kuşlar eşe girmiyo bilgisi olan vamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mumcu44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mumcu44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet
Meslek
mmcuoglu
İlgi Alanı
Köpekler
2 dişim 2 erkk dönegim var ama 3 aydır eşe sokamadım bi tüllü dişilerin dişi erkeklerin erkek oldugundan eminim keneviri bol veriyorum gene fayda etmiyo bilgisi olan varsa yardımcı olursnız sevinirim.

kuşlar tüye girmişse özellikle dişler eşlenmek istemez.
Bu arada benimde böyle bi sorunum var. Kuşlar tüyde falan da değil gayette sağlıklı ama 1 haftadır kapatıyorum eşlenmiyorlar. Bir aralar yine böylelerdi sonra düzeldiler demekki bazı dönemlerde böyle eşlenmiyor olabilirler diye yorumluyorum ben ama ne kadar doğru bilemem???

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

merhaba. tüy zamanı olması dolayısıyla kuşların eşleşmek istememesi normal kuşlar tüyünü düzdükten sonra eşleşecektir. sağlıklı huzurlu olan her canlının ilk düşündüğü şey üremektir. kuşlarınıza sağladığınız yaşam koşulları üreme verimliliğini doğrudan etkiler. beslenme koşulları düzenliyse kümes ortamında stres yoksa kuşlarda herhangibir sağlık problemi yoksa eşleşeceklerdir.

kümsimbi sorun yok kuşlarıda pek ucurmuyorm eşe girsinler diye yemleride önünde sürekli tüylerinide düstüler hala eşe girmiyolar eldende cıkarılacak kuşlar dgiller hep kapalı duruyolr ama bi türlü eşe sokamadım .

Geri