KUŞLAR UÇMUYO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim duran
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER YENİ KUŞLAR ALDIM KUŞLAR TAKLACI 1Sİ ANAÇ YANİ EŞ DİĞERİDEDİŞİ TOPLAM 3 GUŞ VAR KUŞLARI ATIYORUM UÇMUYO NE YAPAYIM HEPSİNİ ATIYOM HEMN Bİ DAMA İNİNYO LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

kuşlar tüydedir 1 ay sonra güzel güzel uçurabilirsin.

selim duran' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER YENİ KUŞLAR ALDIM KUŞLAR TAKLACI 1Sİ ANAÇ YANİ EŞ DİĞERİDEDİŞİ TOPLAM 3 GUŞ VAR KUŞLARI ATIYORUM UÇMUYO NE YAPAYIM HEPSİNİ ATIYOM HEMN Bİ DAMA İNİNYO LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ
SELAM SELİM KARDESİM ARKADASLARIN SANA SAKA YAPMIŞ UÇMAZ KUŞ OLMAZ KANATLARI VARSA TÜYDE HANTAL DEGİLLERSE UÇARLAR BIKMADAN KOVALA KOLAY GELSİN

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
selim duran' Alıntı:
SELAM SELİM KARDESİM ARKADASLARIN SANA SAKA YAPMIŞ UÇMAZ KUŞ OLMAZ KANATLARI VARSA TÜYDE HANTAL DEGİLLERSE UÇARLAR BIKMADAN KOVALA KOLAY GELSİN

SAYGILAR
muharrem abi şaka amaçlı dememiştim :).Asıl amacım şuydu; Kovala bıkmadan deniliyor ama kuş gidiyor karşı dama konuyor ya da 2 ilerdeki dama.işin yoksa git onu ordan kaldır.Bu anlatılan şeyler birçok yerde mümkün değil.eğer etraf tarlaysa tabiki kovalarsın.ama kuş gider de 2 yandaki dama konarsa nasıl kovalayacaksınki.o amaçla uçmaz dedim.

kondugu dama poset bagla yap bısıler :):) bendede tuy donemınde bole oluyor cok alıstılar karsıya:D:DKOLAY GELSIN DOSTUM

Zaman zaman hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler bazen tüyden dolayı bazen de yavru döneminde uçurulup oyuna sokulmayan kuşlarda genelde bu tarz seyler olabilir. Eğer uçmuyorlarsa çok fazla zorlamayın çünkü zorlarsanız başka dama atarlar ve diğer kuşlarınızı da oraaya alıştırırlar, size tavsiyem altından yavru alına ve yavruları alıştıtıp kovalayın
saygılar

18 19 yaslarındaydım zümrüt bir arap uçuruyurum evimizde kuşun rahatca inebilecegi yer olmasına ragmen kuş işini yaptıkdan sonra baska yerlere yani çatılara konuyordu kondugu yerlerle kıyaslanırsa bizim evin yerinden çok çok zor yerler bende her defasında tutup getirirdim düşündün hangi birgün tutup getirecegim bir günde yakalamayıp ürkütüp kaldırdım o zaman gelip bahçeye indi ondan sonra hep bahçeye indi kuşlar rahatsız edildigini bilirler birkaç kez rahatsız edildiginde daha üzerlerine gitmeden yani yaklasmadan kalkarlar yer olarak kaldırmak zor olabilir komsuları rahatsız etmek tabi istemeyebilirsiniz haklı taraflarınızda var lakin bu ugrasda birde dsiplin var hemen yüksek gidemem ugrasam denmemeli bir sekilde katlanılıp kuşun yer hakimiyeti de saglanmalıdır bu da çok önemlidirsu söyleyecegim beni baglar

KUŞUN ÇATIYA İNMESİDE DİREGİN TEPESİNE KONMASIDA KUŞÇU ALAKALIDIR

ZATEN BU UGRASIN KOLAY OLDUGUNU HİÇ KİMSE SÖYLEYEMİYOR TADI DA ZORLUGUNDA

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
18 19 yaslarındaydım zümrüt bir arap uçuruyurum evimizde kuşun rahatca inebilecegi yer olmasına ragmen kuş işini yaptıkdan sonra baska yerlere yani çatılara konuyordu kondugu yerlerle kıyaslanırsa bizim evin yerinden çok çok zor yerler bende her defasında tutup getirirdim düşündün hangi birgün tutup getirecegim bir günde yakalamayıp ürkütüp kaldırdım o zaman gelip bahçeye indi ondan sonra hep bahçeye indi kuşlar rahatsız edildigini bilirler birkaç kez rahatsız edildiginde daha üzerlerine gitmeden yani yaklasmadan kalkarlar yer olarak kaldırmak zor olabilir komsuları rahatsız etmek tabi istemeyebilirsiniz haklı taraflarınızda var lakin bu ugrasda birde dsiplin var hemen yüksek gidemem ugrasam denmemeli bir sekilde katlanılıp kuşun yer hakimiyeti de saglanmalıdır bu da çok önemlidirsu söyleyecegim beni baglar

KUŞUN ÇATIYA İNMESİDE DİREGİN TEPESİNE KONMASIDA KUŞÇU ALAKALIDIR

ZATEN BU UGRASIN KOLAY OLDUGUNU HİÇ KİMSE SÖYLEYEMİYOR TADI DA ZORLUGUNDA

SAYGILAR
Muharrem abi bilgilendirmen için teşekkürler

aleyküm selam arkadaşım,,şuan kuşlarınız tüy dönemindedir,havaların sıcak olmasıda etkendir,,asla kuşu zorlamayın ve kovalamayın,,beslediğiniz yerde bol bol banyo yaptırın az elma sirkesi koyun sularına,,ve kuşlarınız zamanla kendileri kalkıcaktır,,uçurduğunuz zaman aç bırakın kuşları dama gitmezler ,,saygılarımla

Geri