kuşlar kümese girmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur5454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ugur5454

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur üzmez
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
güvercinlerim kümese girmiyor 2 gündür ne yapmam gerekir ac ac duruyorlar tek katlı evin üstünde bakıyorum yanında 2 katlı ev var onun üzerine konup orda bekliyorlar ne payım

en basindan anlatirsan daha iyi olur kuslar yeni olabilir hic girdilermi iceri hicbirimi girmiyor yoksa bazilarimi kumes eskimi yenimi vs.vs bir olay oldumu kuslarda

2 ay oldu kuşları aldığım kuşlar alıştı ucuyorlardı kumese girip cıkıyorlardı ama ne oldu bende anlamadım 2 gündür kümese sokamdım kümesin yanına kadar geliyolar ama iceri girmiyorlar catıda yatıyolar

kedi görmüş olabilirler

bencede birşeyden korkmuş olabilir

evet korkmuslar her nedense kùmesin etrafini kolla arasira gozat komsunun kedisi falan gelmistir...kùmese yem koy iner girer onlar yerlerine

kuşları kumese sokmayı başardım sonunda acıktıkları için kümesin
içine yem attım oyle indirdim saolun

Dostum orda baca varsa ondan hiç ayrılmazlar benim başımada gelmişti aynı olay eğer gelipte girmiyorlarsa yırtıcıdan korkmuş olabilir kedi v.b.

kardeş kuşlarını kedi yada başka bişey cok fena korkutmuş ki hayvanlar aşşa inmek iştemiyo inşelerde tetirgin oluyolar korkuları gecdikten şonra inerler indikden şonrada bi kac gün dinlendir cıkarma kuşları

evet aynısını ben yaşadım kumesıme kedi girmişti kuşlarım 3 gun catıda kaldı hayvanlar kumesın onune gelıyo kumese bakıyolardı sonra kalkıp damda yatıyolardı sonra karga bı kuş aldım onun sayesınde alıştılar şimdi cok sukur hepsi kumese giriyo.allah kımsenın basına böyle birşey vermesin

evet benim kümesime 3 sene önce gelincik dadanmıştı kuşlar telde yatıyorlardı... ama anlaştık en sonunda gelincikle.. ocağıma düştü bende öldürmedim kurtardım. ondan sonrada birdaha dokunmadı kuşlarıma..

kuşlar kümese giren kedi vs den korkmuş olabilirler 1 tane kuş bulup kanadını bantla ondan cesaret alıp girerler.

Geri