kuşlarda kusma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar benim bir sorum benim dişi güvercinin 2 gündür köşe cekilmiş pısırık pısırık duruyor bugun sabahta yem yedikten sonra yedigi yemleri kustu neden ola bilir nasıl tedavi ede bilirim

selam arkadaşlar benim bir sorum olacak benim dişi güvercinin 2 gündür köşeye cekilmiş pısırık pısırık duruyor bugun sabah yem yedikten sonra yedigi yemleri kustu neden ola bilir nasıl tedavi ede bilirim şimdiden teşekürler

öncelikle geçmiş olsun size tavsiyem kusan kuşlarınızı hemen ayrı bir karantina bölgesine alın kustukları yemleri diğer kuşlar da yemek sureti ile hastalık diğer kuşlarınıza geçebilir ilk işiniz karantinaya alın ve site içinde hastalıklar bölümü var oraları dikkatlice okuyun ama kuşlarınıızı da iyi gözlemleyin mesela dışkıları nasıl sulu mu, yeşil mi, ona göre de forumdaki yöntemleri uygulayın kuşlarınıza kuşlarınız hasta olduğunda hasliz halsiz durur bir köşede ama hastalık belirtilerine göre siz diyeceksiniz ki benim kuşum şu hastalığa yakalanmış ona göre size tedavi yöntemleri soyleyebilir arkadaşlarımız

Hastlık bölümünde genelde tedavileri de yazıyor

İnşallah Kuşlarınız düzelir (önce KArantina)

arkadasım kusun sallabaş oluyooo biraan once tedaviye baslarsannn kurtarrısın sallomix ilacı kullann.

Öncelikle ateşlerini düşürmek gerek bunun için GEOSOL toz alın 2 lt suya 1 çay kaşığı 3 gün uygulayın.. bu kusmalarını kesecektir ateşleri düşünce de yine en az 3 gün SALMONELLATAB tatbik edin bişeyleri kalmaz...geçmiş olsun

Geri