Kuşlar iştediğim dişilerle eşleşmiyo :(((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
kümesimde 3 tane erkek var ama bi türlü bangoyu bangoyla adanayı adanayla taklacıyı taklacıyla eşleyemedim kapattım 2 şer gün ama kuş eşleşmiyo. bango ilk önce mardinle sonrada mardin kaçınca kelebekle eşleşti adana şimdilik boşta ne yapmam lazım bunların eşlerini değiştirmeleri için.
:?

Yanlış eşlendilerse eğer yine hepsi aynı kümeste duracaksa ayırman çok zor ama atıyorum mesela adanayla taklacı eş bir tane adana boşta taklacıyı sat adanaları ısrarla gerekirse 7-8 gün boyunca eşlenebilecekleri bi yere koy. BElki Adanalar iyi eşlenirse taklacıyı satmana gerek bile kalmayabilir.

SİNAN ÖZTEKİN

deniycem artık kuş almam daha alışmadılarda eş tutup yumurtaya kovalasalar erkekleri alıştırmaya başlıycam ama düzgün eş tutamadılar bi türlü ...yardımın için saol ...

sen eslesmesi icin baska yere kat 1 Sifti 3 gün beraber durduktan sonra geri kümese kat

saolasın kuşları kümeste gözlere kapatıyom ama birbirlerini görüyolar hergün yem falan yerken... bide kuşlarımın 2 tanesi karşı binaya gidiyo 1 ay bantlı tutsam unuturlarmı acaba

kapattığın kuşları 4 günden aşağı cıkarma anca ozaman eş olurlar sonra sala bilirsin

kuşcu17' Alıntı:
kapattığın kuşları 4 günden aşağı cıkarma anca ozaman eş olurlar sonra sala bilirsin
4 gün uzun bir süre değilmi yem verecekmi bu arada yoksa hiç el sürmeden kalmarımı lazım:(

4 gün yemsiz susuz kapanırmı yaw hem bazı kuşlar 1 kaç saatte eşleşiyolar kızgınsa tabi

Geri