kuşlar hep kümeste duruyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaslar 2 çift mavi cakal kelebegim ve 3 çifte macır selanigiim var mavi çakallar dişilerini hep yumurtaya kovalıyor ve kuşlar gündüzleri kümesin kapısı hep acık oldugu halde hiç dışarı çıkmıyor dewamlı yumurtalıgı yatıyor sizce neden böyle yapıyolar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşım kuşlar kısır olabilir.

nasıl yani kısır kuşların catıları acık ve öylece yatıyolar neden oluyor anlamadım

bendede vardı 1çift erkeği öldü hassas hayvan kardeşim satmayı düsündüğün varsa alırım .yeniyse kuşların kümese alışmamıştır yada kısırda olabilir yatıyorsa .

yok arkadasım satmayı düşünmüyorum aksine almayı düşünüyorum elinde bu macır selaniklerinden varsa alabilirim

ben böyle bi selanik ilk defa görüyorum oyun seviyesi nasıl anlatırmısın dönekler gibimi?

kaç gündür yatıyolar?

2 günden beri yatıyolar yaklaşık dişileri dışarı çıkarıyorum erkekler hemen kümese kovalıyo peşlerini hiç bırakmıyo

evet döneklere benziyor ama onların gibi tabak gibi inmiyor basustu dik pervane seklinde iniyor yada belli birseviyeye kaddar sıkıp sonra burgu atıyor civileme yani

dışarı çıkartma hayvanları sen ne kadar sıkıştırırsan hayvanları o kadar geç yumurtlar elleme kümeste kalsınlar 2 gün pek uzun bi süre değil onlar ihtiyacı olduğunda dışarı çıkar zaten

kuşlar yumurtluca içinmi dışarı çıkmıyolar

öncelikle kuş kaç gündür sizde kuşlar eşleşme moduna girince 14 gün civarında yumurtlarlar eğer yumurtlamıyolarsa o zmn sorun olabilir kısır olduğuna öle varamassınız arkadş kısır kuş aldı kuş yumurtladı demekki kümes faktörüde var kümeste bbişi olabilir

saolasın arkadasım kuşlar 2 günden beri bunu yapıyor demekki daha zamanları var

Geri