriniz için.

aykutk' Alıntı:
Selamlar Erdal bey,

Yumurtada yatan güvercin, yumurtadan kalkma yani eşi ile nöbet değişimden sonra dışkılarını bırakırlar, uzun süre dışkılarını bırakmadıkları için biriktirdikleri dışkı tabi ki büyük olur. Yumurtada yatarken yuvaya dışkı bırakmazlar.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
aykut abi doğru söylemiş hayvanlar yumurtaların üstünde yatarken pislemediklerinden dışarı cıkınca yapıyorlar tuttuklarından dolayı birazda büyük oluyor tabii :)

Yumurtaya yatıyosa kakasını biriktirip toptan salar :)

aynısı banada olmuşdu saolun yorumunuz için bende hastalık var zannediyodum

bi hastalk dehildir ama kuşların kireç yemeleri lazım hem yumurta yapmadan yiyen hayvanlar yumurtanın sertleşmesi için ii glr betn kümesleri bilerek duvarlara kireç sürerler eski kuscular :D

filo abimizinde deği gbi yumurtaya yatn hayvan kaltımı briktirdiği dışkıyı toptan çikarr

Yorumlara Aynen Katılıyorum Yumurta Dönemlerinde Sık Rastladığım Birşey :)

Geri