kuşlar keyifsiz ve hırıltı var çözüm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmethabil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmethabil
Meslek
takı tasarım
İlgi Alanı
Kediler
yardımlarınızı bekliyorum kuşların 2-3 tanesinde hırıltı var digerleride keyifsiz 1-2 gün tetra kattım kularına brz iyi oldular ama yinede kırgınlık var dün sularına sarımsakla limon kattım bugünde sadece yemlerine vitamin verdim hangi tedavi yöntemini kullanmam lazım sizce sanırım yeni kuş almışdım onlarda kırgınlık vardı büyük ihtimalle onlardan geçtiğini düşünüyorum onları hemen çıkardım varmı ilaç tavsiyeniz?

Arkadaşım solunum yollarına Linco spektin adında bir ilac var ondan 0.5 ml ver üç gün boyunca hiçbir seyi kalmaz. 25 tl civarında çok iyi bir ANTİBİYOTİK.

ilaccı_murat' Alıntı:
kuşlarındaki bahsettiğin hastalık kronik solunun hastalığı (crd) hastalıkları die geçer akciğerlerindeki enfeksiyondan olur ornimix wsp kullan 5gün boyunca 2litre suya 5gram karıştırıp akşam tekrar kalan suyu dökmek şartıyla 5gün bunu uygulayın önlerinde varsa kum mineral taş toprak tedavi süresince bunları alın ki ilacın etkisi azalmasın kronik solunum yolu enfeksyonlarında içeriğinde doxycycline etken madeli ilaç kullanmanız gerekir bu ilaçlardan bazıları şunlardır ornitap ornimix ornisol hipradoxi-s bunların içeriğinde bu madde bulunur geçmiş olsun

Tedavileri öneriyorsunuzz teşekkürler ama birçok genç arkadaş var burdan ve bu tür ilaçlar kolay kolay bulunmuyor.Petshoplardan bile ulaşamıoyruzz n erden ulaşabilirzz..

Geri