KUŞLARDA AHLAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan necdetakosman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Necdet AKOSMAN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
Bu konunun daha önce açılıp açılmadığını takip edemedim ama güvercin severlerin bu konuda ki düşüncelerini de merak ediyorum.
Merakım şu güvercinlerimizi yavruları veya kardeşleri ile eşleme konusunda acaba yetiştiricilerimiz ne düşünüyor. Hayvan nasılsa bunlar bişey olmaz mı demeliyiz yoksa hayvanda olsa ahlakını bozmamalıyız mı demeliyiz. bu tip eşlemelerde olan yavrular acaba anne babası kadar ii mi olur yoksa genetik bozukluklar mı oluşur. ben ikincisi, gibi düşünüyorum ama ben yaptım bişey olmadı diyen varsa da dedim ya merak ettim.Katılanlara Şimdiden teşekkürler.

merhaba necdet kardesim kuslar arasında akraba eşlemeleri yapılır ama bilinçli vede bir yere kadar gelisi güzel yapılır dikkat edilmezse kan uyusmazlıgı sakat yavru takla sarma yavrunun yumurtadan çıkamaması gibi bir sürü olumsuzluklar görülür ama düzgün bilinçli tecrübe ye dayalı gözlemleyerek vede bir yere kadar yani durulması gereken yerde durulursa istenilen iyiye sabır gösterilirse ulasmak mümkün

AHLAK İSE KUSLARDAN ZİYADE KUŞCULUKDA DAHA DA ÖNEMLİDİR HEMDE ÇOK ÖNEMLİDİR

SAYGILAR

Muharrem Bey cevabınız için çok teşekkürler. Her konuda bilinçli olmak gerek zaten Ayrıca aşağıdaki sözünüze de katılmamak mümkün değil.

''AHLAK İSE KUSLARDAN ZİYADE KUŞCULUKDA DAHA DA ÖNEMLİDİR HEMDE ÇOK ÖNEMLİDİR''
SAYGI BİZDEN

YUMURTA FARKLI BİR DÜNYA OLDUĞU İÇİN DİNİ AÇIDAN SAKINCASI YOKTUR.ANNE BABA SADECE İÇGÜDÜSEL OLARAK YAVRUYU BÜYÜTMEK İLE YÜKÜMLÜDÜR.. LAKİN KAN BAĞI YAKIN OLAN YAVRULARI BİRBİRİNE EŞLEMEK KANI AĞIRLAŞTIRIP KUŞUN PERFORMANSINI ZAMANLA DÜŞÜRÜR. GÖZLEMLEYEREK UYGULAMAK GEREK..

Geri