Kuslar Kümeste halsiz gibi-disari cikinca cin gibi !?!?!?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar, konunun basinda dedigim gibi ....kuslarim kümeste sanki... yorgun , durgun , halsiz ...isteksiz...hasta... gibi hemen hemen HEPSI de....yani nasil desem hepsi tüylerini sisirmis oturuyolar....ama nezaman kapiyi acsam....disari bir ucuyolar sanki kuslar benim degil gibi disarda da masallah cin gibiler ...tanilamaz bi haldeseler yani !

normal mi bu yoksa hastalik varmi :hmm: ??

valla ben cikaramadim...bilenler lütfen söylesin gereken yapmak isterim hemen ! slmlar

YEMLEME YAPTIĞIN ZAMAN YEMLİĞİN GERİSİNDE KUŞ KALIYORSA İŞTE SORUN O ZAMAN VAR DEMEKTİR..KUŞ HER ZAMAN ŞEN ŞAKRAK OLMAZ KARNI AĞRIR BAŞI AĞRIR AÇIKIR ÇEKİLİR BÜZÜLÜR VS VS..BU DURUM BENCE NORMAL GÖRÜNÜYOR..SELAMLAR..

saol amcacim.....yemligin disinda duran kusta yok...hepsi atliyo yeme....ama bilmiyom ste her pazar günü kümesi temizliyom.....diski falan yok....pislik yok.....kuru kümes....bende hastalik var saniyom iste neyse gene tesekkür ederim ! slmlar

Kahra' Alıntı:
saol amcacim.....yemligin disinda duran kusta yok...hepsi atliyo yeme....ama bilmiyom ste her pazar günü kümesi temizliyom.....diski falan yok....pislik yok.....kuru kümes....bende hastalik var saniyom iste neyse gene tesekkür ederim ! slmlar

SELAM YEMLERKEN İSTEKSİZ DURAN YOKSA İKİ ŞEY VAR KUŞLARI BİR DENGESİZ YEMLİYORSUN İKİ HAVALAR SOĞUK.EĞER GÜNDÜZ ERKEN SAATLERDE YEMLİYORSAN KUŞLARIN TOK VE HAVADA BİRAZ SOĞUKSA ÇEKİLİP KENARA TÜYLERİNİ KABARTIP BEKLERLER.YEMLEMEYİ GÜNÜN SONUNDA YAPARSAN KUŞLAR AÇ OLDUKLARINDAN SÜREKLİ TETİKTE YEM BEKLERLER.YAVRULU OLAN KUŞLARI AYIRIP ONLARA İKİ KERE YEMLEME YAPILABİLİR.

evet cok haklisiniz...." tetikte beklerler..." onu birdefa yasamistim....eve gec geldim bütün gün yem yemediler....tetikte bekliyodu hepsi....hareketli bir sekilde.....galiba....günde 3 defa " IYI " yemliyorum ! havalar soguk ama yem saatleri hep ayni ! dengesizlik yok ! ama su soguk havalar gecsin günde bir defa " IYI " yemleyecegim ! tesekkürler ederim ! slmlar

bence yemlemeyi günde 1 kere akşamları yapmalısın

neden AKSAMLARI ? yavrulari olan kuslar etkilenmez mi bu durumdan ? slmlar

Geri