Kuşlar hastalanmış yardım ltfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa.

dün acaip bi yağmur ve fırtına vardı.Bugün çatıya bi çıktım kümesin laylonların parçalanmış kuşları açtığımda ise bazıları kafalarını geri çekip acaip bi ses çıkarıyorlar hemen gittim kalın laylon allıp yine güzelce kapattım şimdi ne yapmam lazım kuşları uçurmicam hasta olan kuşlar için ne yapmam lazım sarımsak felan mi vereyimm ?* İlk kışım bu yazın başladım kuşçuluğa korkuyorum bişey olur kuşlara diye :(

Bide eczaneden alabileceğim ilaçlar neler balık yağ alıyorum alan abiler varsa isimlerini ve fiyatlarını sölerlerse memnun olurum

kardeş yanlıs ilac verirsen kuşlara köt üedersin her ilac harflı hastalıklara care olurr bunu unutma kusalrın hastalıklarıan gore ılac vermelısınn

Doğru abi kabartmyorlar sadece ses çıkartıyorlarr hemen saman attım kümesee yemledim hepsini güzelce her yerini kapattım inş düzelirler.

o ses dedıgın ise hapsurma seklınde yada tıksırma seklindedeir buda kuşun üsüdüğünü gösterir. onun ıcın ilac alırsan ıyı olurr

Abi orni tab dediler gittim aldım hemen hepsine vericaam hapşuranların birer taane

asım kardeşim ilk önce geçmiş olsun diyeyim ben bildiklerimi anlatayım ama bu bildiklerim bana ait uygulayacaksın diye bir kaide yok aklında bulunsun,, eğer kuşun boynu uzuyor ise yanikafasın yukarı doğru uzatıyor ise bu kuşları hemen ayır derim veba bılaşıcıdır diğerlerinide etkiler,ama sadece ses çıkartıyor ise hiprodoks al derim kuşun durumuna göre 3 damladan fazla vermemek şartıyla uygulanır birde rulit diye bir hap kullanıyorum yarısı yada 1/3 nü 1 hafta boyunca veriyorum bu ilaçlar ücretleri ucuz olan ilaçlar çoğu yerde bulabilirsin..(ruliti sakın tam verme) tekrar geçmiş olusun..saygılarımla..

Abi ayıracak yer yokki :( yarın ben bunları sarımsakta vereyim .İnşallah bir an önce iyileşirler.

Veba felan korktum yaa .s sadece soğukta kaldıkları için hapşırıyorlardır sandım 1 hafta önceye kadar taş gibilerdi hiç birşeyleri yoktu .s inş veba değildir.Sarımsak vermeye başlayacağım artık ondan sonrası allah kerim .s

kardesım gıt eczaneye kuslarına ISOLYTE SERUM al cam sısede 4 ytl gıbı bı fıyatı var cam sısede normal ınsanların kullandıgıı kusların suluklarına sısenın yarısını dok ve bı okadarda su ılave et bu sekılde haftada 2 sefer uygula kuslarının dıcrencını arttıracak goreceksın ve kusların kolay kolay hasta olmayacak gecmıs olsun saygılarımla (izmirli aliço)

öncelikle geçmiş olsun. kusların da hırıltı varsa nefes alırken zorlanma burunlarında akıntı sulanma varsan BAYTRİL % 2.5 ORAL SOLÜSYON Bayer ilaç firmasının bir ürünüdür. suluklarına 2ml karıştır

Geri